Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Офффффффффффффф...както винатги на най интересното #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Отивам... smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 376
Бре ,голяма мъгла в Зарата  Shocked...нищо сЪ ни види и студ.... cold ooooh! #Crazy

# 377
  • София
Бре ,голяма мъгла в Зарата  Shocked...нищо сЪ ни види и студ.... cold ooooh! #Crazy
Същото е и в София. Crossing Arms Crossing Arms

# 378
Тинче,мерси много ,миличка... Hug Heart Eyes

# 379
  • София
Г: Аз няма да дам дъщеря си!
Дж: Аз и не искам такова нещо от Вас, моля Ви. Аз влизам в положението Ви.
Г: Какво предлагате, тогава?
Дж: Знам, че звучи трудно, но ще се справим.
-
Джансу била болна, Дилара се учуди. Влиза в стаята й и я вижда заспала, прегръщаща снимката на бременната Гюлсерен.
Дилара: Каква е тая снимка, откъде я имаш?
Дж: Гюлсерен ханъм ми я даде днес, взе ме от училище.
Дилара се чуди откъде Г знае къде учи Джансу, т.н.
Дилара пита дали Джансу е виждала "онова момиче".
Дж: Защо те интересува?
Д: А защо не? Нали пък тя (Гюлсерен) те интересува?
-
Дж: Аз не искам да Ви насилвам за нищо.
Г: Ние не знаем къде е бащата.
Дж: Казахте, че е в Германия. (затваря на звънящата Дилара)
Г: Да, ама какъв е в Германия, какво работи... Колко пъти го търсих, пращах жалби и призовки по адвокати, не го открих...
(Къщата била останала в негово наследство.) Извинете, отегчих Ви.
Дж: Не, може ли такова нещо?

Джихан й казва, че има семейни трудности и че иска да се раздели със съпругата си.
-
Дилара пак тръгна нанякъде с колата.
Рахми пък идва в къщата. Посреща го Джансу, която не го познава.

# 380
  • София
Дилара е пред училището на Хазал, познава я по снимките, шофьорът я вика в колата.
Дилара: Здравей, Хазал.
Хазал: Здравейте.
Д: Хазал, аз съм мама. Качи се.
-
Рахми: Ти наистина ли не ме познаваш? (опитва се да й припомни игрите им)
Джансу: Дядо Рахмиииии! Ама много малка бях тогава...
Рахми: Правилно. Я ела тук да те видя. Озан къде е?
Дж: На училище.
Рахми: А ти какво правиш вкъщи?
Дж: Болна съм.
Р: Ей сега ще ти спретнем чорбичка.
Дж: Къде беше досега, дядо?
Р: Не пита ли баща си?
Дж: В Русия каза, че си.
Р: Е там! И навсякъде крещях, че съм турчин.
Дж: Много си смешен, дядо! (иска да звънне на Джихан, но Рахми пак казва, че прави изненада)
-
Гюлсерен и Джихан говорят за това, че и Джансу, и Хазал трудно се разболеят, но разболеят ли се веднъж, няма отърване...
Джихан й каза, че ще я закара. Г му благодари, уговарят се пак да се видят утре. Дж я моли да не говори за срещата и разговора им с децата. Вече си говорят на "ти".
Клюкарките пак обсъждат Гюлсерен, тя излиза без да им отговори "Кой е този мъж?"
-
Джихан звъни на Дилара, която е на ресторант с Хазал, но тя му затваря.
Х: Колко е хубаво тук!
Д: Мхм, така е, хубаво място е. Хазал, с майка си разговаря ли?
Х: Гюлсерен ли?
Д: Така ли й казваш?
Х: Тя не ми е никаква. Гюлсерен.
Хазал й казва, че Г е безработна, вече не е сервитьорка. Д я пита дали е виждала баща си, с кого живеят, сами ли. Х й разказва, че са и с лелята.
-
Приятелката на Гюлсерен пак се кара с шефа си, той й казва да напуска, дава й пари, и тя си тръгва.
Тя му наговаря що за стока е, и то - баш пред клиентите. Идва и Гюлсерен, клиентите го псуват.

# 381
  • София
Гюлсерен разказва на приятелката си, че се срещнали с Джихан, нищо особено, само така си разговаряли. Приятелката обаче подозира, че Гюлсерен недоизказва нещо.
-
Д: Да тръгваме ли? Имаме много работа, ще пазаруваме.
-
Г харесва нещо за Хазал, обаче нямала пари. Приятелката ще й го купи.
Г: Много ще й хареса на Хазал.
-
Хазал обаче пазарува с Дилара.
-
Гюлсерен се готви да прави изненада на Хазал, ще й готвят даже с приятелката.
-
Рахми пее "Калинка" докато прави борш (супер неправилно, ама карай). Прислугите и Джансу му се чудят.
Озан се прибира и много се радва на Рахми. Озан помнел дядо си. Рахми казва, че се върнал от Русия, вече при тях щял да живее. Никой да не казва на Джихан, ще му правят изненада.
-
Хазал и Дилара сядат в кафене да си починат. Хазал си поръча засукано питие, с ванилия, прочие. Има си вече и таблет, снима се.
Д я пита дали обича Гюлсерен: Да, разбира се, не мога другояче.
Разказва, че не познава баща си, никога не го е чувала, не знае къде е.
Дилара кани Хазал у тях. Хазал им прави обща снимка.
-
Г и приятелката чакат Хазал пред училище, но я няма. Г звъни на Хазал, но телефонът е изключен, защото вече има iPhone и сега вкарва SIM картата.
Г вижда Шейда и пита за Хазал, която й разказва за голямата кола с шофьор. Гюлсерен пак побягна да търси откачалката.

# 382
  • София
Алпер и Джихан пак обсъждат работата.
-
Гюлсерен отиде в работата на Джихан, ядосана.
Г: Дъщеря ми ли отвличате? Дъщеря ли ми отвличате? На глупачка ли ме направихте?

# 383
Много бойка Гюлсерен ooooh! #Crazy...на Джихан ще си го изкара ...и той ..пак ,милия втрещен... Shocked Shocked Shocked Shocked

# 384
Имаше толкова снимки за 3 епизод ,а нищо не дадоха Naughty...там м/у два камъка  Джихан май гони Гюл newsm78...а и няма време Naughty Naughty Naughty...след рекламите следва  сона...мисля newsm78
Тази серия беше повече философска и разузнавателна ,отколкото  действена... bowuu

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 00:20 от Svet_sz

# 385
Злата вещица Кериман много бързо усети на къде духа вятъра и се обърна на 360 градуса ooooh! #Crazy...хитруша... bowuu

А...пък Хазал...на седмото небе...боже опази от такава алчна дъщеря...то ...добре ...да приемем ,че е лишавана от много неща ,но нима това...материалното е най важно.... newsm78 newsm78 newsm78

# 386
Олеееееееееее...много готин трей.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Трябва да се преместя на лаптопа....да не изчезнете Naughty

# 387
  • София
Айде, свърши серията.

-
ТРЕЙЛЪР
Гюлсерен изхвърля нещата на Хазал в лицето на Дилара: Не можете да купите дъщеря ми, няма да я дам!
Накрая Джихан пък казва: И на парченца да стана, няма да се откажа.
(или нещо такова - успях да хвана в движение трейлъра, че си миех зъбите за лягане)

-

Лека нощ от мен! Hug Надявам се поне малко да съм помогнала! Hug Hug Hug

# 388
Не видях след рекламите - как свърши?
Още веднъж много благодаря за превода Simple Smile  newsm51

# 389
Тин, лека нощ Simple Smile  Никак не  е малко да се превежда цял епизод онлайн. Сигурно по някое време щях да се откажа да гледам само картинки.

Общи условия

Активация на акаунт