My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 636
  • 817
  •   1
Отговори
# 585
здравейте, някой поръчвал ли е колело от тук? мисля да правя поръчка, ако има желаещи може да се групираме

# 586
Аз пък имам нужда от съвет за тротинетка/ скутер за моята дъщеря - тя е на 3, но се оправя и само на 2 гуми, но е слабичка и не искам да визмам нещо много тежко. От друга стран агилемите гуми на Худора ме блазнят - много по-гладко вървят... Какви скутери карат вашите момичета?

# 587
здравейте, някой поръчвал ли е колело от тук? мисля да правя поръчка, ако има желаещи може да се групираме
Аз съм поръчвала колело, но до превозвач. Излезе ми наполовина спрямо директната доставка до БГ и същото, ако бях се комбинирала с някой. А, и това с комбинирането ми се вижда по-сложен вариант.

# 588
  • Русе
Аз съм поръчвала и колелета, и доста тротинетки (205),  и доста ролери. Но все до тук. Събираме се няколко приятели и пускам поръчка. Специално от тойса не съм пазарувала с превозвач, защото ще ми дойде доста по-скъпо (тежат доста), предвид това, че ще ползвам и еконт.
secret girl, на 3 и малко бяхме като взех нашите тротинетки, подкарахме ги без никакви проблеми, много слаби сме, тогава сравнително нормално високи. Мога да ти потърся колко см и кг сме били в периода, в който сме ги купили, да се ориентираш.

# 589
Аз за колелото съм решила твърдо да поръчам до България. има ли значение колко тежи пратката ако поръчам още нещо ? Относно триколката ние сме с Пуки. Моето момиченце е на 3 г. Отпред е с една гума, а отзад с две. Много е лека, със съчмени лагери. Много лесно се кара и завива, но колелетата на Пуки ми идват скъпичко и съм се насочила към  4unig laura намалено на 100 евро  имате ли някакво мнение за тях?

# 590
За колело бе педали имам наблюдения от Пуки и марката на Декатлон (никак не са лоши). Дъщеря ми сега понякога кара тротинетката на брат си (Худора 205), но някак като паяче е върху нея, иска ми се нещо по-мъничко да и звема. Тя е 11 кг на 3 години, иначе поне на ръст го докарва:)

# 591
  • при моите любими
Kaто се спомена Декатлон, аз много харесвам тротинетките им http://www.decathlon.bg/trotinetka-town-3-rozova-id_8241185.html . Гумите са по-малки от Худора 205. Някой, който има Худора и е виждал тези в Декатлон, може ли да го сравни като визия и качество? Много се чудя дали да не се улесня и да отида директно в магазина или да избирам от този сайт и да чакам доставка.

# 592
  • На дивана, под юргана
Аз пък имам нужда от съвет за тротинетка/ скутер за моята дъщеря - тя е на 3, но се оправя и само на 2 гуми, но е слабичка и не искам да визмам нещо много тежко. От друга стран агилемите гуми на Худора ме блазнят - много по-гладко вървят... Какви скутери карат вашите момичета?

Предполагам, че PUKY R03 ще бъде подходяща - тротинетката не е тежка, гумите са с достатъчно голям диаметър, в същото време са и от EVA пяна, което ги прави по-удобни дори и за тротоари с неравни плочки и фуги.

# 593
  • На дивана, под юргана
Аз за колелото съм решила твърдо да поръчам до България. има ли значение колко тежи пратката ако поръчам още нещо ? Относно триколката ние сме с Пуки. Моето момиченце е на 3 г. Отпред е с една гума, а отзад с две. Много е лека, със съчмени лагери. Много лесно се кара и завива, но колелетата на Пуки ми идват скъпичко и съм се насочила към  4unig laura намалено на 100 евро  имате ли някакво мнение за тях?

Ако става дума за момиченце на 3 г. - колелото без педали е по-добър избор от тези с педали на 4UNIQ. А пък тези на PUKY са и под 100 евро.

# 594
  • София
Момичета, не мога да разбера как се ползва кодът 20% при пазаруване от трите магазина. Моля някой да ми обясни!

# 595
  • Русе
Момичета, не мога да разбера как се ползва кодът 20% при пазаруване от трите магазина. Моля някой да ми обясни!

И аз питам няколко пъти, ама никой не казва. Simple Smile

# 596
  • София

И аз питам няколко пъти, ама никой не казва. Simple Smile

Aз разбрах. Трябва да си купиш и от трите магазина нещо за по 20 евро минимум. И важи само за дрехи и обувки Sad

# 597
Привет, момичета, имам нужда от малко помощ - дано някой да се включи. Опитвам се да поръчам директно до БГ столче за кола и други дреболии. В кошницата точно над столчето за кола ми изписа Leider ist die Lieferung dieses Artikels aufgrund der Größe nicht in das von Ihnen gewählte Lieferland möglich - за съжаление доставката на този артикул поради големината му не е възможна в избраната от вас страна. На някой случвало ли му се е? Гледам, че сте поръчвали колелета, а столче да не може?

# 598
Привет, момичета, имам нужда от малко помощ - дано някой да се включи. Опитвам се да поръчам директно до БГ столче за кола и други дреболии. В кошницата точно над столчето за кола ми изписа Leider ist die Lieferung dieses Artikels aufgrund der Größe nicht in das von Ihnen gewählte Lieferland möglich - за съжаление доставката на този артикул поради големината му не е възможна в избраната от вас страна. На някой случвало ли му се е? Гледам, че сте поръчвали колелета, а столче да не може?
Пробвай с друг цвят. Случвало ми се е с дървено столче за хранене и килим - единият цвят се доставя само в Германия, другият (със същото тегло) навсякъде.

# 599
ice_sparky  благодаря ти за отговора, пробвах, но за съжаление не се получи. Много съм разочарована, наистина исках това столче. Както и да е, здраве да е, просто не мога да си обясня защо колелета може, а столче за кола - не.

Общи условия

Активация на акаунт