Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 333
  • 732
  •   2
Отговори
# 600
обадиха ми се от куриерската фирма, утре ще дойдат с наградите от Милка преди обяд

между другото шоколадите с кодове са се поизчерпали в магазините  ooooh!
Със тип=топ ли пак?

# 601
В  Т маркет има много продукти с кодове на Милка  Peace (поне в нашия, предполагам, навсякъде е така)

# 602
И в ЦБА има шоколади на Милка с кодове.

# 603
да се похваля и аз

симпатични са наградите

раничката има надпис че е турска

не обърнах внимание кой е куриера

сравниха само единия код 

# 604
Аз се записвам с помпа за вода от Банкя и фризби от Орео. Надявах се на чаша,но - ще пробваме пак...много е хубаво одеалцето за пикник на Милка. Ако някой има в повече и реши да продава- може да се замисля

# 605
Да се похваля и аз с едно сърчице от Престиж /бисквити Мираж/! Красиво е, много му се радвам  Hug

# 606
  • при късмета
Фризби и аз спечелих от Орео

# 607
не ми отваря играта на орео Sad

# 608
не ми отваря играта на орео Sad

Работи си вече. Някои сайтове имаха проблем със сървърите, на които са качени и предполагам, че затова се е получило така.

# 609
благодаря Simple Smile

# 610
Bradley Cooper , много са сладки наградите.  Peace
При нас Милка води с 5:0. Тъпо и упорито ще продължа да регистрирам кодове. И без това у нас почти само техни шоколади уважаваме.  Hug

# 611
За първи път нищо да не спечеля от Милка, а хората вече си получиха наградите.  Cry
На Орео флипер някой знае ли  (който е открил играта по - рано, щот явно е имало такива, които са си мълчали  Grinning ) дали тая вечер се нулират резултатите илии утре вечер? Че то по принцип от неделя до събота е една седмица, то нали е почнала на 1-ви играта ..

# 612
за ореото от тук  научих - 2 фризбита и 1 чаша чакам

# 613
И аз 2 фризбите от орео от 2 бележки,обаче от различни номера,чудя се от 1 номер дали може повече от 1 награда?

# 614
  • Русе
Може, моите са 2 от 1 номер

Общи условия

Активация на акаунт