Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 276
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник!
Някой получил ли си е наградата от играта на ТЕО БЕБЕ - На кого си се метнал?

# 661
Честит празник!
Някой получил ли си е наградата от играта на ТЕО БЕБЕ - На кого си се метнал?

Не са коректни. Аз не получих награда от игра, проведена през октомври. Писах им, но така и не ми отговориха. Съобщението беше прочетено (писах във фейса). Лично видях, че го прочетоха и е видяно в едиколко си часа и след това са го отметнали като непрочетено- така си стои и до сега. Умишлено е направено и ми е обидно това отношение!

# 662
  • Телиш/Плевен
Ехааа, `Деси`, страхотно!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит рожден ден и дано късметът не напуска цялото ви семейство! newsm59

При мен е пълна суша. Ама и аз съм се наточила за рождения ми ден, който е след два дни. Заредила съм се с 20 кода Милка и съм поръчала за подарък лотарийни билети. smile3508 Ще видим дали ще се похваля поне с едничко нещо. Laughing

# 663
Аз се чудя кога ще излязат печелившите от Троя,хипер.....

# 664
Пълна каръщина с настоящата игра на Милка.  ooooh!
Водят ме с 13:0.   hahaha

# 665
  • при късмета
Деси, честит рожден ден, все така да ти върви
При мен е пълна суша. Ама и аз съм се наточила за рождения ми ден, който е след два дни. Заредила съм се с 20 кода Милка и съм поръчала за подарък лотарийни билети. smile3508 Ще видим дали ще се похваля поне с едничко нещо. Laughing
Joy И аз имам рожден ден този месец и имах същите планове. Успех ти пожелавам

Аз си получих малчето, сега чакам само фризбитата от Орео и една чаша (от един тел. номер е всичко)
А, и едно рулетка от Маги от игра във ФБ

# 666
вафлите бяха написали,че на 4.03 ще теглят първите печеливши заради празниците - по спомен.може ли да снимате малчето да го видим- ние явно няма да имаме късмет -да ни изтеглят а сме регистрирали бележки още от първия път.  и аз чакам 2бр фризби и 2 чаши от Орео. от Милка -и  при мен нищо. Честит празник на всички

# 667
и аз чакам 2бр фризби и 2 чаши от Орео.
Всичко това на един телефонен номер ли го спечели?

# 668
  • при късмета
Ето го малчето, детето много го хареса, а и аз, но си имам слабост към плюшени играчки  Embarassed
Скрит текст:

# 669
bibim - да от едни номер. по различно време в различни дни.
ма ко  - много сладичко,наистина,благодаря ти. дано ни огрее тази седмица

# 670
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, ма ко! Hug Ще си стискаме палци взаимно.
Малчето е страхотно. Heart Eyes Така ми се ще и на мен, ама няма засега. С две бележки участвам, ама тя играта май привършва вече...

# 671
А да ви попитам печелили ли сте от тези игри, който са само да харесаш снимка или страница в facebook и да я споделиш. В толкова много съм участвала, а нищо.

# 672
  • Телиш/Плевен
А да ви попитам печелили ли сте от тези игри, който са само да харесаш снимка или страница в facebook и да я споделиш. В толкова много съм участвала, а нищо.
Аз не съм, но познавам хора, които са печелили. Peace

# 673
  • София

Да, случвало ми се е, особено ако наградите са повече. Много често харесванията на снимка са 4-цифрено число, а наградата е само една. Шансът е твърде малък, но пък пробването на късмета е безплатно.  Wink

Малива по телефона ли се обаждат на победителите или пишат имейл?

# 674
  • при късмета
Малива по телефона ли се обаждат на победителите или пишат имейл?

Пращат SMS, че печелиш и телефон на който да се обадиш да дадеш адрес за доставака. Беше четвъртък като си получих съобщението, а пише, че вторник теглят наградите

Общи условия

Активация на акаунт