Интимността по време на бременност и след това ?

• 11 304
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
Ееее, ти пък, чак страхливец... Поне при нас нещата се подобриха, 2 седмици след като родих /нормално/ си започнахме със секса, както преди като честота, че и по-честичко. Разбирам го, на нас също ни беше забранено в началото и в последствие той се притесняваше Simple Smile

# 16
Ееее, ти пък, чак страхливец... Поне при нас нещата се подобриха, 2 седмици след като родих /нормално/ си започнахме със секса, както преди като честота, че и по-честичко. Разбирам го, на нас също ни беше забранено в началото и в последствие той се притесняваше Simple Smile
И аз го разбирам,но на моменти макар и рядко ми е в повече тази забрана ,когато човек е свикнал с нещо е повечко е трудно да се въздържа и ми се отразява на настроението и емоциите ,а и когото той получава почти всеки ден неговото е малко егоистично някак си . Някак си го чувствам ,че мисли само за себе си ,а аз оставам някакви назад.

# 17
Аз нещо не разбирам. В друга твоя тема беше писала, че бременността ти е рядка и проблемна. Че си получила кръвоизлив и ти е било казано почивка и въздържане от секс? Така ли е? Извинявай, но ако положението е такова, нормално е мъжа ти да е притеснен и да не иска. Едва ли е липса на желание, човека не иска са навреди на теб и бебетата. Сама и тук пишеш, че докторът не препоръчва. Аз бих се вслушала в лекаря си. Секс ще си правите като родиш. Не е приятно, но бебетата са най-важни в момента. Ако бъркам и не е била твоя другата тема, извинявай.

# 18
А той и да се грижи за теб по алтернативни начини ли не е навит? Поне орална любов?

ПС: Сега виждам, че имаш проблемна бременност, нормално е и той да е притеснен. Дайте си време, ще мине след раждането.

# 19
Ани, не с мъжа ти, а със самата себе си проведи разговор !
При условие , че секса ти е забранен ?! Какво, искаш да навредиш на бебето си, за да на тебе ти е гот ли ?! Не можеш да изчакаш ?!

# 20
За единя секс нормално ли е да се рискува живото на детето/децата  newsm78 Ей това не го разбирам.

Бях с проблемна бременост и не сме правили секс от началото до края. След края към 3 месеца  отново не сме (прекалено много проблеми)  Почнахме след 4месеца , но нито желание имахме (все пак 1 год не бяхме)  нито време,  от денонощно ревящо бебе.  Една година по късно мога да кажа, че нещата се нармализират вече и имаме желание да секс.

# 21
от 2 месеца не сме има ли проблеми ,а и има и други начини,но никои не ме разбира.

# 22
от 2 месеца не сме има ли проблеми ,а и има и други начини,но никои не ме разбира.

Нямаш друг избор, ти изобщо не трябва да стигаш до оргазъм, не разбираш ли ?! От 2 месеца не си имала проблем, но имаш забрана, което значи, че можеш да си докараш проблем, ако не правиш това, което ти е препоръчано от лекар !!

# 23
Оргазмът предизвиква контракции. Факт.

# 24
  • София
Мисля, че в името на доброто здраве на теб и бебчето ти трябва да стиснеш зъби и да изчакаш до след раждането... Знам какво е, особено между 6 и 8ми месец, знам че сигурно се чувстваш зле, но в крайна сметка бебето е най - важно и не мисля, че е кой знае каква жертва... Секс има да правите цял живот после, бебето е на първо място.  Peace

# 25
  • Пловдив
За жалост не е колкото преди. По-малко е.
Пълво ми беше зле и ми се гадеше и непрекъсната умора - разредихме до веднъж седмично.
Сега съм с гъбички, парене и сърбеж и ще станат минимум 2 седмици без.
На него му е трудно и на мен ми е гадно, защото в мислите си имам желание, но физически не се чувствам добре.
Предлага ми споменатите "други начини", но аз не искам искам да ми е добре да не съм изморена, да не ми се гади и още по-малко пък, както е сега с гадните гъби.

# 26
  • София
За жалост не е колкото преди. По-малко е.
Пълво ми беше зле и ми се гадеше и непрекъсната умора - разредихме до веднъж седмично.
Сега съм с гъбички, парене и сърбеж и ще станат минимум 2 седмици без.
На него му е трудно и на мен ми е гадно, защото в мислите си имам желание, но физически не се чувствам добре.
Предлага ми споменатите "други начини", но аз не искам искам да ми е добре да не съм изморена, да не ми се гади и още по-малко пък, както е сега с гадните гъби.

В момента е изключено дори и да се замислиш според мен... Изчакай да се излекуваш напълно. Аз също бях с много гадене до 4тия месец и постоянна умора и е трудно да се впуснеш в такива забавления. Лошото е, че в такива моменти само господата могат да се облажат... Ако мислиш, че на мъжа ти му е тежко и толкова му липсва секса, прибегни до "другите начини". Да, няма да е честно, но поне ако имаш притеснения за него поне за това няма да мислиш... Не знам в кой месец си, но настроението ще дойде, не го мисли и тогава ще се забавлявате както преди.  Peace

# 27
През бременността ми рано спряхме защото аз не се чувствах добре. След като родих/10.03/ тъкмо се почувствах готова и ми се наложи операция. От няколко месеца всичко си е на мястото. Доста дълго не бяхме правили секс, но пък има и други неща...  Rolling Eyes

# 28
Аз също имах период в който се сърдех на мъжа ми и си мислех ,че не ме иска вече,дали ме обича,дали го отблъсквам ,като го питах той се дразнеше и общо взето не ставаше по-добре...
Като се върна назад си мисля ,че по-скоро проблема е бил в главата ми ,а не в него...
Аз нямам забрана,но мисля че е съвсем нормално мъжете да се отдръпват леко в този пероид,а ние го приемаме много навътре.И като спрях да го мисля -''иска ли ме-не ме ли иска'' всичко се оправи.
Без да искам въобще да те обидя-мислиш ли че бъркаш липсата на нежност,близост и ласки с липсата на секса?При мен до някъде беше така,просто имах нужда от подкрепа,гушкане и да знам ,че още ме обича и харесва.
Е гушкането си е гушкане ,секса си е секс  Joy Joy но все пак е по-добре от нищо...  Hug

# 29
  • Драгоман
  През цялата бременност сме си правили най-редовно, само последните 2 седмици ни бяха забранили, защото бях с планово секцио, а сексът предизвиква раждане. След раждането на 40тия ден правихме, но ми беше дискомфортно и болезнено, а и покрай грижите, недоспиването и стреса като че ли понамалихме като цяло тези моменти до 1 - 2 пъти седмично. Може би около 9 месеца по-късно отново започнахме да го правим по-често Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт