Интимността по време на бременност и след това ?

• 11 296
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
  • ВАРНА
от 2 месеца не сме има ли проблеми ,а и има и други начини,но никои не ме разбира.
Аз също имах период в който се сърдех на мъжа ми и си мислех ,че не ме иска вече,дали ме обича,дали го отблъсквам ,като го питах той се дразнеше и общо взето не ставаше по-добре...
Като се върна назад си мисля ,че по-скоро проблема е бил в главата ми ,а не в него...
Аз нямам забрана,но мисля че е съвсем нормално мъжете да се отдръпват леко в този пероид,а ние го приемаме много навътре.И като спрях да го мисля -''иска ли ме-не ме ли иска'' всичко се оправи.
Без да искам въобще да те обидя-мислиш ли че бъркаш липсата на нежност,близост и ласки с липсата на секса?При мен до някъде беше така,просто имах нужда от подкрепа,гушкане и да знам ,че още ме обича и харесва.
Е гушкането си е гушкане ,секса си е секс  Joy Joy но все пак е по-добре от нищо...  Hug
Здравейте,включвам се и аз на тази тема,защото се чудя на кого и какво да кажа за този мой/наш проблем ,а ми е болно и мъчно ,и не е само поради хормони или от бременността ...А съм едва в 3-началото на 4ти месец и за съжаление сексът с мъжа до мен ..някак се промени и май е по4ти на изчезване ,преди от 2-3 пъти седмично сега ако се случи и веднъж в седм-та ще е чудо Sad нямахме проблеми досега с това ,нито имам забрана от лекар ,нито се чувствам пък зле вече ...просто незнам какво става и с него, и с мен... лягаме си заедно ,спим в една стая ,в едно легло ,но на различни страни ..и всеки сам Sad и това ми е най-гадно и заспивам вместо спокоийна и удовлетворена с едни мрачни и тревожни мисли и с плач дори ... и ако евентуално ме усети или чуе какво ми е ..само ме прегръща и ..пита какво ми е ??? та нима не сеща сам...? и да се опитвам да му намекна не става ..исках сам да се досети какво ми липсва и 4е се чувствам самотна и че дори вече не ме желае .... И се плаша и се чудя какво ще следва до края на бременността ...и как да си помогна сама и на нас 2мата ... искам да си имаме предишните отношения помежду си ,а бебето да не променя това (поне не засега ) ...да се радваме на всеки момент и да го 4акаме с нетърпение ...но и да живеем като 2ма млади и щастливи хора заедно ,а не като отчаяни съпрузи (каквито не сме все още ако мога така да кажа ....)   Thinking Не зная в кой е вината -той казва 4е е моя ...а аз кавам че и той се е променил и отдръпнал от мен и не ме разбира и подкрепя ,а това най много ми е нужно сега ..нали мами ? ..дайте мнение или съвет ако може ....

ооо, направо го изнасилвай, не го чакай да се сети той
мъжете са странен вид, моя се вглъбява на тема ремонти и пари и си мисли само за това и блокира
почвай го ти Wink

# 46
до  канарска-маймунка
До какви проблеми може да доведе сексът по време на бременност?
Наблюдаващият лекар би могъл да изрази притеснения някакви, ако прецени, особено в последните дни.
При здрави жени с нормална бременност не знам до какви усложнения може да доведе сексът? За почитателите на по-екстремни сексуални практики, вероятно е препоръчително да ги преустановят по време на бременността. Иначе каквото кара жената да се чувства добре е чудесно. Сетивата са изострени, инстинктите са поели изцяло контрола над процеса. От нас се иска само да не пречим. Всяка параноя е излишна. Разбира се, изборът е личен и неприкосновен. Не налагам мнение.

Не си разбрала, аз не пиша за попринцип, а за положението на АВТОРКАТА, ако си прочела добре в нейния случай може да доведе до проблеми, забранен и е от доктора ! 

