My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 182
  • 817
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Тук съм, тук съм Simple Smile.
Първо твоите да видя. Да не те подведа, но мисля, че и трите са доста малки (първите два със сигурност, поръчвала съм за приятелки, само, че момчешки). Колко е висока твоята? Нямат ли размери всъщност? Мдаа, първите два се вдигат до 67 см, третият е до 77 см, но и трите пък ги дават до 6 г. Така, че мери по твоята.

Miska5, поръчвала съм поне 10-ина 205, включително и две за нас. Вземали сме и ЛаХоба, и Худора, няма разлика според мен. Имат два вида сгъване, даже вече 3 като гледам. Вторият модел е почти като първия, една идея има нещо различно като гледам, но не много. Нашата е като третата. Всички се сгъват еднакво лесно(трудно), няма разлика. Трябва малко сила да натиснеш, за да я отвориш. Но ние като цяло рядко ги сгъваме. Не знам колко сте големи/високи, но и те са доста високи, последната като я гледам е най-много, 104 см. Иначе са здрави, стабилни. Аз ги избирах по цена, признавам си, в момента, която идваше най-изгодна, стига да не е розова Simple Smile.

# 301
Meggysan благодаря! Няма 5 години, но е висок. Досега кара:
http://www.mytoys.de/Hudora-Kinderroller-Evolution-Boy/Scooter-R … r01.10.09/3244755
Много съм доволна, но вече му идва малка. Що тръшкане и блъскане е видяла горката тротинетка  ooooh! , но само дръжката е леко поожулена. Препоръчвам с две ръце за по-малки деца. Не се сгъва обаче.
Сега поръчах първата, хареса ми цената (а и най-много е намалена). Като дойде ще споделя.

ani-ali, и на мен ми се виждат малки тези, които си избрала. Пише, че са от 2 до 6 години. Това намаление е от около седмица (може и 10 дни), така че очаквам скоро да го махнат.

# 302
Момичета, боря се с плащането Какво да въведа в полето kartenprufziffer.
Иначе си харесах отдавна влакчето на Лего и гледам, че с релсите е на 44.99 евро. Имам и код за 5 евро намаление, така че смятам да го пусна.

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 16:10 от kork

# 303
  • София, Манастирски ливади
Lego раничка за момиче доста намалена- 59,99 евро. Аз се оглеждам за момче, но тц Simple Smile

# 304
  • Русе
Miska5, ние ги караме от 3,5г, подкарахме ги веднага без да се замислят. Излязоха ми 100 лв мисля. Много добра инвестиция.

Drunda, оооо, супер. 2 момчешки търся аз.

# 305
Аз препоръчвам влаковете Марклин http://www.mytoys.de/M%C3%A4rklin/KID/de-mt.mr.br01.01/?query=M%C3%A4rklin
Страхотно попадение, това е истински хоби влак, който е подходящ и за малки и големи! Подарих за Коледа на моето 7 годишно хлапе, има много неща за допълване !  Вече цяла година не спира да се занимава !

Страхотни влакчета! Гледах клипчета в youtube на някои от моделите и много ми харесаха. Може ли да споделиш, от кой комплект имате лични впечатления и с кой е добре да се започне? Благодаря предварително.

# 306
  • Пловдив
Момичета, адвент календарите били ли са по-намалени скоро или да взимам на тези цени? newsm78

# 307
  • В подножието на Сините камъни
В началото като ги пуснаха имаха някаква отстъпка от 10 или 20 процента, не се сещам, но ако купиш за 50 евро.

# 308
  • София
Свърши ли намалението на скутерите?

# 309
  • Пловдив
В началото като ги пуснаха имаха някаква отстъпка от 10 или 20 процента, не се сещам, но ако купиш за 50 евро.
bouquet
Свърши ли намалението на скутерите?
Преди около час ги гледах и го имаше намалението, ама сега излиза само за зимни спортове  newsm78

# 310
Здравейте!
Харесали сме това колело http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Toddler-10-Zoll-boy/Kinderfa … a01.39.06/3387233. Някой има ли наблюдения дали се е появявало на по-добра цена или като вариант остава да ползвам някакъв код и да го поръчам на тази?

# 311
  • around the world, where the heart belongs
Здравейте, бих искала да ви попитам дали някой знае каква може да е причината да не мога да поръчам, нито да видя количката, нито да вляза в акаунт, дава грешка всеки път "Leider nicht moglich". Опитам се да направя първа поръчка.. Благодаря

# 312
Здравейте, бих искала да ви попитам дали някой знае каква може да е причината да не мога да поръчам, нито да видя количката, нито да вляза в акаунт, дава грешка всеки път "Leider nicht moglich". Опитам се да направя първа поръчка.. Благодаря
И на мен ми излиза понякога, но след 5 - 10 мин всичко е ОК. Пробвай след малко пак.

# 313
  • around the world, where the heart belongs
Благодаря. Мислех, че при мен е проблемът. Пробвам от вчера, явно ще почакам, само да не свърши.. Simple Smile

# 314
  • Русе
Здравейте!
Харесали сме това колело http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Toddler-10-Zoll-boy/Kinderfa … a01.39.06/3387233. Някой има ли наблюдения дали се е появявало на по-добра цена или като вариант остава да ползвам някакъв код и да го поръчам на тази?

Имахме 2 такива, но 12 цолови. Страхотни са, голямо каране им спретвахме, после подкарахме големи колелета без да се замисляме. Преди почти 4 г ги купувах, около тази цена бяха.
http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-joey-Cruiser-12-Zoll-gr%C3%B … a01.39.06/2535223 - точно това ни беше едното. Мисля, че 35 Е бяха, но не съм съвсем убедена.

Общи условия

Активация на акаунт