Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 800
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Те махат снимките, ама все пак ...
http://ideizasvatba.com/wp-content/uploads/2013/02/v07.jpg  това е испански тип воал.
ПОканите ще почвам да ги раздавам след седмица аз и искам да ми потвърдят до 31 март максимум. Simple Smile по-раничко Simple Smile

# 631
Току що качих наши снимки в албума и ги направих видими само за мен. Моля, ако някое момиче разглежда албума, да каже дали се виждат, защото това ми е първият досег с този сайт и може да не съм се справила...

# 632
I ♥, виждат се снимките, много сте хубави  Heart Eyes

Аз кой знае какви процедури няма да правя преди сватбата. Косата съм я пуснала да расте отдавна, мисля да си направя почистване на лицето разумно време преди сватбата. Иначе маникюр, педикюр и това е Simple Smile

# 633
Здравейте дами, сватбата ни ще е юни месец. Запазили сме си Джия Бийч. Напоследък чувам много лоши коментари отсно поведението на собственичката спрямо желанията на булката и това започва да ме плаши , тъй като ние вече сме си платили. Вие имате ли коментари за комплекса и обслужването? Благодаря ви .  newsm78

# 634
Благодаря ти, Алечка  Heart Eyes
Може и да си казвала, но не съм запомнила. Откъде е твоята рокля? Много, много е красива!
И може момичетата, които си купуват разни неща да споделят откъде са, така можем да сме си полезни. Освен, ако не се сметне за реклама и не ни изтрият постовете  Rolling Eyes

# 635
audace, много е хубав воала.

Момичета, може ли паролата за албума?

# 636
  • Варна
I ♥ много сте хубави Simple Smile А с теб сме си адашки   bouquet

# 637
  • На остров
Audace много хубав воал !!!!

# 638
Момичета днес за първи път влязох в булчински магазин.  Hug Мон Амур на Раковска, случайно минавах и реших да вляза. Дизайнерката беше там, посрещна ме, показа ми 3-4 каталога. Казах й какво си търся горе-долу, тя ми обясни че трябва да си запиша час ако искам да пробвам за да ми приготви избраните модели. Шие и по поръчка за 5 седмици ще е готова роклята, по харесан от теб модел.
Нищо не ме впечатли там обаче като модели, и за ценити са от 1000 нагоре. Няма да ходя на проби. Не ме грабнаха.Дадоха ми и каталог на Проновиас, там бяха по-стилните и по-хубавите рокли, на цени около 2000 хиляди лева. Но и от тях нищо не ми допадна. Дизайнерката е Поля Миланова-много мила жена.
Аз си търся тип принцеса, без прзрамки задължително,или с леки дантелени малки ръкави, сърцевидно деколте, обемна тюлена пола.  Simple Smile
Трябва да се заема с фото въпроса и дж-я. Като прическа искам букли, леко двигната коса, не кок, пусната.
Грима ме притеснява много, ще трябва доста да поразпитвам за читави гримьорки в Търговище, да ходя на пробни прически и грим.

Разкрасителни процедури-освен да внимавам какво ям, да се разхождам повече, да въртя велоаргометъра не смятам друго да правя. Витамини за коса и кожа си пия и през останалото време на годината, както и цялостни грижи за кожата и косата са си ми част от ежедневието по принцип.
Може да отида на един масаж и толкоз. Маникюристка и прочие в деня на сватбата са ясни.
Мисля и да тичам в парка-ама да видим дали ще стигна дотам Grinning
....всичко супер ама.....този маникюр що така в деня на сватбата ? Thinking Ако искаш пробвай гел-лак...направи си го предния ден и 15-20 дена ще си прекрасна  Simple Smile

# 639
+1 за гел лак и аз мисля да си го направя ден, два преди сватбата

# 640
Някой ще ходи ли на изложението в Шератон днес?

# 641
Привет Simple Smile

Така започвам по ред... или поне каквото си спомням Grinning ... Презрамки ще сложа на роклята. Майка ми много  настоя, а не ми се караше с нея, ако не ми харесат винаги мога да ги махна Simple Smile

За нещо по-специално най-вероятно няма да правя. Мислех си да отида на масаж ако ми остане време. Манкюр в предния ден, в деня ще правя само прическа и грим Simple Smile

По повод изложението ще ходя днес, но май не очаквам нещо велико, поне това което прочетох и разгледах тези дни. Но никога не се знае Simple Smile

# 642
Маникюра ми няма да е в деня на сватбата,а един-два дни преди това и ще  е гел.Него не го мисля изобщо-кака ми е маникюристка и това ми е последна грижа.
В рози албум къде са снимките аз последно видях само на две-три момичета.Сори за въпроса но не св ориентирам.

# 643
Здравейте дами, сватбата ни ще е юни месец. Запазили сме си Джия Бийч. Напоследък чувам много лоши коментари отсно поведението на собственичката спрямо желанията на булката и това започва да ме плаши , тъй като ние вече сме си платили. Вие имате ли коментари за комплекса и обслужването? Благодаря ви .  newsm78

Аз също съм чувала лоши отзиви, знам че собственичката не си държи на думата, чувала съм и за изнудване с пари, некоректно държание и че са ги гонили рано, при уговорено удължено време.
Дано да нямате проблем!

# 644
Miss_Bingley, като влезеш цъкаш на моите неща и избираш албуми. Там ще видиш албумчетата на всички ни и снимките, които сме си качили

I ♥, много благодаря, и аз съм влюбена в нея. Семпла, но ми е много красива. Купих я от един салон във Велико Търново, бях решила да ходя в Асеновград и тук обикалях просто на шега да видя как ми седи булчинска рокля. Това беше първата рокля, която облякох и се влюбих в нея. Струва 450 лв.

Общи условия

Активация на акаунт