My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 604
  • 817
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Еее,жалко. Нищо не изрових, по-късно търсих и на лаптопа. Скоро не съм пускала. Обикновено гледаме да се съберем с приятелки и да си поделим по-поносима доставка.

# 631
  • София
Магисън, Шантал, благодаря ви! Пуснах я, детето ще е щастливо и ще дойде за именния и ден.
Благодаря, че още има добри хора, които са готови да помагат безкористно!
Да ви се връщат добрините двойно момичета!

# 632
  • Щастлива мама на 3 слънца
някой има ли актуален код .Искам да по поръчам количка .
Благодаря

# 633
Някой да е купил този скутер? http://www.mytoys.de/hudora-scooter-flitzkids-pink-3804692.html
Може ли отзиви? .... Или да се ориентираме направо към Микро  newsm78

# 634
Здравейте
Искам да поръчам колело-баланс на детето да го зарадвам.
Може ли някой да ми помогне с актуален код. Търся  код за нови клиенти но нещо немога да се оправя не намирам. Cry

# 635
  • София
Здравейте, пиша с едно въпросче и се надявам да ми помогнете Simple Smile Досега съм правила много поръчки и винаги съм получавала имейл с поръчката автоматичен веднага и един по-късно с обработената поръчка Simple Smile Вчера направих поръчка и след 24 часа още нямам имейл. парите ги няма в картата и от банката вчера ми казаха, че в 14.10 часа са преведени към сайта. някой имал ли е такъв проблем?

# 636
  • велико търново
Ангелче на мен винаги на другият ден ми изпращат имел особено ,ако е почивен ден.
Момичета колко е доставката с Габко на едни маратонки например само?/горе долу/

# 637
  • София
Ангелче на мен винаги на другият ден ми изпращат имел особено ,ако е почивен ден.
Момичета колко е доставката с Габко на едни маратонки например само?/горе долу/

Благодаря ти Усмивчица Simple Smile За първи път ми се случва да нямам имейл.

# 638
........ Грешка

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 11:11 от sysonka

# 639
  • Sofia
Кодове за -10%, валидни до утре:

AUG10RNWCK3E
SEP10P37RNX7

Предполагам, че са персонални.

# 640
  • София
Момичета, утре следобед планирам да пусна поръчка, ако някой иска да се включи нека ми пише на лично да се уговорим  Hug

# 641
  • София
Има ли някаква актуално кодове в момента, мисля да пуса поръчка довечера ?
 bouquet

# 642
  • Варна
Здравейте,
за първи път смятам, да пазарувам от този сайт интересувам се правят ли пред коледни намаления и кога горе долу са, имат ли черен петък?
Благодаря!

# 643
Ще следя, че идва Коледа!

# 644
  • Sofia
И аз се записвам, в момента има намаление на полицейската станция Лего, която съм набелязала за Коледа. Има ли някакви кодове, с които още да я намаля?
http://www.mytoys.de/lego-lego-60047-city-ausbruch-aus-der-poliz … tion-3342549.html

Общи условия

Активация на акаунт