My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 672
  • 817
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
С каква ключова дума да търся кодове в пощата си? или кой е изпращач. При мен няма нищо, но може би е защото рядко правя поръчки.

Mytoys

# 541
  • Димитровград
А до кога са валидни кодовете? newsm78 newsm78 newsm78

# 542
Благодаря, че споделихте за допълнителните опции на кода!  bouquetВъзползвах се с едно балансиращо колело на Hudora. Всъщност не разбрах премахва ли доставката или не? При мен не се получи. Поръчах до адрес в Германия.

# 543
И аз пробвах с кънки,не премахна доставката.Но условията на кода са дрехи и обувки.

# 544
  • Пловдив
Момичета, вчера в стремежа си на всяка цена да използвам кода за -35 %, поръчах този скутер http://www.mytoys.de/Hudora-Scooter-205-Hornet-Racer/Scooter-Rol … r01.10.09/2535222. Излезе ми 35 евро. Идеята ми е да го ползва 4 годишното ми дете, което в момента кара тротинетка с 3 колела. Може ли някой да ми каже бива ли го това чудо, което купих на тази цена и ще върши ли работа  newsm78

# 545
Момичета, вчера в стремежа си на всяка цена да използвам кода за -35 %, поръчах този скутер http://www.mytoys.de/Hudora-Scooter-205-Hornet-Racer/Scooter-Rol … r01.10.09/2535222. Излезе ми 35 евро. Идеята ми е да го ползва 4 годишното ми дете, което в момента кара тротинетка с 3 колела. Може ли някой да ми каже бива ли го това чудо, което купих на тази цена и ще върши ли работа  newsm78
Зависи от височината на детето. По принцип я дават от 5 години, но ако е по-високо детето е ОК. Ние също взехме този модел, когато синът ми беше на 4 и половина. Кара я без проблем.

# 546
  • Пловдив
Момичета, вчера в стремежа си на всяка цена да използвам кода за -35 %, поръчах този скутер http://www.mytoys.de/Hudora-Scooter-205-Hornet-Racer/Scooter-Rol … r01.10.09/2535222. Излезе ми 35 евро. Идеята ми е да го ползва 4 годишното ми дете, което в момента кара тротинетка с 3 колела. Може ли някой да ми каже бива ли го това чудо, което купих на тази цена и ще върши ли работа  newsm78
Зависи от височината на детето. По принцип я дават от 5 години, но ако е по-високо детето е ОК. Ние също взехме този модел, когато синът ми беше на 4 и половина. Кара я без проблем.
Висок е 110 см, но това не ме притеснява, ако не тази година, ще я ползва от другата. По-важно ми е самата тротинетка добра ли е, че я взех без да разбирам нищо  Embarassed

# 547
мисля че са много добри, тук са едни от най-често коментираните  Peace

# 548
  • Русе
Много много добра тротинетка. Аз на моите им купих такива когато нямаха 3,5 г още. Никакъв проблем с карането веднага. А цената е повече от добра. Най-изгодно съм я поръчвала за около 85-90 лв за приятелка сега есента. С превозвач ли е, че е доста тежка?

# 549
Още не съм поръчала баланс колелото. Тъкмо днес вече реших да се регистрирам и линкът от първа страница за регистрация не работи, а аз немски хич не разбирам. Може ли малко помощ, моля!

# 550
  • Пловдив
мисля че са много добри, тук са едни от най-често коментираните  Peace

Много много добра тротинетка. Аз на моите им купих такива когато нямаха 3,5 г още. Никакъв проблем с карането веднага. А цената е повече от добра. Най-изгодно съм я поръчвала за около 85-90 лв за приятелка сега есента. С превозвач ли е, че е доста тежка?
Много ви благодаря за отговорите, момичета  Hug Добре съм направила, че съм я взела се оказва. Пуснах я с превозвач, не очаквах да е особено тежка, явно ще ми излезе като с директна доставка   ooooh!

# 551
  • Пловдив
Още не съм поръчала баланс колелото. Тъкмо днес вече реших да се регистрирам и линкът от първа страница за регистрация не работи, а аз немски хич не разбирам. Може ли малко помощ, моля!
Заповядай https://checkout.mytoys.de/checkout/registration

# 552
  • Русе
мисля че са много добри, тук са едни от най-често коментираните  Peace

Много ви благодаря за отговорите, момичета  Hug Добре съм направила, че съм я взела се оказва. Пуснах я с превозвач, не очаквах да е особено тежка, явно ще ми излезе като с директна доставка   ooooh!

3-4 кг има. Доста е голяма.

# 553
  • Пловдив
Значи още 15 лв. за превозвач  Mr. Green Колко е директната доставка до БГ? Аз май никога не съм пускала до тук  newsm78

# 554
  • Русе
16E. Не е никак малко. Аз пък никога не съм пускала до Германия специално от тойса, но пък така изтървам някои изгодни неща.

Общи условия

Активация на акаунт