My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 651
  • 817
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
16E. Не е никак малко. Аз пък никога не съм пускала до Германия специално от тойса, но пък така изтървам някои изгодни неща.
Ааааа добре, не съм се минала.  Laughing Аз пускам все дребни неща и обикновено леки (лего основно) и затова не съм ползвала директна доставка.
Meggysan, помня, че се оглеждаше за раници за училище. Намери ли нещо изгодно? На мен също ми трябва една за тази есен, за момченце, обаче само на момичешки добре намалени попадам. По кое време на годината е най-изгодно да се купят имаш ли наблюдение и само в тойса ли следиш?

# 556
  • Русе
Не си се минала, спокойно, скъпа е доставката за съжаление Sad.
Ох, голяма мъка с тия раници. Точно това гледам в момента и аз.Все си харесвам раници за поне 100 Е, е няма как да дам 400 лв само за това.  Наистина попадам на изгодни момичешки все. За момченцата нищо интересно. Честно казано не знам кога е най-изгодно. Миналото лято имаше доста изгодни в немския ибей. Честно казано сякаш там повече се намират. Но аз не съм си набелязала конкререн модел, за да знам какво да търся.

# 557
ican, благодаря ти! bouquet

# 558
Здравейте,

Намерих код, който е валиден в момента за -15% - MYTNEUKUNDE8
Има ли как да го комбинирам с текущата промоция -10% за колелета? Май няма?

# 559
  • Пловдив
Ох, голяма мъка с тия раници. Точно това гледам в момента и аз.Все си харесвам раници за поне 100 Е, е няма как да дам 400 лв само за това.  Наистина попадам на изгодни момичешки все. За момченцата нищо интересно. Честно казано не знам кога е най-изгодно. Миналото лято имаше доста изгодни в немския ибей. Честно казано сякаш там повече се намират. Но аз не съм си набелязала конкререн модел, за да знам какво да търся.
Много благодаря за информацията, не съм търсила в немския ибей  Hug И аз това, което харесам е минимум 100 евро  ooooh! Успех в търсенето и ако срещнеш нещо изгодно, свиркай  Laughing

# 560
  • Русе
Ще, ще Simple Smile. Ще падне търсене. Миналата година в ибей май най-изгодни се намираха. В тойса нямаше никакви интересни. И в немските сайтове за раници също излизат изгодни.

# 561
Здравейте,
понеже гледам коментирате раници ,та бихте ли ме насочили към някой подходящ модел за момченце /ще бъде 1-ви клас/.Честно казано нямам никаква идея какви характеристики на раницата трябва да търся.Благодаря предварително на всички за отговорите. Hug

# 562
  • Sofia
Здравейте,
понеже гледам коментирате раници ,та бихте ли ме насочили към някой подходящ модел за момченце /ще бъде 1-ви клас/.Честно казано нямам никаква идея какви характеристики на раницата трябва да търся.Благодаря предварително на всички за отговорите. Hug

А идея за това колко пари си готова да дадеш? От сайта се поръчват основно Scout.
Относно характеристиките , за мен е важно да е с анатомичен гръб и твърдо дъно. След първата година в училище, когато трябваше да избираме нова раница, дъщеря ми каза, че иска да е голяма и да не е светла на цвят.

# 563
# 564
Благодаря ви момичета.
Честно казано наистина идея си нямам каква трябва  да бъде ученическата раница.
Трябва да е тъмна на цвят ,да има някакви отделения за вода,храна и др.Да е сравнително здрава/поне 2г.да може да се използва/А относно цената максимум до 100лв.
Много добри отзиви чета за марката Herlitz  .Вашите впечатления какви са ?

# 565
Миналата година към края на април от тук поръчах раници на херлиц-2 броя за момче и момиче бяха по 50 евро.Сега са малко завишени http://www.schulranzen-shop-24.de/Schulranzen---Rucksaecke-Schule.html
Безплатна доставка до немски адрес.Пристигнаха за около 10 дни.Много съм доволна.Несесера беше зареден.

# 566
  • София

Може ли линк към някоя изгодна момичешка? Благодаря!

# 567
Невероятно намаление на дрехи от стари колекции имаше днес (над 80%) + БД. Изглежда го усетих в самото начало, защото към обяд успях да пусна една поръчка, но после стана ужас - тъкмо сложа нещо в кошницата и друг ми го вземе...отказах се да се боря. Най ме е яд за два чифта ботуши за сняг Елефантен за децата и две страхотни зимни якета Некст за мен

# 568
Днес, на това което не е продадено, са върнали старите цени.

# 569
Освен 10% на колелета от текущата промоция, мога ли да ползвам и минус 5 евро за нов клиент? Най накрая заредих картата (от мързел не я бях Embarassed) и тъкмо поръчвам баланс колелото. Дано някой скоро види и знае да каже. Ако не, мятам го до тук и туй то.

Общи условия

Активация на акаунт