Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Тази къща дали не е на Гюлсерен...... newsm78 newsm78 newsm78 , но с надписа отпред повече на квартален магазин прилича.....

Скрит текст:
Ааааа, щом искат концерт, ще се научат и на труд, и на издръжливост.... На мен щеше да си ми е много кеф само да си карам часовете, а то от средата на октомври се побърках, съпроводи, синбеци, що програми свалих и разучих......

Това ще е нещо ново...нямаше го в първа серия Naughtyможе и магазин да е...къщата на Гюл май не беше с лице към   улица newsm78...но пък ...това е май колата на Ерко... newsm78....сигурно я търси в квартала newsm78

# 61
Светлич, хайде и чайче с Нургюл и това беше от мен за днес! Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning Приятен ден! Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning

Тази къща дали не е на Гюлсерен...... newsm78 newsm78 newsm78 , но с надписа отпред повече на квартален магазин прилича.....

Скрит текст:
Ааааа, щом искат концерт, ще се научат и на труд, и на издръжливост.... На мен щеше да си ми е много кеф само да си карам часовете, а то от средата на октомври се побърках, съпроводи, синбеци, що програми свалих и разучих......

Това ще е нещо ново...нямаше го в първа серия Naughtyможе и магазин да е...къщата на Гюл май не беше с лице към   улица newsm78...но пък ...това е май колата на Ерко... newsm78....сигурно я търси в квартала newsm78
Е, то показаха само вътрешен двор и градина

# 62
Светлич, хайде и чайче с Нургюл и това беше от мен за днес! Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning Приятен ден! Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning

Лек ден и на теб ,мила Hug...До довечера  wavey

# 63
И...лайфа в ютуб... Rolling Eyes

# 64
Днес Джано навършва 10 години...!!!
Да е жив и здрав,да радва мама и тати...Успех в учението и щастливо детство!

/от мамашите е фотото/

# 65
 Hug къде може да се гледа преведен сериала ?   Ерко в тази къща ли снима   с наем 50 ООО   

# 66
Hug къде може да се гледа преведен сериала ?   Ерко в тази къща ли снима   с наем 50 ООО   

По назад в темата има линк...с руски субтитри... bowuu
Дааа...това е къщата на Джихан и фамилия... bowuu

# 67
 wavey wavey wavey waveyМераба мединки любимки  love001  love001  love001И съм тук ,и не съм WinkВидях че има превод Simple SmileДо края на седмицата дано успея да я изгледам PeaceТази вечер изчезвам на купон newsm68 newsm68 newsm68Много бързо ми се струва се разбраха толкова тайни ThinkingОбикновено след такова бързо начало,започва едно зацикляне и локуми Mr. GreenДано да е по различно при нас Hug Hug Hug HugПожелавам ви приятни емоции  bouquet  bouquet 

# 68
wavey wavey wavey waveyМераба мединки любимки  love001  love001  love001И съм тук ,и не съм WinkВидях че има превод Simple SmileДо края на седмицата дано успея да я изгледам PeaceТази вечер изчезвам на купон newsm68 newsm68 newsm68Много бързо ми се струва се разбраха толкова тайни ThinkingОбикновено след такова бързо начало,започва едно зацикляне и локуми Mr. GreenДано да е по различно при нас Hug Hug Hug HugПожелавам ви приятни емоции  bouquet  bouquet 

Купонджийка...и лъжкиня... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy...обеща ,че ще гледаш с нас ,а пък изчезваш...на купон... Party Party Party...шегувам се ,мила  Hug...Приятна вечер...а ние ще гледаме... bowuu Peace Rolling Eyes

# 69

От Алекс  Hug...от темата на ЛИН...   bouquet

# 70
Първият линк ,от 1 стр.нещо не тръгва... #Cussing out

Тук върви идеално... Praynig bowuu

# 71
  newsm09 Weary smile3505

Еркан в больнице, как я поняла из корявого интернет перевода, камен в почке

# 72
Привет! Grinning Grinning Grinning  Hug Hug Hug На линия съм вече, отивам на бърз тигел и се връщам, а ако и щерка се прибере да направи системата с телевизора ще е супер готина вечер..... newsm68 newsm68 newsm68

Тоти, хубав купон, миличка! Hug Hug Hug  Grinning Grinning Grinning

# 73
Пак от мамашите... bowuu

4 самих обсуждаемих сериала сегодня в соц. медия

Арфи... Hug Heart Eyes

# 74
Първият линк ,от 1 стр.нещо не тръгва... #Cussing out

Тук върви идеално... Praynig bowuu

Уфффффффф...сега пък втория блокира #Cussing out #2gunfire...на първият съммм...види ми се тази вечер ще си имаме ядове tantrum....Дано поне за новата серийка се оправи... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Озета започна... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт