Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 831
  • 788
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
 Kisses{P} , добре дошла   bouquet

Alady, страхотно предложение, много романтично  Hug Иначе и ние право завършихме и сега сме юрисконсулти Crazy

# 46
E супер много е хубаво така , като сме от една професия . Много по-добре се разбираме и може да си помагаме , друго си е да има кой да ти даде компетентно мнение  Wink

# 47
  • София
E супер много е хубаво така , като сме от една професия . Много по-добре се разбираме и може да си помагаме , друго си е да има кой да ти даде компетентно мнение  Wink
Да, така е. Аз скоро смених професията, вече сме колеги с ММ и ми е голяма опора.

# 48
Прекрасни сте всички на снимките! Само да имам малко време и ще кача и наша снимка  Simple Smile
Умувам в момента над посрещането в ресторанта. От обредния дом предложиха освен гражданския брак с изнесен ритуал на терасата на ресторанта да ни подготвят и битов ритуал по посрещане в ресторанта. Вие какво сте планирали? Мисля, че ще е добре да имаме, след като гостите ще са канени направо на коктейла без ходене по къщите? newsm78

# 49
Ехаааа това с Дубай е прекрасно!Моето предложение беше преди 4години.Есин негов познат държи хотел "Замакът Орфей" и ме излага,че го викнал да му каже как да наредят фитнес залата и ако искам да ида с него.Влезнах ме ние и като в истински замък ме замъкна по един коридор,но мрак тъмно Simple Smile Отключи една врата и се виждаше вече светлина само от свещите по земята  Heart Eyes Навсякъде имаше цветя,свещи и листа от рози по земята.Направо ми се подкосиха краката.Коленичи и ми каза много хубави думи.Беше прекрасна вечер.И апартамента беше страхотен.С една кръгла спалня с балдахини...абе баш като принцеса се почуствах Simple Smile .А запознанството ни е мн дълга изтория...Но ми каза,че аз съм щяла да бу бъда съпруга и ще си имаме момиченце.Изсмях му се в лицето разбира се Simple Smile Но ето,че и мовиченце си имаме и сватба стягаме  Laughing Heart Eyes

# 50
Kisses{P} , добре дошла   bouquet В кой ресторант ще сте?

Много хубави истории разказвате  Heart Eyes
Ние бяхме решили, че прекараме живота си заедно някъде след 6-тия месец. Тази година, през пролетта, решихме, че ще правим сватба. Предложи ми официално на 10.10. Разхождахме се из града и стигнахме до едно от любимите ми места - панорамна тераса, от която се вижда целия град. По залез. Извади пръстена и ме попита дали ще стана негова съпруга. Аз се разплаках  Laughing и казах да. Беше много интимно и много романтично  Heart Eyes

# 51
  • София
Здравейте, момичета  Hug

Изчетох почти на един дъх предната тема и реших да се включа и аз, макар и във втората част. Нашата сватба е през октомври, но не сме стигнали доникъде с подготовката, че дори и с плановете  Embarassed Единственото, което решихме, е че искаме изнесен ритуал, затова ще подпишем на 9.10 (в този ден правим 5 години заедно), а самата сватба ще е на 10.10  Heart Eyes

След 2 седмици имаме среща със сватбена агенция, защото искам да чуя идеи, предложения и цени. Тогава и ще решавам какво ще свърша сама и какво ще оставя на тях.

Мислех да оставя избора на рокля за юни месец, когато ще е минала лудницата покрай абитуриентските балове, но като гледам колко от вас са готови отсега, взех да се притеснявам, че е късно...  doh

Благодаря ви за споделения опит и вълнения досега и се надявам да споделяме и занапред, така вълнението е още по-голямо  newsm76

# 52
Bubsyn, добре дошла и честито   bouquet
За роклята не се притеснявай - не е късно, просто нетърпението (особено при мен) е голямо Simple Smile

# 53
  • София
Bubsyn, добре дошла и честито   bouquet
За роклята не се притеснявай - не е късно, просто нетърпението (особено при мен) е голямо Simple Smile

Ооо, аз още след предложението през май месец исках да ходя за рокля, да си я имам  Mr. Green Но имах да свалям малко килца от миналата зима и сега вече съм минус 5  Sunglasses

Исках да ви помоля като за начало за паролата за албума, да се порадвам заедно с вас   bouquet

# 54
  • Варна
Добре дошли на новите булки Simple Smile
Момичета, вчера си дадох и капарото за ресторанта. През януари ще се срещна с двамата главни готвачи и със сладкарката, за да обсъдим отново менюто. Ние имаме идея какво да е , но все пак ако предложат нещо различно и интересно, можем да направим промяна Simple Smile До тогава трябва да си измисля как искам да ми изглежда тортата и да измисля десерта . За коктейла решихме, че ще има шампанско и шоколадови трюфели, а за по-малките безалкохолни коктейли Simple Smile

Иии честит празник на всички именници и бургазлии Simple Smile

# 55
Момичетаааа, бързам да ви разказвам. Нали все отлагах купуването на роклята. Днес бях решила твърдо да я вземам, обаче цял ден съм с натрапчивото чувство, че ще отида в магазина и няма да я има. Отиваме с моята приятелка, оглеждам хубаво и роклята ми я няма Crazy Има само един празен манекен. Идва едната консултантка и аз и обяснявам и тя сконфузено ми казва, че в момента друга булка се колебае между моята рокля и друга рокля. Потрес  #Crazy Поканват ни да изчакаме в офиса. В офиса има монитор, който предава от камерите в стаята за проби. Гледам другата булка с моята рокля и ми се плаче. Момичето се колебае, а аз се моля да си избере другата рокля. Гледаме момичето се преоблече и тръгна да излиза. Консултантката дойде и каза, че си е харесало другата рокля. Камък ми падна ви казвам. Облякох си рокличката, взеха ми мерки за корекциите, платих си я и в сряда ще е готова  Heart Eyes
Качих една снимка в албумчето (в албум Алечка), ама моята приятелка толкова се беше развълнувала, че не ме е снимала като хората.

Та, съвет от първа ръка, харесате ли си рокля - купувайте си я на време. Снощи майка ме убеждаваше как било рано, да съм чакала до март  ooooh!

# 56
Здравейте! Като голяма шматка писах първо в предишната тема, но на кратко: сватба 28.08.2015 с София. Проблем: живеем в Белгия. До тук отметнати точки: ритуална зала, църква, ресторант, подаръци от младоженците, късмети, покани и тейбъл картички. Остава украса за ресторанта - чудя се дали да наема сватбена агенция (някой да има предложения? ), DJ, видео и фотограф, някой да знае някой в София Simple Smile
И разбира се проблема с роклята... ooooh!

P.S. Много благодаря за темата

# 57
Вержи, добре дошла и честито   bouquet

За фотограф препоръчвам с две ръце моя

Скрит текст:

За другото не мога да се включа, ние сме в Арбанаси.

# 58
  • Sofia
Алечка, роклята е страхотна!  Heart Eyes

Вержи, добре дошла  Hug

Честит празник на всички празнуващи! Бъдете здрави и много щастливи! Ние днес имаме двоен празник, имаме нов член в семейството - братовчедка ми роди, и баща ми е именик!  newsm44

# 59
Здрасти Алечка. Мерси за предложението ще го имам предвид Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт