Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 806
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Да питам как точно се свързахте с Радичев- аз само по тел.говорих- как да му изпратя примерна визия за рокля? newsm78 скайп? вайбър? фейсбук?

писах му в страницата във фейсбук, доколко той е отговорил нямам представа, не вярвам да е той, но аз харесах готова негова рокля и попитах за цена, отговори ми веднага, 690 лева
не знам дали ще е точно тази роклята, но исках поне ориентировъчно за това, което искам като модел да ми каже цена, мисля си дали да не му пратя примерна рокля на това, което искам и да ги питам може ли да у напряви но ми се струва нахално вече пак да питам, знам ли  Mr. Green

# 601
Честито на всички нови момичета!
Ние за гостите бяхме направили списък около 50 човека, но след като говорих с мама, изникнаха още 15 роднини, които са ни канили. Нямам нищо против. Не съм ги виждала от години, но пък питат за мен като видят майка ми, пращат ми поздрави. Някои от тях може никога повече да не видя, ще ми бъде приятно да са гости на тържеството ни. Моят приятел се дърпа за неговите роднини, но ще го убедя да добави още поне десетина човека  Mr. Green Като ще е сватба, нека да е весело. Мен тези разходи изобщо не ме притесняват. Все пак гостите ти подаряват някаква парична сума и така или иначе си покриват куверта. Аз не искам да "излизам на печалба" от сватбата, защото в крайна сметка си я правим за нас. Никой не е длъжен да ми покрива разходите за рокля, фото, видео или украса. Това си го правим за наше удоволствие и мисля, че е редно и разходите да са си наши. Също и от родителите не искаме нищо. Мен ме е срам-с дете съм, пък мама да ми плаща сватбата  Grinning Достатъчно ми е всички да са там и да са щастливи!

# 602
Miss хич няма какво да те е срам.Ти си плащаш все пак,а на него това му е работата.В магазина ема едно много симпатично русо момиче и мисля,че тя жтговаря.Няма да те излажат.Какнлвото са ти каза ли това ще е Simple Smile.Изпращай снимки на модели които искаш и пак ще ти кажат цена.И аз така направих Simple Smile

# 603
Цитат
Изпращай снимки на модели които искаш и пак ще ти кажат цена.И аз така направих Smile

Ами аз от неговите не съм харесала кой знае какво, каквото и да ми хареса ще е или горната или долната част. Чудя се дали да не пратя снимка на желан модел и да питам може ли да я направи. Ти за неговите ли питаш или за друг модел от нета?
Кога смятате да започнете с обикалянето за рокли? И къде ще ходите?
Иска ми се рокля, която в горната част  да има дантела, а надолу да е изчистена пола.
Вие момичета за какви рокли си мечтаете-нека обсъдим и това, рокли, прически-какво ви се иска  Simple Smile Rolling Eyes

# 604
Цитат
Така като ви чета май всички сте против да се канят толкова хора, само защото няма как да не поканиш. Оф, кога ще се преборя със съвестта си и кога ще спре да ми пука кой какво ще каже и дали ще се разсърди?!

ами и мене ме притеснява да не ми се сърдят, примерно има такива, които са ни канили на сватби и си казваш е не може да не ги поканим, но пък като не поддържаме никаква връзка, има такива хора, които не ти се иска, но трябва да се поканят-в този случай бих направила компромис разбира се, ако родителите ми примерно много държат да си поканят някого, аз нямам такива хора, които не искам да каня, а ще идват-сватбата ми ще е само с хора, които искам да са там, просто още съм в чудене за 1-2 ма човека,които не са ми близки наиситна-2-ри братовчеди, не смятах да ги каня ,но те са ме канили и заради това ми е неудобно да не ги покяна, знам ли трудно е в такива ситуации и винаги се чудиш.
Междудругото писах на Радичев запитване за една рокля, сега го чакам да ми отговори  Simple Smile

Ето, точно това имам предвид. Просто понякога се налага да направиш малък компромис. Важното е да е весело и това да остане един незабравим спомен. Този, който има желание ще присъства, а този който не иска, няма. Това е.

Miss_Bingley, аз още не съм решила кога ще обикалям за рокля. Нищо не съм си набелязала и като модел. В главата ми се въртят все някакви невъзможни комбинации. Иска ми се да има дантела, с гол гръб, може и с корсет ( всичко това не на едно място, а просто възможни варианти). Изобщо както за всичко останало и за това нямам някаква ясна представа как искам да изглежда.
Ще ми е интересно да разбера на какво сте се спрели вие.  Simple Smile

# 605
Miss_Bingley, роклята, която си показала е много красива. Само че аз не мога да облека такава в никакъв случай по обективна причина-нямам бюст. Ама буквално! Нищо  Mr. Green
Затова заглеждам модели, които са много затворени, дори казах, че и поло мога да си купя. Сега като се прибера обикалям 5 магазина и приключвам. На всяка цена трябва да си я взема сега, защото после ще се приберем 3 седмици преди сватбата и няма да имам време и нерви за обиколки.

# 606
I ♥, много красива рокля. Има и любимата ми дантела newsm03. Доста е скъпичка, наистина, но поне мога да си помечтая.  smile3521

Miss_Bingley, тази която си показала също ми харесва.  newsm10
А роклите ви без презрамки ли мислите да бъдат?  Мисля моята със сигурност да има, защото ще ми бъде по-удобно.

# 607
Къде ги гледате роклите?В албумчето ли?Miss мойта сватба е на 10.05.Нз кога има божури,на ще си поръчвам от Холандия.А за роклите пращала съм снимки на дидайнери не на негови рокли.Една единствена негова ми хареса и заради нея отидох,но не е за мен този модел.А и посре видях поне 15момичета със същата рокля Simple Smile

# 608
Здравейте и от мен на всички бъдещи булки Simple Smile Малко късно ви откривам, а и мн сте изписали, докато изчета всичко и стана сутрин Simple Smile
Да се представя: аз съм Илияна, получих предложението си на на 02.07.2013г. Беше ужасно романтично: приятеля ми ми подари екскурзия със гмуркане в Гърция за рождения ми ден и докато се гмуркахме, там под водата получих предложението си за брак( добре , че не се удавих от емоции), когато излязохме на брега ни чакаше украсена маса с чаши и шампанско за да полеем случая ( явно е бил сигурен в отговора ми ), беше прекрасен момент, който ме направи най-специалната и обичана жена.
Та всъщност мн се чудихме за сватба, аз се дърпах, а приятеля ми и роднините мн искаха и така само заради моето момче се съгласих и се започна трескаво приготовление: сватбата ни ще е на 13.06.15г ( виждам, че вече има и др булка за тогава тук) в гр. Кюстендил ( и двамата сме от там , но живеем в София от години). До тук сме запазили ритуална зала ( по скоро човек от там за изнесена церемония) ресторант с хотел, оркестър,сватбена агенция, фото , видео и танцова формация. Остават ни облекло за двамата, прическа и грим( утре ще звънна) халки, торта, сувенири, чаши и всички досадни дреболийки (с които мн не ми се занимава ), а и мисля , че има време за тях. Ако съм пропуснала нещо, подсещайте ме да не изпусна момента.
Поздравления за всички момичета, които са намерили мъжете с които искат да прекарат живота си, пожелавам на всички страхотни, безпроблемни сватби изпълнени с нестихващи приятни емоции и незабравими изживявания .
П.П. Нямам снимки на почти нищо, но ако на някой му е интересно, мога на ЛС да дам линк за клипчето от годежа.

# 609
патенце-то, добре дошла и честито! Много романтично предложение! И ние сме на 13.06

Момичета, къде гледате роклите искам и аз Simple Smile
Моята си седи закачена и ме привлича, добре, че не мога да си я обличам сама, че щях доста да се разхождам с нея  Laughing .
Утре ще ходим да си дегустираме менюто. Брат ми и снаха ми и те ше дойдат да си дегустират тяхното, а нашите ще дойдат да видят ресторанта. Ще си направим една мила семейна вечеря.
И на мен ми остават само дреболии, изобщо не ми се занимава и мисля да прескоча половината.

Моята рокля е с бюстие с дантела. И аз нямам бюст, ама какво да се прави... Няма презрамки, но като се пристегнат връзките си стои спокойно. Изобщо е много удобна.
Смятам да съм с прибрана коса, защото ми е много дълга и ще ме дразни. Нещо като лежерен кок. Имам снимка, ама е в офиса, после ще ви я покажа. Гримът ще ми е в лилалво, не много силен, защото по-голямата част от сватбата ще е през светлата част на деня и не искам да изглеждам комично омазана. Изкушавам се още сега да ида на пробен Simple Smile

# 610
  • София
Дами, и аз се присъединявам - къде гледате роклите?  Grinning

Патенце, наистина страхотно предложение! Направо си е като от филм  Hug

Може ли да задам един малко тъпичък въпрос - има ли специален начин да поканиш някой да ти бъде кум/кума? Май най-накрая ще се стигне до този момент, та питам, за да съм подготвена  Mr. Green

# 611
Дами, и аз се присъединявам - къде гледате роклите?  Grinning

Патенце, наистина страхотно предложение! Направо си е като от филм  Hug

Може ли да задам един малко тъпичък въпрос - има ли специален начин да поканиш някой да ти бъде кум/кума? Май най-накрая ще се стигне до този момент, та питам, за да съм подготвена  Mr. Green

Ами чак специален, не кай както си реши. Ние поканихме нашите миналата седмица-вечеря, свещи, домашно приготвена храна и просто си ги попитахме.
Роклите ги гледам по сайтове на бутици в интернет.

# 612
За кумовете нашите си ги поканихме както си е по традиция- с питка,торта,червено вино и пиле отидохме в тях .

# 613
Аз рокли още не съм гледала, но скоро и това време ще дойде. Предполагам, че първо ще разгледам в интернет някакви модели, за да мога горе долу да добия някаква представа какво искам, и какво не.

патенце-то, добре дошла. Много хубаво предложение си имала. Дано сватбата ви да е още по-красива.  Simple Smile До колкото виждам не си писала за църка. Предполагам ще пропуснете църковния брак?
Поздравление за всичко, което си направила до сега. Много си бърза. Laughing
Ще се радвам да видя клипчето, за което ни сподели. Simple Smile

Аз мисля да съм с пусната коса или по-точно може да е прибрана леко, но не и на кок. Гримът ще го мисля в последствие, в зависимост от много неща.
Мислите ли да правите някакви подготвителни процедури преди сватбата-  като например да ходите на фитнес, отслабване, използване на някакви специални продукти за коса, нокти и кожа и т.н?

# 614
  • Варна
Здравейте, дами Simple Smile
За роклите питате дали с презрамки или не. Моята е без. Но корсетът е много добре ушит. Не е твърд и напълнен с пластмасови "платки" и чашки, както при масовите рокли, които мерих. Ушит е от много и тънки ивици плат и прилепва идеално към тялото. Няма чашки, но оформя бюста много добре. И всичко това взето заедно прави презрамките излишни . Не смятах да давам много пари за рокля - бях се приготвила за около 600-700 лв. Обаче има разлика между рокля за 600 и рокля за 1000 лв . Струва си удобството, дори само за 1 вечер. Аз се чудя за воала още, но май ще е испански ( дано не се повтарям).
За прическата - ще съм с небрежно прибрана назад коса, нещо като рошав кок. Не бих си направила някаква префърцунена прическа - няма да съм аз просто. За грима съм решила да е нещо съвсем семпло. Все още си търся гримьор.
Иначе вчера ходихме до Обзор цялата тайфа - ние, родителите, агенцията, всички главно действащи лица от хотела и ресторанта. Обсъдихме и решихме доста неща. Много съм доволна.
Да ви питам - за изнесения брак ще имате ли озвучаване ?

Общи условия

Активация на акаунт