Интимността по време на бременност и след това ?

• 11 295
  • 57
  •   1
Отговори
Колко често правите секс по време на  бременността и след появата на бебето ?

# 1
Както сме си правили и преди това. Разредихме през 8ми и 9ти месец, защото мъжът ми имаше някаква параноя, да не направи нещо на бебето, аз желание си имах  Laughing След раждането възобновихме някъде около 20ия ден, не помня вече.

# 2
До 7-ми месец, както преди бременността, 8 - 9-ти имах проблеми и не сме правили. 45 дни след раждането възобновихме, но беше много болезнено и избягвахме, 2 месеца след това нещата се нормализираха, сега стига да имаме възможност, че малката заспива по никое време, се възползваме.

# 3
До края на 8-ми месец си правехме секс толкова често колкото преди да забременея, през 9-тия малко по рядко. След като родих около 1 месец се въздържахме, после всичко си дойде на мястото та даже и по често  Heart Eyes

# 4
  • София
По време на 1вата бременност правихме секс до края. След раждането започнахме като ми спряха лохиите.
През 2рата бях с рискова бременност и имах забрана за всичко.

# 5
  • София
Общо взето от началото до към средата на 8мия месец си го правехме както по принцип, в 9тия малко разредихме, защото аз нямах особено желание, а и ми беше леко болезнено. След раждането около 30тия ден (след лохиите) напълно нормално, без болка и т.н., даже ако трябва да съм честна на мен ми харесва повече от преди, някак си все едно е повишена чувствителността.  Laughing

# 6
По време на 1вата бременност правихме секс до края. След раждането започнахме като ми спряха лохиите.
През 2рата бях с рискова бременност и имах забрана за всичко.
В момента и аз съм на режим още от средата на втория месец  и има още много да почакам  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 7
До 7ми месец всичко си беше наред. След това изпитвах страхотна болка и просто беше невъзможно. След раждането възобновихме след 2 месеца, имах много вътрешни шевове. За честотата, с новородено не е както преди това. От денонощно кърмене и недоспиване секса беше някъде далеч в мислите ми  Laughing

# 8
от както корема ми взе да пораства по-бързо вече в началото на 6 месец ,мъжа ми изобщо не ме докосва ,никога не съм вярвала ,че липсата на секс ще ми се отрази толкова много както сега (то още от 2 рия не сме правили кой знае колко секс ,щото доктора така каза ) ,но сега сън толкова потисната и раздразнителна,че по-някога ми е трудно да се справя със себе си ,а той горкия не се опитва и да ме разбере какво ми ,той си е доволен почти всяка вечер ,а за мен нищо ,а от последните 2 дена отношенията ни са много обтегнати и не знам какво да правя ,с приказваме нищо и с нищо не виждам как нещата ще се подобрят ,като добавим и това ,че си седя по-цял ден вкъщи ,е още по потискащо.Има ли други в моето положение ?

# 9
  • София
от както корема ми взе да пораства по-бързо вече в началото на 6 месец ,мъжа ми изобщо не ме докосва ,никога не съм вярвала ,че липсата на секс ще ми се отрази толкова много както сега (то още от 2 рия не сме правили кой знае колко секс ,щото доктора така каза ) ,но сега сън толкова потисната и раздразнителна,че по-някога ми е трудно да се справя със себе си ,а той горкия не се опитва и да ме разбере какво ми ,той си е доволен почти всяка вечер ,а за мен нищо ,а от последните 2 дена отношенията ни са много обтегнати и не знам какво да правя ,с приказваме нищо и с нищо не виждам как нещата ще се подобрят ,като добавим и това ,че си седя по-цял ден вкъщи ,е още по потискащо.Има ли други в моето положение ?

Мисля, че трябва да седнете и хубаво да си поговорите... Обясни му от какво имаш нужда, как се чувстваш... Не подтискай нищо в себе си, защото така се напрягаш в момент, в който това не е препоръчително. Той защо се е отдръпнал така, заради предупреждението на лекаря ли? Ако смяташ, че би се вслушал повече в лекаря ти, кажи му следващия път когато отидете на преглед АГто ти да му разясни надълго и нашироко твоето състояние и колко е важно в този момент да е до теб и да проявява максимално разбиране...

# 10

Мисля, че трябва да седнете и хубаво да си поговорите... Обясни му от какво имаш нужда, как се чувстваш... Не подтискай нищо в себе си, защото така се напрягаш в момент, в който това не е препоръчително. Той защо се е отдръпнал така, заради предупреждението на лекаря ли? Ако смяташ, че би се вслушал повече в лекаря ти, кажи му следващия път когато отидете на преглед АГто ти да му разясни надълго и нашироко твоето състояние и колко е важно в този момент да е до теб и да проявява максимално разбиране...
Опитах с разговори нищо не става и не виждам вече смисъл  да опитвам да го карам да прави каквото и да било за мен .

# 11
  • София
Ани Иванова_429091, защо мислиш, че се получава така? В смисъл ТМ го е страх да не нарани теб или бебето или според теб той има друг проблем и не иска да намери решението му? Според мен това е сериозно и трябва да положиш всички усилия да го накараш да разбере как се чувстваш. В крайна сметка ако по време на бременността си не си сигурна в човека до теб и се чувстваш зле, кога тогава да се чувстваш обичана и спокойна.... Peace

# 12
Ани Иванова_429091, защо мислиш, че се получава така? В смисъл ТМ го е страх да не нарани теб или бебето или според теб той има друг проблем и не иска да намери решението му? Според мен това е сериозно и трябва да положиш всички усилия да го накараш да разбере как се чувстваш. В крайна сметка ако по време на бременността си не си сигурна в човека до теб и се чувстваш зле, кога тогава да се чувстваш обичана и спокойна.... Peace
Ами най-вероятно е заради бременността като цяло и заради доктора ,че е по-добре да не правим секс,Явно до края ,ще го карам така,

# 13
Едва ли ще те успокоя, но моят беше същия. Нещата си дойдоха на мястото едва след като родих.

# 14
Едва ли ще те успокоя, но моят беше същия. Нещата си дойдоха на мястото едва след като родих.
Не е много успокояващо ,но сега разбирам за какъв страхливец съм се оженила. Направо си е грехота мъжете да не искат да правят секс с бременна си жена ,когато най-много ни се иска секс и близост , не съм сигурна ,че и след това нещата ще се подобрят.

Общи условия

Активация на акаунт