# 47
до  канарска-маймунка
До какви проблеми може да доведе сексът по време на бременност?
Наблюдаващият лекар би могъл да изрази притеснения някакви, ако прецени, особено в последните дни.
При здрави жени с нормална бременност не знам до какви усложнения може да доведе сексът? За почитателите на по-екстремни сексуални практики, вероятно е препоръчително да ги преустановят по време на бременността. Иначе каквото кара жената да се чувства добре е чудесно. Сетивата са изострени, инстинктите са поели изцяло контрола над процеса. От нас се иска само да не пречим. Всяка параноя е излишна. Разбира се, изборът е личен и неприкосновен. Не налагам мнение.

Не си разбрала, аз не пиша за попринцип, а за положението на АВТОРКАТА, ако си прочела добре в нейния случай може да доведе до проблеми, забранен и е от доктора ! 
Авторката е добре и реши проблема отдавна и свикнах с това ,че не е добре да правя секс сега ,а и таткото в момента е толкова ангажирам с къщата и обзавеждането и всички приготовления за бебетата ,че и на него не му е много до секса  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 48
Не се бях обърнала към теб  Crazy Mr. Green Но ок Simple Smile

# 49
Не се бях обърнала към теб  Crazy Mr. Green Но ок Simple Smile
Само уточнявах за себе си ,няма проблем. Весели празници  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 50
  • София
После ще имате време не е страшно.

# 51
После ще имате време не е страшно.
Надявам се  Simple Smile

# 52
От както съм бременна с таткото сме още по-интимни. На мен ми доставя още повече удоволствие и на таткото това му харесва.  Grinning

# 53
Като цяло с ММ не сме имали проблеми, сега също, но аз имам един лек психологичен такъв- не желая втора бременност скоро, а се страхувам да започна хапчета сега по три причини- кърмене, опитвам се да отслабна и не искам пак депресия. Ще се консултирам с АГ другата седмица, все пак. Знам, че шансовете да забременея толкова скоро след раждането са много малки, но страх лозе пази  Laughing Не ме съдете (:

# 54
  • Пловдив
Не са много малки шансовете. Аз и брат ми сме с разлика 1 г. и 4 месеца, а съпругът ми и сестра му са с разлика 1 г. без 1 ден.

# 55
  • София
Май аз съм една от малкото, на които не им се прави секс:)
В началото бях като подивяла, сега влизам в 7м и от известно време нямам никакво желание. Борих сд дълго време с гъбичките, може и това да е една от причините, но често предпочитам повечето пъти просто да се гушкаме в леглото и да не правим нищо...

# 56
Май аз съм една от малкото, на които не им се прави секс:)
В началото бях като подивяла, сега влизам в 7м и от известно време нямам никакво желание. Борих сд дълго време с гъбичките, може и това да е една от причините, но често предпочитам повечето пъти просто да се гушкаме в леглото и да не правим нищо...
И при мен беше същото-в началото много исках и след 3-ти месец някъде нямах почти никакво желание.За гушкането -същата работа беше и при мен... Joy Joy

# 57
По време на първата бременност желанието ми се беше увеличило в първите месеци, но прокървих и мъжът ми се наплаши, а лекарката забрани. Към края разреши, но мъжът ми с доста страх подхождаше към нещата. След раждането от първия ден и двамата имахме страхотно желание, бяхме като пубертети в парка, едвам изтърпяхме до към 40-тия ден. Сексът беше много по-редовен и хубав от преди забременяването, а мъжът ми беше доста по-уверен и креативен. При втората ми бременност и двамата нямаме кой знае какво желание, аз се чувствам много по-зле от предния път, в 8-ми месец още ми се повръща, всички стави и сухожилия ме болят, вече едвам ставам и сядам, явно малкият доста си ме изморява, а и в работата бая си ме тормозеха до последно. Мъжът ми не ме притиска, а и двамата сме доста изморени, защото се занимаваме с проекти, изпити (записахме ново висше), купихме апартамент и се занимаваме с ремонти и обзавеждане, малкото доста дивее и няма кой да помага. Иначе и при двете бременности удоволствието от самия акт е доста по-голямо. Очаквам отново да сме като пубертети след раждането, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт