Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 793
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
Алечка роклята ти е приказна. Останаха ми очите. Точно такова нещо търся и аз.
 Роклята, с която се е снимала Нелка също е много хубава.
Да попитам Нелка кой е този магазин и в кой град е? Защото тази рокля на снимката, която е точно в дясно от деб на манекена ми хареса много и много се доближава до моите представи за рокля.  Simple Smile

# 646
* Miele* , ще чакам да споделиш впечатленията си от изложението. За съжаление няма как да присъствам.

Алечка , наистина много красива рокля. Халките са много хубави.

mim_pld
, много интересни покани и чудесни халки.

Всичко, което видях е страхотно.

Имате поща
, това ли ще бъде украсата на сватбата ви, защото е много хубава?

Аз засега няма с какво да се похваля.  smile3506

# 647
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes

Ние се вкарахме в страшна драма. Нали със снаха ми ще се женим в един и същи ресторант с 20 дена разлика. Още не знаем колко ще струва украсата. ОБАЧЕ нейна приятелка получила оферта за същия ресторант за 1200 лв., в което влизат само украсата на столовите и масите, без цветя и такива работи.  За мен е немислимо да дам толкова пари, при положение, че избрахме най-скъпия куверт и бюджета ми отиде по дяволите. Не ми се свиди, просто няма от къде да взема 1200 лв... Довечера ще ходим да дегустираме менютата и ще говорим и за украсата. Ако и на нас ни предложат същите цени директно сменям ресторанта. На друго място, също толкова хубаво кувертът е с 10 лв. по малко, украсата с 400 лв. по-малко... Ужасен ужас ви казвам... До сега сме говорили по телефоните и сме разпитвали къде колко.... И да кажеш, че не сме правили проучване преди да изберем този ресторант...  ooooh!
Ще видим довечера на нас какво ще ни предложат, но аз сериозно обмислям смяна...

# 648
Алечка, неприятна работа, но 1200 лева без цветя зя мен е нагло най-малкото. Каква е тази агенция?
Искам също да те попитам от кой магазин в Търново си взе роклята? Как са цените там.
То, не че ще се втурна за Търново, но знам ли нали жениха е от Търговище,близко е и можем да наминем.   Simple Smile
Моят таван за украса е 700-800 лева, но това е и максимума в агенцията, която съм избрала и си включва всичко, само не знам кога ще ходим до там, че тя е в Шумен.

# 649
  • На остров
Алечка много нежно и красиво момиче си и роклята ти стои прекрасно   bouquet ! Още по хубаво е, че е локално производство роклята !
Аз където не живея в БГ се стряскам от такива цени пък за вас не знам, но и на мен ми се струва много .

# 650
Момичета прекрасни сте  всички. Алечка роклята е уникална- изчистена, семпла и уникално красива (точно в стила за който мисля и аз)от понеделник започвам да обикалям тук в София, защото до сега не съм обличала нито една сватбена рокля и май съм позакъсняла. Халките сме ги харесали ( поне така си мисля) . Направих си албумче, но поради технически проблеми, утре ще кача снимки за да се запознаем и визуално.Audase благодаря за идеите и аз мисля да си направя някои дреболийки сама, ако ми дойде вдъхновение.Mim_plb мн оригинални покани-впечатлена съм.

# 651
One11, патенце-то, много благодаря!

Miss_Bingley, роклята е от сватбен магазин Болярка. Те си ги шият и няма две еднакви рокли. Имаше подобни на моята още една две. Ако се засилите насам мога да съдействам и без това ще ходя да си поръчам да ми ушият чантичка.
Цената на украсата ми я дава ресторантът, не е от агенция. Аз за това се шокирах толкова. Безумно е. Ще се пазарим довечера със снаха ми и ще видим какво ще излезе. Най-много да сменим ресторанта по никое време. Честно казано много подпалих и ще се разстроя, ако излязат некоректни.

# 652
Моята украса на ресторанта със всички цветя ще е в порядъка 600-800 лв. от агенция, в твоя случай може би би трябвало да видиш дали не е по удачно да си наемеш и ти такава и от ресторанта да не са ангажирани с това.

# 653
  • Варна
Алечка, тези са се уляли направо. Каква е тази цена?! #Crazy На мен украсата ще ми стъпи 1500-1600 лв от агенцията, но в цената ми влизат арки, столове, маси, стойки, гърбове, цветя, покани и нз още колко глупости. Тази цена, която са ти обявили е просто ... #2gunfire  при положение, че масовата цена за калъф + пандела за стол е 3 лв. а на покривка е 5 лв. ... Не знам... Не се шашкай, изчакай да поговорите с хората. В крайна сметка едва ли е единственият ресторант. Пък и не може ли да не използвате тяхна украса, а да си наемете агенция ?

# 654
  • На остров
Сега се стих да питам нещо, момичета колко струва един калъф горе долу ?

# 655
  • Варна
Сега се стих да питам нещо, момичета колко струва един калъф горе долу ?
калъф с панделка 3 лв Simple Smile

# 656
audace, аз не съм проверявала агенции, точно защото си мислех, че от ресторантът ще е по-евтино. В крайна сметка те имат интерес да сме при тях, а и сме две сватби по 80 човека.. Ще видим довечера какво ще ни кажат и ще преценим какво да правим.

Оne, на мен ми искат 4 лв. на стол.

# 657
Явно зависи от града, при нас столовка с панделка е 2лв. Ходих в 2 агенции в града за да имам избор и повече информация, но и на двете места ми казаха тази цена на стол.

# 658
3-4лева вървят калъфите с пандели.
Алечка, исках да разгледам болярските рокли ама на...нямат сайт, само фейсбук.
Много е хубаво, че се правят по един екземпляр, така няма как да се повтарят, а това за мен е важно.
Аз нямам каво да кача в албума освен годижния си пръстен, милото няма да му се понрави да го качвам наляво и надясно  Thinking Laughing
Момичта кумове имате ли си вече? Ще ви поемат ли нещо те или не?
Ние на нашите им казахме, че не искаме да ни плащат нищо, да не се притесняват грам, но те настояват да поемат нещо-така, че се разбрахме за стандартните неща-букет, воал, чаши и свещи.  Thinking

# 659
Алечка, чак ми стана смешно като видях тази сума. Тия са луди.  Rolling Eyes
Не сте ли платили капаро в ресторанта и евентуално, ако се откажете няма ли да изгорите с него? newsm78

Аз имам намерение да си направя повечето дреболийки сама (вкл. и поканите). Майка ми също ще се включи с помощта си, защото има някакви идеи.

Ние не мислим да ангажираме кумовете ни финансово. Ако те изявят желание да се включат с нещо може да го обсъдим, но някак не ми е удобно да ги товаря и тях (които и да са те newsm12).

Общи условия

Активация на акаунт