Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 833
  • 788
  •   1
Отговори
# 60

Shantel, да са ти живи и здрави таткото и бебето!

Честит празник на всички празнуващи!

# 61
Честит празник на всички празнуващи и от мен .
 Алечка , роклята е много нежна , браво за избора , аз все още не мога да се престраша да си кача моята.

# 62
Shantel честит ти двоен празник!Вержи добре дошла.В кой град живееш в Белгия?

# 63
Добре дошли момичета   bouquet   Shantel честито нова попълнение във фамилията , една от най добрите ми приятелки роди на втори  та и аз като теб се вълнувам  Hug   Алечка много хубава и нежна рокля сигурно много си се притеснила   Hug

# 64
Алечка, много хубава рокля  Simple Smile

# 65
  • Варна
Алечка, роклята е чудесна Simple Smile  bouquet

# 66
Здрасти mim, в Антверпен съм Simple Smile

# 67
Алечка честито! Роклята е прекрасна! Голямо вълнение е било!

Качих и аз две снимки в албумчето, но не ми е ясно защо се качват завъртяни. Излиза ми съобщение, че опцията за завъртане е ограничена. newsm78 Някой може ли да ми ги завърти Joy за да не залягате  Laughing

# 68
Ооооо Вержииии в меката на диамантите си.Там до гарата имам 2любими магазинчета  Heart EyesТи си фламанка значи хахаха.Ад имам роднини в Брюксел и Брюж.Там съм живяла 7години Simple Smile .И на моменти много ми липсва...

# 69
Зая, много сте хубави! Имаш много чаровна усмивка! И аз не успях да завъртя снимките....

Хубава седмица, момичета! Честит празник на всички празнуващи!   bouquet

# 70
Честит празник на всички настоящи и бивши студенти  Drunk З_A_Я много хубава двойка сте .

# 71
Благодаря ви, момичета! Снимката на която сме само двамата е от деня, в който се сгодихме в един замък в Дания пред караула Joy Тъкмо си "заключвахме" любовта на един мост с катинари ( по случайност имах един декоративен на чантата ми)  hahaha

# 72
Алечка, ние ще сме в Рачев Резиденс.

Може ли и на мен паролата и линк за албума? Искам да видя всички красоти, които вече сте качили Simple Smile)))))))

# 73
Може ли и за мен паролата,за сега само ви чета и ви се радвам,а живот и здраве -догодина май ще съм свекърва  Blush

# 74
  • Sofia
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug

ЗАЯ, много сте хубави  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт