Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 338
  • 732
  •   1
Отговори
# 585

кравичката към нея ли е?

колко кода ти искаха за наградата?

# 586
  • София
Кравичката е аранжировка Mr. Greenот предишни игри.
Два кода искаха, въобще не ги погледна кои са, все тая било. Laughing

# 587
ясно, значи ще трябва да купя още един шоколад, да не ми земат наградата
че аз пазя само печелившия (което ми се струва логично)

# 588
От тия раници имам 3 броя от игра проведена преди около 3 години. Едната съм ползвала две поредни лета за плаж- няма почистване от пясъци.  Laughing

# 589
От тия раници имам 3 броя от игра проведена преди около 3 години. Едната съм ползвала две поредни лета за плаж- няма почистване от пясъци.  Laughing

а иначе здрава ли е

# 590
Разписвам се с ваучер за 30 лева от Benetton The Mall. Важи до 15.03. Дано да успея да харесам нещо без много доплащане!

# 591

а иначе здрава ли е

По-скоро да. Но не съм я ползвала така активно, за да преценя и кажа с абсолютна убеденост.

# 592
Разписвам се с ваучер за 30 лева от Benetton The Mall. Важи до 15.03. Дано да успея да харесам нещо без много доплащане!

честито!
как го спечели

# 593

честито!
как го спечели

Имам регистрация в програмата за лоялност на сайта им: http://www.themall.bg/more и ми пращат инфо на мейла за томболи. Отговаряше се на въпроси, тип анкета. Всеки може да се регистрира.

# 594
2:0 зa milka мисля евентуално към края да се включа пак. Някой знае ли дали всеки регистриран код се води бройка или за да играеш за нещо различно от одялце, трябва да вкараш последователно нужната бройка?

# 595
здравейте! и при мен играта с Милка не върви...никакъв късмет...днес открих тази игра на бисквити Орео- някой порбвал ли е ?   
http://playwithoreo.bg/

# 596
Току що я  пробвах и  спечелих  фризби

# 597
обадиха ми се от куриерската фирма, утре ще дойдат с наградите от Милка преди обяд

между другото шоколадите с кодове са се поизчерпали в магазините  ooooh!

# 598
обадиха ми се от куриерската фирма, утре ще дойдат с наградите от Милка преди обяд

в кауфланд вече рядко се намират и аз забелязах това

# 599

в кауфланд вече рядко се намират и аз забелязах това

няма и във Фантастико

аз пък изхвърлих единия код, защото мислех, че за раницата трябва само печелившият код, а то трябвало два кода да се дадат, като не ги сравняват

та днес ходих да купувам----

Общи условия

Активация на акаунт