Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 274
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Малива по телефона ли се обаждат на победителите или пишат имейл?

Пращат SMS, че печелиш и телефон на който да се обадиш да дадеш адрес за доставака. Беше четвъртък като си получих съобщението, а пише, че вторник теглят наградите

Благодаря!   bouquet 

# 676
При мен е голяма суша нещо, надявам се на 8-ми март, ама да видим дали ще ме огрее.

Игра на Kit Kat с покупка

Игра на Coca-Cola без покупка, ама нещо не й разбрах правилата. Аз там чакам да изтеглят телефоните, някой има ли съобщение, че печели?

Игра на вафли Мура без покупка

Игра на Cif & Domestos с покупка

# 677
  • при късмета
И аз чакам печелившите от кока кола. И новата игра видях вчера, и аз нищо не разбрах.

# 678
още 3:0 за милка.
на кока-колата от къде се взимат кодове,не е ли от капачките?И то пак е с покупка  Thinking

# 679
Facebook игра с награда аксесоар по избор https://www.facebook.com/accessories.tini4ka/photos/a.4850124682 … ype=1&theater

# 680
Аз пък играх в някакви игри, където после установих, че само се пишат имената на спечелилите и не се уведомяват по никакъв начин. Така ако не следя страницата няма как да разбера, че съм спечелила. Преди време пусках коледна снимка някъде, но не помня къде. Беше някаква игра за деца облечени коледно или нещо от сорта. Ако ме мернете някъде побутнете ме  Joy потдавна от никъде нищо не съм печелила  Whistling

# 681
Аз пък играх в някакви игри, където после установих, че само се пишат имената на спечелилите и не се уведомяват по никакъв начин. Така ако не следя страницата няма как да разбера, че съм спечелила. Преди време пусках коледна снимка някъде, но не помня къде. Беше някаква игра за деца облечени коледно или нещо от сорта. Ако ме мернете някъде побутнете ме  Joy потдавна от никъде нищо не съм печелила  Whistling
умишлено не ти казват за да си спестят наградата,или пък не ги раздават.Беднички са  Whistling

# 682
  • София
Обявиха печелившите от Престиж - спечелила съм слушалки  sohappy Не са ми пращали имейл или смс,но тел. и номера на касовата бележка са мой.

# 683
не намирам - къде са ги обявили

Редактирам се - намерих ги, печеля слушалки!

# 684
Благодаря за напомнянето за Престиж Wink и аз съм спечелила слушалки  Party

# 685
  • Телиш/Плевен
Ехааа, честито, момичета! Hug
Мен ме няма... Sad Но продължавам да играя, така или иначе вафлите много ги харесваме вкъщи.

# 686
  • Nesebar
аз не печеля слушалки  но има спечелили със сума от 0.30 ст и 0.40 ст не е честно

# 687
И аз печеля слушалки....

а какви са тези суми от 10лв, 64 лв, 70 лв.... Това са сумите на всичките им покупки  Confused

# 688
  • София
И аз печеля слушалки....

а какви са тези суми от 10лв, 64 лв, 70 лв.... Това са сумите на всичките им покупки  Confused

Не мисля,че са всичките покупки,понеже моите общо са около 3лв.,а на обявените печеливши,където е написан номера на касовата ми бележка пише 0,55лв-тоест това е сумата от печелившата бележка,а не общата.И на мен ми стана странно за тези суми.Имаше 99,70лв. Shocked

# 689
  • Nesebar
Може би после имат други бележки с които достигат 50ст

Общи условия

Активация на акаунт