My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 611
  • 817
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Някой да има това колело, или да е запознат с марката?
Schiano Kids
Kinderfahrrad Happiness 16"

П.п. не ми дава да сложа линк, за това копирах името на колелото. Ако се сложи в търсачката на сайта ще го видите.

# 616
Момичета, на някой случвало ли му се е като влезе в сайта, да му излезе някакъв код за намаление? На мен вчера като влязох през телефона ми излезе най- отдолу код за -10% до 30.06, но днес като влизам нищо не излиза и не мога да го открия. Много странно. Не го и записах:( И да попитам може ли да се ползват два кога при една поръчка?

# 617
Момичета, на някой случвало ли му се е като влезе в сайта, да му излезе някакъв код за намаление? На мен вчера като влязох през телефона ми излезе най- отдолу код за -10% до 30.06, но днес като влизам нищо не излиза и не мога да го открия. Много странно. Не го и записах:( И да попитам може ли да се ползват два кога при една поръчка?
Да, но този код важи в рамките на един ден.

# 618
О ясно, благодаря☺ А по един код ли може да се  ползва при поръчка?

# 619
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте някой поръчвал ли е количка ? http://www.mytoys.de/quinny-buggy-yezz-blue-loop-2016-3936333.html
Харесала съм си тази.
Къде мога да намеря код за намаление.
И колко ще ми е доставката до България  ?
Благодаря

# 620
  • Sofia
REAKOBYDA9CL
GS8HY4TKK9LD
GS8YLYTKE7PW

Кодове за 8Е при минимална стойност на поръчката 39Е, валидни до 30.06.16. - предполагам, че са персонални и ще могат да се ползват само по веднъж.

# 621
Здравейте на всички моля за помощ Praynig
нова съм и за първи път ще пускам поръчка,разбрах че има код за намалена доставка за нови клиенти и също така 10 евро
но не можах да разбера къде да видя тези два кода и също така как да ги приложа заедно двата кода.
Благодаря предварително на откликналите..... Simple Smile

# 622
  • Sofia
Здравейте на всички моля за помощ Praynig
нова съм и за първи път ще пускам поръчка,разбрах че има код за намалена доставка за нови клиенти и също така 10 евро
но не можах да разбера къде да видя тези два кода и също така как да ги приложа заедно двата кода.
Благодаря предварително на откликналите..... Simple Smile

Два кода едновременно не можеш да приложиш , а такива за нови клиенти потърси в гугъл  Peace

# 623
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте вчера ми дойде количката ,но искам да я върна .
На 1 страница не ми отваря линка за връщане
Може ли някой да ми обясни как става
Благодаря

# 624
  • София
Моля, някой да ме подсети, как се търсеше код за нови клиенти в нета!  Praynig

# 625
  • Русе
Моля, някой да ме подсети, как се търсеше код за нови клиенти в нета!  Praynig

gutschein my toys в гугъл, после като ти излезе обикновено пише нещо от сорта на neue kunden или подобно.

# 626
  • София
 Heart Eyes Много, много благодаря!

# 627
  • София
 Cry нещо не се справям, не го намирам . Моля ако някой го има да ми го прати! Трябва да пусна тротинетката  на детето днес, обещах и!

# 628
  • Русе
Cry нещо не се справям, не го намирам . Моля ако някой го има да ми го прати! Трябва да пусна тротинетката  на детето днес, обещах и!

Чакай да пробвам, че съм на телефона.
MY10PRONKAFF - maj e 10%. Само този намерих. Зависи от сумата дали ще ти свърши работа.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 14:04 от Meggysan

# 629
  • София
Не ми върши работа 10%, защото е намалена от сайта и не се хваща. Май вече няма 10 евро за нов клиент?!
Някой ако знае друг вариант да помага. За един артикул не ми се пуска са 15 евро доставка. Ще я разочаровам май Sad

Общи условия

Активация на акаунт