Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 845
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте и привет на новите момичета Simple Smile

Аз малко се позагубих, но бях, и все още съм, болна та не ми беше до нищо тези дни.

За шаферките да кажа ще имам три. За сега са намислили да облекат рокли в един цвят, като още не знаят дали ще са един модел или не. Не ги задължавам с нищо, та както решат. Ще ми помагат с настаняването на гостите и някои други дребни задачки, които съм им измислила.

Църковен брак и ние няма да правим. Първо не сме кръстени, второ така си го чувстваме. Едната ми баба малко се понацупи, ама ще го преживее. Това си е нашата сватба.

Дегустация ще имаме. За мен е доста важно да опитам храната и ако има нещо да кажа на управителя на ресторанта или да сменим нещо, защото не ни е харесало.

Вече ни е готов финалния дизайн на поканите и може би другата седмица ги пускаме за печат, а в събота или неделя ще поръчвам поканите за родителите и кумовете. Нямам търпение вече  Grinning

# 511
Здравейте
Включвам се в темата, за да обменям съвети и опит с вас.
Честито на всички бъдещи булки.  Hug
Получих дългоочакваното си предложение на 29.12.2014г. Определено мога да кажа, че това беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало до този момент.  txtloves
Четейки забелязвам, че по това време вие вече сте имали ясна представа за предстоящото събитие, а аз се лутам в неизвестното.
За съжаление дори още не сме наясно дали сватбата ни ще е тази или другата година.
Разбира се на мен ми се иска да е тази година, но както ни е писано.
Нямам никаква престава за това как искам да изглеждат нещата. Единственото, което имам това е един направен списък с хората, които ще поканим и той дори не е окончателен. Не съм наясно каква искам да е темата на сватбата, нито роклята, подаръците, украсата и т.н. В пълно неведение съм. Единственото, на което мисля, че трябва да заложа, това са фото и видео, храната, Ди джей, рокля (поне засега са това). Не ми се иска да правя компромиси с тези неща.
Страхувам се, че не знам дали ще остане свободна датата, която се предполага, че ще изберем. Все пак трябва да се съобразяваме с ритуалната зала, църквата и ресторанта. Много държим на църковния брак и няма как без него. Искаше ми се да имаме изнесен ритуал, но не ми се рискува. Няма как да знаем какво ще бъде времето, а не искам това да ни развали настроението.
Иначе с организацията ще ми помага майка ми. Тя има доста идеи и смятам, че заедно ще успеем да направим някои от нещата.

# 512
mariq91 добре дошла и честито!
Не се притеснавай ще има още много неща да решаваш. Не си закъсняла и имаш достатъчно време според зависи кога решиш да е събитието.
И ние мислехме да е догодина, но решихме, че почти две години са ни много дълъг годеж, а и не мисля, че трябва да се отлага, така или иначе се очакваше. Но каквото и да решите, наистина има много неща да се вършат, но го давай по-скпокойно- Wink на мен вече взеха да ми правят забележки, че прекалено много го мисля и се вживявам  Mr. Green ама то как да не го мислиш
аз много исках изнесен ритуал-но уви няма да имам от същите съображения като твоите  и най-вече защото не може да се изнася ритуалната книга и се прави само през седмицата  Simple Smile
Е, все ще го преживея  Simple Smile успех с организирането и не се претенявай, че не си решила нищо има време и тепърва ще решаваш, ще премисляш и ще си променяш мненията  Simple Smile

# 513
Miss_Bingley, благодаря за гостоприемството.  Hug
На нас също ни се иска да е именно тази година, защото другата ми изглежда прекалено дълъг период. Ние сме заедно от доста години и това си е напълно нормална крачка в отношенията ни.
Не ни се чака, именно защото вече мислим и за деца, а не ми се иска да се случва преди сватбата, макар че си е божа работа това. Абе, въобще голяма каша ми е в главата. Само за това мисля,  а на всичкото отгоре и за изпити уча. #Crazy

Психически се подготвям, че когато и да започна с подготовката, никак няма да ми е спокойно и лесно, но това са нормални неща при организирането на един от най-важните дни в живота на човек. Добре, че има подобни тема за споделяне на опит. Много са полезни. Изчетох и двете теми. Страхотни идеи имате и дано всичко да стане така както си мечтаете.

# 514
Цитат
Не ни се чака, именно защото вече мислим и за деца, а не ми се иска да се случва преди сватбата, макар че си е божа работа това. Абе, въобще голяма каша ми е в главата. Само за това мисля,  а на всичкото отгоре и за изпити уча. #Crazy

За хубавите неща не бива да се чака. И ние искаме детенце живи и здрави, но вичко по реда си, божа работа.

Ох, я кажете с тия подаръчета за гости все повече се замислям, че май не искам тъпи сувенири, имам си няколко и да ви кажа вярно се чудиш къде да ги скъташ, пък и малко ми простеят тези слончета, гълъбчета, птички и подобни.

# 515
AАлечка
 Ще правим дегустация, защото съм била на сватба с ужасни менюта и не искам и при мен да е така..

# 516
За подаръците аз точно това искам нещо ядливо като подарък бурканче с мед или сладко с меденките е чудесна идея мисля ,че мога и сама да ги направя мислих си и бурканче със някакви сладки направени от мен ,но ще видя. Ние направихме дегустация още при запазването на ресторанта отидохме вечерта с наши приятели и си хапнахме от повечето неща от примерните менюта . Така по лесно го съставихме ,март месец ще ходим да избираме тортата.

# 517
Здравейте момичета, виждам че сте се задействали много и сте доста по-напред от мен в организирането Simple Smile Аз от доста време се чудя дали да има подаръчета, защото ми се иска  нещо по-различно и интересно.. Бях намерила някои добри идеи докато се рових из разни сайтове, но за съжаление сега не мога грам да се присетя какви точно бяха Simple Smile Засега съм си наумила една идея, която ми се струва доста интересна и различна и исках да я споделя с вас, в случай че някоя от вас също я хареса и я намери за подходяща. Мисля си да наемем фотобудка.. Има такава в Сф и говорих с момчетата, тъй като в момента все още не е лесна за пренасяне казаха че до 2 месеца ще имат нова такава, която лесно ще може да се пренесе до Сливен, където ще ни е сватбата. Ето и линк за повече информация: http://www.photoking.bg/ Simple Smile

# 518
mtaneva тази идея е супер. Ние това ще направим по съвет на фотографа - той ще ни снима с всички гости при уелкъм дринка и подаряването на подаръците и после един приятел ще скокне да ги принтира. Ще раздадем снимките на гостите. Защото сватбените снимки реално не стигат после до всички гости, а така си остава един спомен.

# 519
Да Алечка, чудесно Simple Smile Хубавото на фотобудката е че изкарва на мига снимка Simple Smile и то полароид Simple Smile аз лично много се радвам на такива олд стайл неща Simple Smile А и от сватби разни на които съм била си купувам снимка ( винаги има някои фотограф, които да се щракне и после да иска 5лв на снимка ) Simple Smile

# 520
Някакъв ориентир колко струва наемът на тази фотобутка?

# 521
Влизам да се отчета-имам запазена ритуална зала,църква и ресторант. Praynig отдъхнах си,че най-важните неща са свършени.

# 522
Miss_Bingley, честито Simple Smile Сега наистина можеш да си отдъхнеш.

# 523
Miss_Bingley, честито Simple Smile Сега наистина можеш да си отдъхнеш.

Ох,да.Момичета,в Неделя ли ще се омъжвате?Питам,защото днес като е ходила свекито в ритуалната като казала за 30 тази я зяпнала и й казала ''ама вие нали знаете,че е неделя''?
В този край както се оказа сватби не се правят, в неделя,което ме втрещи честно казано.И наистина там всичк се женят в събота.Знам,че в последните години се наложи все повече и в събота,но пък чак така да ми се чудят едва ли не защо щенсе омъжвам в неделя е прекалено.Не че има значение но все пак  в неделя се правят сватби и  това е навсякъде.

# 524
  • На остров
Miss_Bingley , браво, че си запазила всичко   bouquet !
Нашата сватба е в събота, не мога да се сетя обаче първият път дали беше събота или неделя, но реално и в понеделник да е денят няма никакво значение, щом сте решили  Peace .

Общи условия

Активация на акаунт