Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 271
  • 732
  •   1
Отговори
# 705

ДЕСИ, извинявай,къде е тази лупичка? къде да я търся- при мен няма такова нещо...

# 706
Аз пуснах доста насъбрани талончета в последният ден на играта на Кауфланд. Може би да са били 20-30, но като чета 4хил и съвсем вече съм сигурна, че няма да имам късмет  Mr. Green Те по принцип кога след тегленето се обаждат?

За касовата бележка с две печалби може да се отиде в магазина и да се иска дубликат на бележката.

# 707
  • Варна
А да ви попитам печелили ли сте от тези игри, който са само да харесаш снимка или страница в facebook и да я споделиш. В толкова много съм участвала, а нищо.

Аз съм печелила - чанта на Нивеа, диадема и игра с карти. Peace

# 708
 Здавейте......къде може да се види реалния списък от играта на кауфланд и маги?

# 709
Здавейте......къде може да се види реалния списък от играта на кауфланд и маги?
Принципно се постарах и публикувах "реалния" списък.... Joy
Иначе същия може да бъде видян във фейсбук страницата на Маги....Успех!

# 710

ДЕСИ, извинявай,къде е тази лупичка? къде да я търся- при мен няма такова нещо...

в горния десен ъгъл,има настройки,нов прозорец,история,печат,търсене....На Търсене ти се показва малко поле горе в дясно и като цъкнеш на него се появява долу в текста в червено съвпадащите цифри(отворила си там  разбира се)
Доколкото знам обаче лупичка няма на телефон,за таблет не знам.
Излиза ми пряка команда ctrl и F да се задържат едновременно -изпробвах и действа!!! Hug

проверих си бележките ,не съм аз  Sad

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 21:25 от `Деси`

# 711
Благодаря за списъка ROZI444KA , няма ме, но продължавам.

# 712
привет. извадих си очите да гледам телефоните в спикъка на престиж, но за съжаление не открих моя....дано да съм го пропуснала,но не вярвам.... и в списъка на кока кола ме няма... Confused стискайте палци, поне едно малче да ми изтеглят....

Следващият път - Ctrl+F  Party
Няма ни в Престиж.  Sad

# 713
привет. извадих си очите да гледам телефоните в спикъка на престиж, но за съжаление не открих моя....дано да съм го пропуснала,но не вярвам.... и в списъка на кока кола ме няма... Confused стискайте палци, поне едно малче да ми изтеглят....

Няма ни в Престиж.  Sad
  Но, само ако ползват Мозила или съм в грешка.                                                                                                                                                 

# 714
  • софия

Няма ни в Престиж.  Sad
  Но, само ако ползват Мозила или съм в грешка.                                                                                                    

В грешка си. Ctrl+f работи във всички програми, вкл. word, напр.

# 715
  • Sofia, Bulgaria
Кои са тези търговски обекти от които се получават малките печалби от Националната лотария?

# 716
Кои са тези търговски обекти от които се получават малките печалби от Националната лотария?
Там където се продават билетите.

# 717
  • София
Не мога да повярвам,печеля телефон от кока-кола.
Можеш ли да качиш списъка с печеливши, че нещо не ми го зарежда. Предварително благодаря!
Тази игра приключи ли или ще има още тегления? Може ли линк?

# 718

[/quote] Тази игра приключи ли или ще има още тегления? Може ли линк?
[/quote]

sparx.coca-cola.bg  заповядай линка
тука всеки месец има нова награда и се теглят нови печеливши
ние от тука спечелихме колело,тениска и хавлия

# 719
Спечелих от кока кола телефонче  Joy Joy Joy

от орио кутия бисквити

и от тук крем   https://www.facebook.com/BiotenBulgaria/app_631602826966312

Общи условия

Активация на акаунт