My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 617
  • 817
  •   2
Отговори
# 600
ice_sparky  благодаря ти за отговора, пробвах, но за съжаление не се получи. Много съм разочарована, наистина исках това столче. Както и да е, здраве да е, просто не мога да си обясня защо колелета може, а столче за кола - не.
Може ли линк към столчето? Ако наистина много ти харесва, пиши им. Според мен е станала грешка в определянето на теглото. Отговарят бързо, може да им пишеш и на английски.

# 601
  • Sofia
Винаги е имало неща, които не се доставят до България и не си спомням да са правили компромиси. След месец обаче могат да решат, че вече изпращат точно този артикул до Бг.
Ако столчето е толкова желано и толкова по - евтино от БГ (ако изобщо го има тук), може да се поръча до превозвач.
Вариант е да се провери и по други сайтове - напр. амазон .

# 602
Като сте заговорили  за столчета,  препоръчайте ми за бебе  на 10мес  или  за 9-36кг  и ако някой скоро  е попадали на хубаво  намаление в някой сайт и иска да сподели, нека  ми пише  bouquet  Hug Praynig

# 603
  • при моите любими
Ето едно добро предложение, скоро го поръчвах за една приятелка. https://www.amazon.co.uk/Britax-Romer-Evolva-Combination-Thunder … britax+evolva+123

# 604
мерси  bouquet
на тази цена ли беше  Flutter  Hug

# 605
  • Русе
Аз съм поръчвала стол за кола, даже два в една поръчка за момчетата. Но пък веднъж една кошара не можеше да поръчам на една приятелка, хем тя е по-лека и по-малка по обем. Може и да се промени надписа след време, знае ли човек. Примерно батутите никога не съм виждала да се доставя до тук, просто са огромни. 

# 606
Ето едно добро предложение, скоро го поръчвах за една приятелка. https://www.amazon.co.uk/Britax-Romer-Evolva-Combination-Thunder … britax+evolva+123

Нашето е такова. Януари 2015 поръчано за 69,99 паунда. Много сме доволни.

# 607
мерси Im So Excited   bouquet

# 608
За ученически раници кога се оглеждате ?! Rolling Eyes

# 609
  • при моите любими
мерси  bouquet
на тази цена ли беше  Flutter  Hug

Беше на 79,99. Ако не ви е спешно го следете, може пак да го намалят.  Peace

# 610
Здравейте отново, благодаря на всички за отговорите. Столчето е Рекаро Янг Спорт (9-36 кг.), четох страхотни отзиви за него и отдавна искам да го взема, но не съм го виждала в България. 177 евро е в май тойс, а в мадъркеър е 175 паунда - цената в евро е доста по-изгодна. За съжаление не е грешка, но чак сега го видях - точно под цветовете има надпис Nur in Deutschland lieferbar - доставя се само в Германия. Обмислям сега евентуално с превозвач, макар че тежи 9 кг. и ще се оскъпи доста, което ми се искаше да избегна.

# 611
Здравейте, има ли в момента някакъв код за намаление в сайта, не откривам:)?

# 612
  • Plovdiv
Имам код за -30% и безплатна доставка, валиден до 03.06. Ако искате, пишете на лични.

# 613
Кодът е само за дрехи и обувки.

# 614
  • В подножието на Сините камъни
И аз имам код -35% до 10.06. за дрехи и обувки. Мин. ст-ст на поръчката 39 евро. Ако някой го желае - на лични да пише

Общи условия

Активация на акаунт