Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 38 007
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Дубру тру и от мен! Hug

Лучия Heart Eyes... кафенце...Мерси...

# 526
# 527
Днеска съм имала имен ден...та и щерката... #Crazy...много Светлина и Пламъци ,еййй... ooooh! #Crazy hahaha hahaha hahaha
Ами...тогава да почерпя... bowuu

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 528
Светлииииич!  Heart Eyes Grinning Честит двоен имен ден у вас!  newsm51 newsm51 Бъдете здрави ти и Пламъчето, и всички твои хора! Оказва се, няма по-важно от това!  smile3521 Хубав празник днес!  newsm68 newsm68 newsm68

Прегръщам ви!  love001  love001  love001

# 529
Светлииииич!  Heart Eyes Grinning Честит двоен имен ден у вас!  newsm51 newsm51 Бъдете здрави ти и Пламъчето, и всички твои хора! Оказва се, няма по-важно от това!  smile3521 Хубав празник днес!  newsm68 newsm68 newsm68

Прегръщам ви!  love001  love001  love001

love001  love001  love001

# 530
Арфич... Hug
Скрит текст:
четох оттатък ,че си болничка #Crazy...Бързо оздравявай... bowuu Peace

Изгледа ли серийките... newsm78

# 531
# 532
# 533
# 534
Лучия  Hug Grinning, благодаря, мила, преместих го да се вижда и за следобедно, как се устоява на такава вкуснотия..... smile3521 smile3521 smile3521 Хубав следобед!  Grinning

# 535
Арфич... Hug
Скрит текст:
четох оттатък ,че си болничка #Crazy...Бързо оздравявай... bowuu Peace

Изгледа ли серийките... newsm78
Остава ми трета, ама по късните доби ще се случва,
Скрит текст:
че да отметна и други задачи, ей, гаднярския му вирус ме събори, обаче нали знаеш, че не се давам лесно, надигнах се преди час, как ли пък не -  да лежа и да ми изостават задачите! smile3503

Сега да напиша едно мое предчувствие: не знам дали ще изляза права, но ми се струва, че Диларка само е заблудила Джихан, че момиченцето е от него, целта ѝ е била да го задържи на всяка цена..... Не ми харесва погледът ѝ когато Джихан говори за Джансу, че си е негова дъщеря, Дилара гледа гузно, а на няколко пъти все казваше моята плът ми принадлежи, а не нашата и се поправяше...... Дали бебето не е на Алпер, я какъв неистов интерес проявява към семейството на съдружника си, чак жена си кара да проучва какво се случва...... newsm78 newsm78 newsm78 Написах го сценария май, а..... Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 21:18 от arpha

# 536
# 537
Привееееттт Сватиии Hug Hug Hug Hug Hug Hug

минавам на бързичко да си поздравя именничката и ще бегам,че ме чака 2еп. на Парчетата  newsm68 newsm68 newsm68
Адашче Hug Да сте живи и здрави с твоето слънчице , много късмет и мнооого щастие   love001
явно у вас е много светло и топло newsm53

Арфичке Hug гечми олсун джанъм  smile3521
аз съм малко по- добре,но взех мерки о време
Скрит текст:
въпреки че за грип не предписват антибиотик, аз от край време лекувам мен и цялото ми семейство с Доксициклин и за два дена се оправяме,така че аз и този път докато се усетя започнах Доксито и вече съм значително по-добре  bowuu

На всички пожелавам Хубава уютна вечер и Весел празник на именниците cheers

# 538
Честит празник Игнажден Simple Smile Желая ви много здраве, светлина и уют  bouquet  bouquet  bouquet
Честит имен ден на всички, които празнуват днес newsm51 Да сте живи и здрави и много щастливи!
Благодаря за превода smile3525  bouquet smile3525 Аз ще чакам за 3 -ти еп.  Grinning  Надявам се в 4 - ти да има малко повече яснота кой къде ще се мести, кой ще се продаде и на каква цена. Wink

Скрит текст:
Ако някой чака еп. 3 с руски суб. http://vk.com/erkanpetekkaya

# 539
Изгледах първите две части Rolling Eyes...друго си е да го гледаш с превод...
Хазалчето още повече ми падна в очите...

Значи Хазал...падащо есенно листо...

А...Джансу...жива вода....

По късно, ша са изкажа...бегам ,че народа гладен... bowuu hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт