Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 38 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Тая Кериман колкото е грозна ,толкова и злобна ooooh! #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 91
Ей, това момиче излезе много глупаво, пак излъга майка си, а тя какво доверие ѝ има.....

Еркан как играе.... Прекрасен е! smile3501 И Джансу също!  bouquet

Голяма отврат е сестрата на мъжа ѝ!  bash Айдеееее, сладкишът го отнесе! Joy Joy Joy

# 92
Тия двечките хубавици  ,много важни...особено Хазал ,а пък нямат пари...ужастъъъъъ... ooooh! #Crazy

# 93
Имам чувството, че Дилара пак има някакви безчувствени изисквания към дъщеря си, много бързо ѝ мина нежността и сега иска да приключат разговора..... Еееееей, толкова ли няма усет тази жена?! Джансу вероятно им казва, че ще търси истинската си майка и ги убеждава сега......

Джихан трябваше по-рано да я спре......

# 94
Ей ,Дилара box...голяма гад #Cussing out..не спря да мели ...аз ако бях на мястото на Джихан щях да я опухам... box

# 95
Злата вещица в леглото с купичките ядки... #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

# 96
Да видим сега брат и "сестра" докъде ще го докарат и какво ще открият.......

Явно Джансу иска да отиде сама.....

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 22:02 от arpha

# 97
Ега си лайното ooooh! Shocked Shocked Shocked Shocked...сорииииииии...

# 98
Майко, мила, тези сценаристи ми спряха дъха за три минути..... Разбиха ме! Weary smile3518

Ееееееее, Диларка си е най-добре, на гимнастика отишла, йога, май......

Срещата беше върховна! Гледаме невероятен епизод и само Джансу знае истината....... #Crazy #Crazy

# 99
Божке...всичката и Мара втасала ,че на йога ,Диларата...оо...тя и другата змия там... #Crazy...грандоманки...Солмаз май се мери с Дилара... newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 100
Майко, мила, тези сценаристи ми спряха дъха за три минути..... Разбиха ме! Weary smile3518
Срещата беше върховна! Гледаме невероятен епизод и само Джансу знае истината....... #Crazy #Crazy

Суперррр...и аз  newsm45

# 101
Студен и самотен дом..... То и до богатство не е.......

Сега да видим другата среща майка - дъщеря-надувка......

Само така, урок ѝ трябва, но пък от друга страна кой я е възпитавал - тя, Гюлсерен..... Дано не искат да ни внушат, че родовата принадлежност може да се проявява по-късно и да влияе при формирането на характера......

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 22:30 от arpha

# 102
Ох, сърцето ми се къса за това дете-Джансу, то жадува за обич, търси нежност, но Гюл май не вярва и сега Джихан ще потвърди......

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 22:45 от arpha

# 103
Струва ми се, че Дилара се притеснява повече за това как ще реагира социалният им кръг, а за Хазал, родното ѝ дете, дори не се сеща..... Как пък не потрепна нищо в нея, майчинско, от себе си го е откъснала, дори не направи опит да я потърси истинската си дъщеря, отиде си на йога.... Изумена съм!

# 104
Офф...Хазал направо ми иде да я гръмна...а пък лелята дваж повече... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Къде хукна сега...ега си лиглата ...какъв тон само държи на Гюл... Shocked Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт