My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 622
  • 817
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Здравейте.Не съм поръчвала досега от чужди сайтове играчки.Но търся едно лего,и в този сайт е на изгодна цена.Но колко излиза доставката до БГ и за колко време идват поръчките?

# 676
  • София
Здравейте.Не съм поръчвала досега от чужди сайтове играчки.Но търся едно лего,и в този сайт е на изгодна цена.Но колко излиза доставката до БГ и за колко време идват поръчките?

Доставката до БГ е 16 евро, за едно лего е скъпа, но ако имаш приятелки, с които да се комбинирате и поделите доставката е най-добре. Моята пристигна за около 2 седмици от датата на поръчката...обикновено са по-бързи, но явно коледния шопинг затруднява и тях Simple Smile

# 677
  • Sofia
И щом ще поръчваш за първи път можеш да си намериш в гугъл код за нови клиенти за 10€.

# 678
  • Пловдив
Момичета мерси за информацията Simple Smile
Ами в момента разликата на легото е голяма-тук модела е 250 лв ,а там в момента е намален и е за 84 евро.
А самия сайт има ли опция да е на английски,че немския не го разбирам?
Този код къде да го търся?

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 20:05 от budiko

# 679
  • София
Момичета мерси за информацията Simple Smile
Ами в момента разликата на легото е голяма-тук модела е 250 лв ,а там в момента е намален и е за 84 евро.
А самия сайт има ли опция да е на английски,че немския не го разбирам?
Този код къде да го търся?

Няма опция да се преведе на английски, освен примерно през браузъра /например Chrome имат опция превод/

Кода за отстъпка за нови клиенти можеш да потърсиш в гугъл gutschein mytoys пишеш..примерно...немския не ми е силен език Grinning

# 680
Някой ще пуска ли поръчка скоро или да идка нещо от там?

# 681
Здравейте, да ви се похваля че пуснах пратка на 4.11 вечерта и днес дойде втората половина от нея. Но в бързината съм забравила да поръчам едни ролери и мисля да пусна още една поръчка. Някой иска ли да се включи?

# 682
Момичета, а как използвате 2 та кода заедно, регистрирам нов имейл за бюлетин , обаче ми дава да напиша само 1 код в това поле, единият изстрива следващият. Моля зда ми обясните.

# 683
Аз последния път регистрирах един мейл и попалних код за 10% отстъпка. После сложих отметка на нов клиент по надолу и ми даде само още 2 евро което е странно. Първо май трябва да се регистрираш за бюлетина за да даде още 5евро, а не 2. Но два кода заедно мисля че неможе да се ползват.

# 684
  • Бургас
Здравейте, да ви се похваля че пуснах пратка на 4.11 вечерта и днес дойде втората половина от нея. Но в бързината съм забравила да поръчам едни ролери и мисля да пусна още една поръчка. Някой иска ли да се включи?
Здравей!Харесах един адвент календар и искам да се включа към доставка.Аз не съм поръчвала досега и не съм наясно със сайта и с немския език.Пиши ми на лични да се разберем.

# 685
Здравейте. Търся бус/джип/кола с дистанционно, но да е достатъчно здрава за да издържи по- дълго едно 5 г. дете. Другото, което търся в джипа на костенурките нинджа.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 07:25 от йоко

# 686
  • В подножието на Сините камъни
Момичета, а как използвате 2 та кода заедно, регистрирам нов имейл за бюлетин , обаче ми дава да напиша само 1 код в това поле, единият изстрива следващият. Моля зда ми обясните.

Два кода едновременно не могат да се ползват. Код за бюлетин не се попълва, а се чеква една отметка най-отдолу от лявата страна на крайната сметка за получаване на такъв и автоматично ти намаля 5 евро. Надявам се да сте ме разбрали. Под това чекване има за още едно, то е за сайта limango

# 687
При мен последния път това чекване долу ми даде само 2 евро отстъока, а не 5. Незнам и аз защо

# 688
  • В подножието на Сините камъни
3 евро е доставката и в крайната сума излиза, че отстъпката е  2 евро

# 689
Да Благодаря Ви момиета, стигнах и аз до тази отметка за 2 евро отсъпка, плюс кода -10 евро. Но нали се пишеше назад в темата че за бюлетин е 5 евро и реших че не правя нещо както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт