Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Гюлсерен отива в работата, търси Джихан, казват й, че го няма. Казва, че не е важно коя е, обаче пита за 15-годишно момиче дали е идвало. Секретарката казва, че да, и двамата момичето и Джихан излезли заедно. Оня гадният забранява на секретарката да споменава нищо на никого.
-
Джихан пита дали Хазал е казала на майка си къде е и разбира, че не е.
Хазал нарича майка си Гюлсерен, което учудва Джихан, който път обяснява, че майка й се притеснява за нея, и не е хубаво така.
-
Гюлсерен е притеснена, че Хазал е с Джихан. Хукват с колежката.
-
Джихан пъха някакви пари в чантата на Хазал, инкогнито.
Хазал: Много е хубаво това местенце, много ми харесва. (ресторантът)
Джихан: Аз няма да ям, не съм гладен, приятен апетит.
-
Гюлсерен не се учудва, че Хазал не й вдига или звъни: Ти знаеш, че Хазал вече няма да се върне, нали? Ще отиде при тях.
Колежката: Не говори глупости. Аз теб много добре те познавам, Гюлсерен. Зная колко обичаш дъщеря си, как се трудиш и жертваш за нея. Да, може те да са я родили, но я отгледа, и ти си й родителят.
Гюлсерен пак хуква към Джихан, колежката й казва да й кажа ако разбере нещо.
-
Хазал: Защо дойдохме тук?
Джихан: За изненада.
Х: Аз исках у Вас да дойда.
Дж: И това ще стане, ама с времето си.
Х: Аз няма да се върна у Гюлсерен ханъм. Вие сте баща ми, с Вас искам да живея.
Дж: Все още никой друг не знае, че съм ти баща, трябва да го обсъдим всички заедно.
Х: Вие не ме искате. (повтаря и повтаря, а Джихан я уговаря да се поуспокои) Ако ме искахте, нямаше да ме оставите на Гюлсерен ханъм.
Дж: Всичко ще тръгне по пътя си, но постепенно. Всяко нещо с времето си, никой да не и обиден.
Х: Как ще стане?
Дж: Не знам, но ще стане полека-лека, ти ми имай вяра. Хайде, сега да отиваме у дома.

# 361
Тва лайно май не иска да се връща при Гюл ooooh! #Crazy...и артистка го раздава....божкеееееее.... newsm09 newsm09 newsm09
Сори за израза ,ама  съм  smile3511

# 362
  • София
Кериман веднага разказа на свраките от квартала. Клюкарката пита какво ще прави Хазал, Кериман казва, че няма как Хазал така да забрави за нея, след като Кериман я била отгледала. Гюлсерен изпровожда набързо-набързо клюкарката.
Г: Коя си ти, че да чакаш нещо? ... Моята дъщеря я няма цял ден, само ти ми трябваш.

Джихан води Хазал при Гюлсерен.
Г: Много се притесних, дъще.
Х: Добре, мамо, стига вече.
Г: Защо не се обади, искаш да побъркаш майка си ли?
Г кани Джихан вътре на кафе, той отказва. Идва и Кериман, също го кани, но той пак отказва.
-
Х: Не питай нищо.
Г: Няма да питам, като не искаш. Хазал, ти си ми всичко. Знаеш ли как се изплаших да не те загубя? Хазал, маменце... Ела. Помниш ли как беше на 5, беше Байрям, изгуби се веднъж в парка... (разказва какво станало, каква косица имала Хазал...) Хазал, светът ми се преобърна тогава. Недей никога да ме изоставяш, няма да го преживея.

# 363
Тинче,този дето е в офиса е съдружник на Джихан ,Алпер...а онази примадона на която се обади е жена му Солмаз,приятелка на Дилара... bowuu

# 364
Този нож така ме радва  Joy

# 365
  • София
Джихан се прибира, Дилара я няма. Джихан й звъни и казва, че трябва да се прибира, за да говорят. Тя обаче много майтапчийски го раздава.
Дилара: Какво става, какви са тези заповеднически тонове сега?
Джихан я обвинява, че за нищо не й пука, освен за вечерите и приятелите й: Не идвай тогава. Не идвай, не искам!
Приятелките: Твоят любим съпруг не може без теб ли?
(казват, че е късно, дали ще седят още, разотиват се, без две - едната е кобрата)
Кобрата: ...Не си ли чула? А аз мислех, че си, както и да е. Да остане между нас. Джихан май има дете от друга. (Откъде си чула?) Няма значение, обаче е сигурен източник. ... Стара история е, 14-15-годишно е момичето. (Колко интересно - а такъв хубав човек, не го очаквах от Джихан.)
-
Хазал казва, че си ляга. Вижда парите от Джихан в раницата си.
Х: 500 лири ще ми остави само! Дъщеря съм ти аз, дъщеря! (чуди се дали да му звънне, обаче няма какво да му каже) Проклети да сте!
-
Кериман анализира, че Джихан е много паралия.
Г: Няма да дам Хазал! Тя е моя дъщеря!
К: И да даваш, и не, Хазал ще си тръгне - няма какво да сториш.
Г: ...Моята дъщеря не е за продан.
К: Коя дъщеря?
-
Джансу май пак е болна, нещо се разкихва.
Дж: Наистина приличаш на майка си.
Джансу: На Гюлсерен ли?
Дж: Мхм.
Джансу: Толкова красива ли?
Дж: Според теб тя красива ли е?
Джансу: Много, а според теб.
Дж: Мхм. ... Да знаеш, аз никога няма да те дам.
Джансу му разказва за разговора и как гласът на Гюлсерен й се сторил студен, обаче Джихан я успокоява, че всичко това е нормално, в това положение.
Пристига Дилара, отново с инструкции Джансу да не закъснява с лягането. Джихан слага Джансу да спи. Аналогично, Гюлсерен гали спящата Хазал.

# 366
  • София
Тинче,този дето е в офиса е съдружник на Джихан ,Алпер...а онази примадона на която се обади е жена му Солмаз,приятелка на Дилара... bowuu
Аз съм малко скарана с имената, та докато свикна...

# 367
Мили момиченца  Hug Heart Eyes Grinning, привет, класирах се, изчетох ви! Тинче, благодаря за преводите!  bouquet

Аз мисля, че Гюл е направо парализирана от страх, че губи Хазал, такова безсилие струи от цялото ѝ същество. Типично по майчински, въпреки, че вижда треските за дялане у дъщеря си, не поставя ребром въпроса, а се моли едва ли не за обич и разбиране, явно досега е било така..... А онази малката си е чист темерут, мила Тоти  Hug Heart Eyes Grinning, тя е свикнала, че майка ѝ трябва да се труди за нея и не е имала никакви задължения, затова и сега показва само досада, защото си мисли, че вече е от висшата класа, онази с парите......

# 368
  • София
Дилара: Да, слушам? Защо ме вдигна от масата - трябва да е нещо важно?
Джихан: ...Ние кога ли сме били щастливи? Преди 10 години, не помня.
(Анализират брака си, стига вече, достатъчно. Дилара се отегчава.)
Дж: Дилара, аз така повече не мога да продължавам.
Д: И?
Дж: Развеждам се. Дилара? Развеждам се. Не ме чу, сякаш?
Д: Не, чух. Не е възможно.
Дж: Католици ли сме, какво? Защо да не е възможно?
Дилара му изрежда, че заради децата не става, а той й казва, че не й пука за децата - кога е разговаряла последно с тях. Тя казва, че сто пъти ги е чула днес - той я иронизира, че само по телефона си чува с тях и мисли, че е окей. Дилара му казва да си избие от главата идеята за развод. Джихан излиза с приятеля си Ахмет.
-
А: Как си, Джихан?
Дж: Все същото.
А: Джихан, братле, какво ти има?
-
Дилара чака Джихан, той се прибира посред нощ, тя се скрива в леглото. Той си взима одеало и отива да спи в друга стая.

# 369
  • София
Алпер разказва на Солмаз колко е красива Гюлсерен, а Солмаз се чуди откъде я е намерил такава Джихан. Алпер се заканва как ще смачква Джихан малко по малко, като започне от шантаж.
Алпер: Погледни ме! На никого не си казвала, нали?
С: Не, как, защо ми е?
А: Ама това е много важно, можем пари да изкараме от всичко това. Внимавай.
-
Дилара казва на Джихан, че трябва да говорят. Дилара му се извинява, обаче Джихан не иска тя да го докосва: За първи път те чувам да се извиняваш, обаче няма смисъл. Така нищо няма да се оправи.
Дилара му казва, че най-важното е детето им.
Джихан: Хазал. Името на детето ни е Хазал.
Дилара: Знам, де.
Дж: Знаеш, и говориш за нея като за предмет.
-
Джихан се радва, че температурата на Джансу е спаднала. Тя иска да отива вече на училище, но Джихан й казва, че, ако се почувства зле, да се върне.
Озан вече бил излязал, та Джихан се учуди.
И Джансу тръгна за училище, да не закъснее.
Джихан въобще не иска да разговаря с Дилара.
-
Хазал също отива на училище. Гюлсерен й дава пари.
Гюлсерен търси работа, а Кериман пак се заяжда с нея. Хазал каза на Гюлсерен да потърси по-нататък и в интернет.
-
Дилара пак иска да говори с Джихан. Дилара пак настоява, че няма какво да се говори с майката на "нашата дъщеря" (защото Джихан предложи всички да седнат заедно и да поговорят), да си вземат детето и толкова.
Дж: И Джансу тук, и Хазал тук да живее, така ли?
Д: Да.
Дж: И какво - майката да остане сама ли?
Д: Е, не точно, ама... Ние имаме пари и...
Дж: Не всичко е пари, Дилара, трябват и човешки взаимоотношения. Каква жена си ти?

# 370
Ох...нищо не мога да напиша и прочета #Cussing out...искам рИкламиииии...и  smile3546 паузаа... Praynig Praynig Praynig

# 371
  • София
Хазал иска таблета на съученичка, за да покаже Джихан на Шейда (приятелката си по чин), но батерията падна.
-
Пак цъфна адвокатът на Джиханови (Йълдъръм?), Дилара нямало с кого да говори. Искала си дъщерята, да не я гледал така обвинително, нормално било.
Не само от чисто майчинско чувство, ами и не искала за Дилара Гюрпънар да се носят грозни слухове. И Джансу с нея да останала, да дадат пари на Гюлсерен - да й стигнат за цял живот.
Дилара: Аз имам пари, тя - не. Всичко относно дъщеря е на моя страна.
-
Кериман: Каквото искаш прави, но това дете и баща има. Не забравяй.
-
Адвокатът казва, че не може да направи това, за което Дилара го моли, защото това не е само негова дъщеря, а и на Джихан. Той познавал Джихан от толкова години, знае, че Джихан няма да е съгласен.
Дилара го моли разговорът им да остане само между тях двамата.

Пак приятелките на Дилара й звънят дали не е забравила за поредната среща.
-
Гюлсерен излиза, не отговаря на Кериман къде отива.
Кериман пак звъни на Озкан. Немска гласова поща: Озкан, много важно нещо имам да ти казвам. Озкан, звънни ми веднага щом можеш, какиното, хайде!
-
Клюкарките (приятелките на Гюлсерен) обсуждат "изневярата" на Джихан и се тюхкат. Коя ли била майката на това незаконно дете и дали Дилара знае и как е реагирала...
Дилара пристига, те питат как е Джихан, Дилара казва, че всичко се е оправило на сутринта.

# 372
Ей, наистина студена тази Дилара, да вземе и двете деца, защото има пари, а не за да опознае Хазал или да разговаря с Джансу..... виси в клубовете и смята, че така се отглеждат деца.... Да пази Бог от такава майка!

# 373
  • София
Алпер и Джихан се чуват относно работата, Алпер казва, че няма проблеми да поеме някои неща за деня. Джихан се чуди дали да звънне на Гюлсерен.
Гюлсерен е в училището на Джансу, казват й да изчака известно време.
-
Някакъв индивид пристига в ресторанта на Джихан, казва, че има резервация, избира си маса, която била само за специални гости.
Пристига Алпер, обаче човекът търси "шефът Ви, Джихан Гюрпънар". Алпер обяснява, че Джихан го няма, обаче той е съдружникът.
Това бил Рахми Гюрпънър, бащата на Джихан.
-
Джансу много се радва на Гюлсерен. Гюлсерен й се извинява за студения разговор: Казах си, ще отида да видя Джансу.
Джансу е много поласкана. Джансу пак киха и пак има температура. Джансу иска да седне да пийне нещо с Гюлсерен, да си говорят. Обаче Гюлсерен настоява Джансу да се прибере и ще говорят по пътя.
Гюлсерен: Ти май наистина приличаш на мен?
Джансу: И татко така казва.
Г: Донесла съм ти малък подарък. (снимка, на която е бременна с Джансу)
Джансу много се радва, прегръщат се.
Джансу пита за снимка с баща си. Гюлсерен й обяснява, че не са разведени, обаче отдавна не живеят заедно.
-
Рахми бил в Русия - всичките градове изреди. Въртял търговия. Джихан много не бил говорил за баща си, казва Алпер.
Рахми пита дали с Джихан са стари другари, Алпер казва, че не, просто колеги, по-скоро. Алпер казва да се обади на джихан, обаче Рахми му забранява - искал да бъде изненада.
-
Джансу се засяга, че Гюлсерен платила за таксито.
Джансу: Майка ми я няма сега, ама можете да влезете, да пийнете едно кафе.
Г: Не, сега имам много работа, ама по-нататък ще дойда обезателно, обещавам. Ти се грижи за себе си.
Джансу каза, че ще си звънят една на друга, когато искат да се чуят.

# 374
  • София
Кериман търси Исмаил - приятел на Озкан от Германия. Исмаил й каза, че Озкан влязъл в затвора.
-
Гюлсерен разказва на приятелката си каква красота е къщата на Джихан, до морето била... Нищо чудно Хазал да я предпочете.
Колежката: Не всичко е пари, мила, и любовта е важна!
Г: Любовта не плаща сметките, обаче.

Г: Джихан бей е звънял.
Г звъни на Дж.
Дж: Може ли да се видим днес, да разговаряме?
Г: Добре. До по-късно.
-
Кериман е подозрително мила към Гюлсерен. Била помислила, била сбъркала, само те тричките се имали една друга...
Г не й вярва - Кериман видяла била, че ония са богати, и търсела пак ползата.
Г: Няма да дам дъщеря си на никого!
К: Разбира се, тя е твоя дъщеря. Но и мен ме разбери, сама съм отгледала Озкан, после той си тръгна, остави ме с вас, само вас имам... Ай, какво ми дойде на главата... Само вас си имам, не ме оставяй, Гюлсерен!
-
Дилара се блъсна в някакво момиче с поднос, всичко падна по нея, тя я изгоня.
Клюкарките коментират, че е напрегната от това с Джихан. Русата ги отряза да не говорят вече за това.
-
Гюлсерен излиза. Кериман била направила чай, ама Гюлсерен я отряза, че вечерта ще говорят.
Кериман: Ако не се оправя с всичко това, да не ми казват Кериман.
-
Гюлсерен разказва на Джихан, че нямала работа сега, била напуснала миналата. Не била гладна, само нещо за пиене. Искал да говорят за децата, обаче Гюлсерен отряза, че не дава Хазал (отгледала я от малка), засегна се и тръгна да си ходи, Джихан я спря.

Общи условия

Активация на акаунт