Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 860
  • 788
  •   1
Отговори
# 15
И аз ви качиш една моя снимчица  newsm03

# 16
Алечка благодаря за новата тема.Много е хубава  Heart Eyes Само с хубави неща да е изпишем.Добре дошла и та новата булка героиня!Аз ако имам 3момчета с такава разлика ще откача хахах. Joy Сега ще влезна да видя и аз новите снимки.Преди мойта сватба има само 2 и няма да мога да разбера как е минало всичко до мойга сватба.Да дадът някой друг съвет Simple Smile Но пък на булките след нас съм сигурна,че ще ни чакат с нетърпение да разказваме хахах.

# 17
Лелееее ама много сме хубави пу пу Simple Smile .Рали малката ще я изям!Сладурка.

# 18
Да , Рали голям бонбон си имаш .

# 19
Привет! Благодаря за новата тема - прекрасна снимка, прекрасни хора   bouquet
Аз вече не пиша много, но всяка вечер чета до къде сте стигнали. Много напредвате, браво!
Може ли из да помоля за паролата за снимките?

# 20
  • София
Благодаря за темата, Алечка!

# 21
Благодаря момичета   bouquet Да попитам булките с деца ще участват ли с нещо в сватбените ритуали мен много ме навиват малката да хвърля цветчета от кошничка или нещо такова .

# 22
Моите момчета само ще красят атмосферата, тъй като кръстниците ни имат две момиченца на 3 и 6 години и те ще изпълняват шаферските задължения, ако майка им им възложи да хвърлят жито след църковната церемония, това ще е, тъй като само нея ще направим, а шлейф за носене нямам Simple Smile

# 23
Цоп и аз тук.  smile3535

Нямам още рокля, нямамe и пръстени, та нямам много какво да покажа на снимка в албумчето. Освен годежния пръстен, друго за показване нямам. Ще се радвам обаче да се включа в албума. Мога ли да получа парола?

Като ви гледах датите на първа страница, установих, че ние ще открием сезона. Май ще сме първите. За сметка на това, сме май най-неподготвените. А аз съм много спокойна.  Mr. Green

# 24
  • Sofia
Леле всички сте толкова готини  bouquet И аз ще кача снимчица. ЗАЯ много готина идея.
Рали, Мими, малките са големи бонбони пу пу  Hug

# 25
може ли и аз да видя албума Blush

# 26
Ходих да клюкаря в албума.  Mr. Green  Мога да кажа само едно, 2015 ще е годината на красивите булки. Чудни сте, момичета.

Ще кача и аз тези дни снимки, че съм на работа в момента и нямам на служебния компютър.

# 27
  • Sofia
Ходих да клюкаря в албума.  Mr. Green  Мога да кажа само едно, 2015 ще е годината на красивите булки. Чудни сте, момичета.

Ще кача и аз тези дни снимки, че съм на работа в момента и нямам на служебния компютър.

newsm10 newsm68 Айде и аз добавих една снимка. Simple Smile

# 28
Shantel ти беше от Пловдив нали?Мажът ти ми е много познат.Къде работи?

# 29
Shantel и вие сте много хубави!
Наистина ще бъдем прекрасни булки 2015  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт