Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 851
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
Какъв ти е воала? В ибей вероятно е по-ефтино да си го вземеш, тук воалите нещо не ми харесват, за такъв, който искам аз от 100 лв и нагоре, пък за едно късче плат няма да дам толкова пари.
И аз не зная как ще с часовете, нещо имаме различни виждания с другите.  ooooh!

# 481
Voala mi e ot 1 paund ... hahaa
Roklqta mi e dosta bogata ot kam dantela i zatova buloto e izchisteno, no pyk v Bg struva 70 lv. Nadqvam se da pristigne v sastoqnie koeto da me nakara da si poracham oshte dosta neshta ot internet  Rolling Eyes

# 482
И аз си поръчах воала от ибей. 2 паунда - тюл поръбен със сатен. Тук струваше 80 лв. Ако е грозен ще си ходя без воал пък  Crossing Arms

# 483
Alechka.. i moqta ideq e takava hahaha Me smqtam da davam ludi pari za takiva neshta!!!
Momichta razgledah albuma! Unikalni dvoiki...unikalni bulki i neveroqtni krasoti!!! Savsem skoro shte kacha snimki i ohhhh nqmam tarpenie vecheeee!!!!!! Xaxaxaxa Grinning

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 23:17 от AnMary

# 484
Е айде като дойдат пишете дали материята е добре, че на снимката ми изглежда някак странно, но пък цената е прекалено изкушаваща и затова и аз чакам, но ще дойде средата на февруари.

# 485
Привет и от мен! Дано приемате нови попълнения!
Нашата сватба ще е на 30.08.
С организацията смятам, че съм доста напреднала-имаме ресторант, фото, видео, ди джей, гражданско и църква. Имам набелязани и извадени магазини за рокли, ясна визия каква рокля точно искам, също имам. Набелязала съм чаши, само трябва да ги поръчам. Украсата на ресторанта е отметната и то май друго не ми остана. И това всичкото го върша сам самичка чрез и-мейли, защото не живеем в България. Другият месец живот и здраве като се приберем, ще си купя роклята и ще направим поканите и остава да чакаме големият ден  Heart Eyes А да, ние си имаме и много специален шафер-моят син, който няма търпение да бъде с костюм и "да е важен"   Heart Eyes

# 486
Момичета, ще имате ли шаферки? Задължително ли е да са в еднакъв цвят рокли, защото аз смятам да имам, но те да са с различен цвят рокли (цветни, разбира се, не черни) и ще имат съответно бутониери на ръцете... Как ви се струва идеята?

# 487
Аз лично не намирам смисъл в шаферките ( било то малки момиченца в китайски бели роклички , или големи магарици в безлични шифонени фусти ) , поради простата причина , че и двамата сме източноправославни , ако бяхме католици или американци може би щях да имам, в техните ритуали шаферите си имам своя истинска  " роля " . Казвам шафери , защото в оригинал те не са само няколко приятелки на булката , а най-близките необвързани мъже и жени приятели на младоженците и винаги са равен брой . Но тук отново криворазбраната цивилизация ,за така мечтаната американска сватба и за няколко приятелки облечени в еднакви рокли , без да има абсолютно никакъв смисъл в това . Но това си е САМО МОЕ мнение , не го насаждам на никой , който както реши  Peace

# 488
Аз също няма да имам шаферки, точно поради причината, която изтъкна Alady., както и защото съм била облечена като шаферка в абсурдна розова сатенена рокля- просто това ми е възможно най-баналния цвят за сватба... Не виждам и смисъл, след като съм си изтеглила фотосесията преди церемонията и всичко ще се случва в ресторанта и терасата му за подписването. Смятам и аз да заложа на воал от интернет, ако не ми хареса ще си взема нещо от България, и без това ще го нося 2-3 часа. Смятам да вложа усилия идните седмици в покани, украса на масите, чаши, халки и внимателно обмисляне на целия сватбен ден и задълженията на всички, които ми помагат. Peace

# 489
Относно шаферките аз ще имам, малката облечена в бяла китайска рокличка  Mr. Green поне по замисъл преди да влезнем с мм по пътеката ще минат кумът и кумата  с нея  а тя ще хвърля от кошничка цветчета много сладко ще бъде и този момент ще ми бъде много мил и тя да участва в церемонията на узаконяването на любовта на мама и тати  Heart Eyes  I ♥ добре дошла браво за пълната организация .

# 490
I ♥, добре дошла и честито! Къде ще е сватбата?

И аз няма да имам шаферки. Малки момиченца ще има на сватбата и предполагам майките им ще ги облекат като принцеси, но не смятам да им вменявам някаква по- особена функция, освен да си тичкат и да се радват.
Моите момичета изявиха желание да са в рокли с цвета на сватбата, но аз отново няма да им се меся. Която иска и която успее нека се облече както иска. Те ще ми помагат основно при настаняването на гостите, раздаването на питата, танците за кумовите дарове.

# 491
Аз ще имам шаферки - моите момичета го приемат като чест да бъдат облечени в еднакви рокли и се радват, че ще бъдат нещо повече от обикновено гост, така че  не виждам защо да ги лишавам от това удоволствие за тях. Ще имам 4 или 5 големи шаферки, в еднакви рокли, почти няма да имат задължения, тъй като ще си имаме и координатор на сватбата. Ще участват във фотосесията.

Ще имам и малка шаферка - дъщерята на кумувете ни, на 4г. ще е тогава. Единственото, с което нея ще я натоваря е да носи възглавничка с пръстените за изнесения граждански ритуал.

# 492
Момичета бихте ли ми казали магазини за булченски рокли,главно в София?Сега четох,че на 6,7,8 в Плевен ще има сватбено изложение и ще ида тъй като ми е близко.Честно казано клоня към нущо по семпло,обръчите,големите фусти и камъните не са ми по-вкуса,но и с моите кокали хич нямам голям избор ☺

# 493
I ♥ сватбите ни ще са в един и същи ден. Добре дошла в темата!
Много неща си направила, браво. Аз засега имам само резервиран ресторант, до края на седмицата надявам се и гражданско и църква. Hug
Шаферки ще имам. Искам да имам и шафери-равен брой, еднакво облечени. Аз пък искам точно тип "американска" сватба-просто защото ми харесва идеята, не търся скрит смисъл в нея, просто ми допада и така смятам да е. За шаферите не знам доколко ще стане. Но шаферки засега ще имам три-на 9 10 и 15 години-всичките мои братовчедки, и да желанието ми е да са напълно еднакви, но това ще създаде множество затруднения, защото две от момичеата са малки, а другото тийн. И като размери ще е трудно да намерим, а пък и един модел ще отива на по-голямо момиче, друг на по-малките. Затова ще го мисля как да стане.
Шафери-братята на тези момичета, също мои братовчеди, ако се навият  Crazy  bouquet

# 494
И аз ще имам шаферки и шафери. Сватбата ще ми е в католическа църква и искам всичко да си е по традиция... първо шаферките с шаферите... после братовчедка ми с кошничка с цветя и после влизам аз с баща ми  Heart Eyes
Още се чудя дали да са с еднакви рокли или просто съчетани с цвета на сватбата.... но има време ще решим!
Момичета някой знае ли фризьор в бургас? Много съм затруднена...

Общи условия

Активация на акаунт