Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 833
  • 788
  •   1
Отговори
# 30
Мойта малката ще хвърля светенца.Вече е била шаферка и се справи страхотно.Надявам се и на ташата снатба да се справи и да е послушна,че валко се притеснявам да не започне да мрънка или да ме дърпа за роклята да е всигам нон стоп  Инструктирала съм бабите от сега 

# 31
  • Sofia
Мими, приятелят ми е от Свиленград. Запознахме се като студенти  Laughing А сега даже и работим заедно в едно Сдружение. А вие с какво се занимавате момичета, ще ми е интересно да науча малко повече за вас   bouquet

# 32
Хм...Значе ми прилича на някой Simple Smile .Аз съм козметичка.Мажът ми е завършил детска педагогика,но 10години работи като персонален трениор.Сега работи в Кувейт и след сватбата се надявам вече и ние с малката да да заминем при него Simple Smile

# 33
Аз се занимавам с търговия с пластмасови изделия. ММ е началник склад в един завод.

# 34
  • Варна
Аз съм операт. счетоводител в една фирма, а ММ е управител на склад в същата фирма  Grinning По цял ден се гледаме - и на работа , и вкъщи Simple Smile

# 35
Аз съм операт. счетоводител в една фирма, а ММ е управител на склад в същата фирма  Grinning По цял ден се гледаме - и на работа , и вкъщи Simple Smile

И ние бяхме така, добре че работата ни не беше пряко свързана.  Във фирмата се запознахме. Беше конфуз, защото аз бях най-новата и най-младата. Криехме се в началото. На втората седмица шефа ни хвана на един футболен мач  Laughing От тогава съм му обещала, че ще го каня един ден на сватба. Колегите като разбраха ни скъсваха от бъзик. После свикнахме всички. Накрая си смених работата и сега ми липсва, че не можем да обядваме заедно.

# 36
Ние никога не сме работили заедно- запознахме се в едно студентско общежитие на РД на колега последен курс от бакалавърската степен. Виждали сме се по лекции и упражнения, но изобщо не сме се забелязвали до тогава Joy Работим съвсем различни неща...аз се занимавам с финансови продукти, а той с логистика и компютърни системи. Peace

# 37
  • Sofia
Хахах ей много готини истории. Ние пък бяхме в един курс, в една компания, много добри приятели. И в началото на 4 курс нещата се случиха постепенно, защото не бяхме сигурни дали да рискуваме приятелството си  Laughing И ето ни вече 4 години заедно. Много приятели наши приятели бяха изненадани в началото  Joy

# 38
  • София
Ние се запознахме на един мото събор. Приятел на ММ се познава с една част от моите приятели та се озовахме в една компания. Много ми рекламираше ММ - "сега ще дойде", "много свястно момче",  и излезе прав. Оказа се че живеем на 2 метростанции разстояние, но се намерихме вдън гори тилилейски.

# 39
Здравейте,

Присъединявам се и аз към вас, ако може Simple Smile Сгодихме се преди 1 седмица, нямаме все още дори дата. Ако може достъп до албумчето ви  Praynig

# 40
Много сладки истории и ние с мм се запознахме на работа  той държи един денонощен магазин а аз работих до  него в една дискотека в началото като ме сваляше си мислих ,че с мен няма да има шанс  Mr. Green е явно успя да има .  Thinking Аз съм студентка трябваше да завършвам тази година,но заради малката се забавих с една година та сега съм студентка редовно 3 курс ,домакиня,майка и бъдеща булка  .Grinning А как ви предложиха май никой не е разказвал . На мен до като бяхме в един ресторант и вечеряхме и се тъпчех с тиквички извади пръстена две изречения колко ме обича и как му осмислям живота и ми зададе въпроса  Crazy щях да се задавя после сълзи и радост .  miniCat добре дошла  Hug

# 41
  • Sofia
miniCat, добре дошла   bouquet

Хаха, Рали, забавно ти е на теб.

На мен все още не ми е предложил официално. При нас нещата стават малко по-така ахаха. Сега чакаме бебе, решихме да се оженим догодина и все още си чакам пръстена  Joy Но мисля, че ще е този месец или на рождения ми ден - 24.12 или на Коледа. Поне така се надявам и той го знае  hahaha

# 42
Момичета, страхотни са ви снимките. Нелка, роклята е чудесна.
Благодаря и за хубавата нова тема.
От вчера вече сме записани и за гражданския ритуал. Сватбата ни ще е в Троян, а църковния най-вероятно в Троянския манастир.
Но все още се чудим как да направим изнесения ритуал - дали в хотела и после да се ходи до манастира, или ритуала да е на някое хубаво място(за което още не знаем  newsm78 ) до манастира и след църковния брак да се ходи в хотела за купон. Поне имаме време за мислене.  Smile

# 43
 Ние сме двойка скучни юристи   smile3529, той е адвокат а аз се надяван да вляза в системата , но за сега трябва да си мина държавния стаж ( 6 месечен ) . Запознахме се логично , покрай други юристи . Историята там е доста дълга . И така след около година и половина съвместен живот , решихме да отидем  в Дубай . На втората вечер ( моят имен ден ) вечеряхме на палубата на корабче , което плаваше по персийския залив между невероятно осветените небостъргачи . И така там като по филмите дойде и предложението  txtloves , беше невероятен момент , на най-красивото място на което съм била .

# 44
Здравейте,

Да се присъединя и аз.

Датата ни е 13.06.2015г. в Арбанаси. Виждам, че с Алечка сме на една дата на едно място Stuck Out Tongue

Имаме ресторант, агенция, фотограф, водеща+DJ.
Колебаем се за видео, дали да има и ако има дали HD или Full HD.
Харесала съм рокля, за сега само на снимка, но мисля съвсем скоро да отида да я пробвам и силно се надявам да е ТЯ.

Попринцип имаме записан час за граждански изнесен ритуал, както и за църковен брак.
Малко се притеснявам понеже тогава са Петрови пости и според единия манастир в Арбанаси не може, а според другия може и ни записаха. Надявам се да няма неприятни изненади накрая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт