Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 38 005
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Първият линк ,от 1 стр.нещо не тръгва... #Cussing out

Тук върви идеално... Praynig bowuu

Уфффффффф...сега пък втория блокира #Cussing out #2gunfire...на първият съммм...види ми се тази вечер ще си имаме ядове tantrum....Дано поне за новата серийка се оправи... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Озета започна... Rolling Eyes

Светлич, пробвай да не влизаш през темата, а си напиши в Гугъл star tv и после на оранжевия правоъгълник горе в дясно canli-yayin и няма да прекъсва, при мен не е мигнал дори каналът досега..... Но за всеки случай ето и линк:

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

# 76
# 77
Първият линк ,от 1 стр.нещо не тръгва... #Cussing out

Тук върви идеално... Praynig bowuu

Уфффффффф...сега пък втория блокира #Cussing out #2gunfire...на първият съммм...види ми се тази вечер ще си имаме ядове tantrum....Дано поне за новата серийка се оправи... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Озета започна... Rolling Eyes

Светлич, пробвай да не влизаш през темата, а си напиши в Гугъл star tv и после на оранжевия правоъгълник горе в дясно canli-yayin и няма да прекъсва, при мен не е мигнал дори каналът досега..... Но за всеки случай ето и линк:

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Ще пробвам ...но засега върви добре... Peace

# 78
Ето и от арабите същата новина, мили Боже, дано да е само камък в бъбреците Praynig Praynig Praynig, че това отслабване да не се окаже с друга причина......

خبر محزن لعشاق النجم الرائع اركان بيتيكايا حيث ان النجم يرقد في المستشفی بسبب توعكه الشديد جراء وجود حصوات في الكلی وتم توقيف تصوير مشاهده في الحلقات الجدبدة حتی يتماثل اركان للشفاء....صفحتنا تتمنی الشفاء العاجل لاركان

Тъжна новина за феновете на прекрасни ъглите на звезда bitikaia, когато звездата е разположена в болницата, поради неговото неразположение, тежка поради наличието на камъни в бъбреците в الكلی е арестуван снимките в други по-нови епизоди дори равен стълба на изцеление в...Нашият екип تتمنی бързо възстановяване

خبر حزين النجم اركان بيتيكايا يرقد في المستشفی بسبب مرضة الشديد جراء وجود حصوات في الكلی وتم توقيف تصوير مشاهد في الحلقات الجدبدة حتی شفاء اركان
ادمنز صفحة عاشقات اركان بيتيككايا نتمنى الشفاء العاجل لحبيبنا اركان

Тъжна новина, звездата на bitikaia, лежи в болница заради тежка болест, причинена от бъбречни камъни в الكلی е арестуван снимките в опитайте пръстени, дори и изцеление елементи
Admenz страница на bitikkaya любовници желаем бързо възстановяване към нашия любим главен

# 79
Ето и от арабите същата новина, мили Боже, дано да е само камък в бъбреците Praynig Praynig Praynig, че това отслабване да не се окаже с друга причина......

خبر محزن لعشاق النجم الرائع اركان بيتيكايا حيث ان النجم يرقد في المستشفی بسبب توعكه الشديد جراء وجود حصوات في الكلی وتم توقيف تصوير مشاهده في الحلقات الجدبدة حتی يتماثل اركان للشفاء....صفحتنا تتمنی الشفاء العاجل لاركان

Тъжна новина за феновете на прекрасни ъглите на звезда bitikaia, когато звездата е разположена в болницата, поради неговото неразположение, тежка поради наличието на камъни в бъбреците в الكلی е арестуван снимките в други по-нови епизоди дори равен стълба на изцеление в...Нашият екип تتمنی бързо възстановяване

Арфиччччччч Hug...пепел ти на клавиатурата....не си мисли лоши неща Naughty...бъбречните кризи м/у другото са много болезнени ooooh!...Да му пожелаем бързо оздравяване... Praynig Praynig Praynig

# 80
Дано, мила Светлич,  Praynig Praynig Praynig дано ми е пепелива клавиатурата и не са ми верни предчувствията....  Praynig Praynig Praynig
Скрит текст:
че много станаха случаите вече и днес в училище се разбра подобна новина с бързо отслабване за майката на колежка и вече съм много изплашена, през ден, през два, все научавам нещо такова.....

# 81
Това слагала ли си го, ако е така ще го заместя.... Сори, още нме съм се връщала назад..... Praynig

https://www.facebook.com/video.php?v=1669317299961728&set=vb … ype=2&theater

# 82
Има си хас да минем без рИкламииииииии... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
Това слагала ли си го, ако е така ще го заместя.... Сори, още нме съм се връщала назад..... Praynig

https://www.facebook.com/video.php?v=1669317299961728&set=vb … ype=2&theater

Нямам спомен...нека си стои... bowuu

Не си мисли разни лоши неща...не викай дявола... Naughty Naughty Naughty

# 84
Днес Джано навършва 10 години...!!!
Да е жив и здрав,да радва мама и тати...Успех в учението и щастливо детство!

/от мамашите е фотото/

Да е здраво момчето и много да радва мама и татко! baloni baloni baloni

Горкките, какъв рожден ден са изкарали, щом Ерко е в болница...... От друга страна си мисля, че той все пак се грижи за здравето си, горе долу по веднъж на година излиза инфо, че е лежал в болница, но досега бяха все простудни и пушаческо-кашличави причини......

# 85
# 86
Даааа...и аз си помислих , какъв рожден ден празнуват...но,все пак зависи от кризата...може само няколко часа ,докато отмине болката да е пристоят му в болница... newsm78

# 87
# 88
От мамашите... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ИТОГИ НЕДЕЛИ

В перво десятке - 8 сериалов с названием на букву "К") Мы уже писали о такой тенденции, буква продолжает творить чудеса.
"Семья моего мужа" оказался на 4 месте по итогам недели, обойдя признанного лидера "Карадай", а всего в десятке - сразу три летних сериала. И только один осенний - "День судьбы".
Зато зимние премьеры стартовали вполне удачно: "Вдребезги" на 15 месте, "Воздух цыган" - на 12.
"Прилив" опустился на 16 место.
"Война Роз" обогнала своих "конкурентов" - "Дело чести" и "На жизненном пути" и продолжает отстаивать своё место в эфирной сетке Канал Д.

# 89
Като изгледах интервюто и снимките от него по-горе, се успокоих, че си има вид вече Ерко, може би се шокираме от вида му в началните серии, защото тогава наистина е много слаб, а това е актуално, последно все пак.....

Ето я и къщата.... Съборетина направо, отзад е планина, освен отляво да е улицата, но не ми се вярва..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт