спорт и бременност

• 1 509
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,исках да попитам дали някоя от вас бременни мами,ходи на някакъв спорт за бремени във  Варна.

# 1
  • Варна
Здравей!

Преди посещавах груповите занимания във Фитнес ДжиДжи, а след като забременях ходих и на заниманията им за бременни - наистина си заслужават, ако искаш да си спортуваш почти като преди, а не само да дишаш и да медитираш Simple Smile Тренировките са за стягане, има малко кардио в началото - според собствените ти възможности, комбинира пилатес и малко йога.

Иначе - в Indigo(Indigo Yoga Beauty Relax) има йога за бременни, която много ми хвалят. Недостатъка за мен там е, че трябва предварително да се записваш(предишния ден), а аз не винаги мога да спазя тази уговорка.

# 2
Аз винаги съм се чудила едно нещо във връзка с това:
ако жена тренира активно, реално за колко време трябва да се откаже от тренировките ако забременее?  newsm78

# 3
  • Пловдив
Не е нужно да се спират тренировките при бременност, освен при категорични противопоказания за спорт. Заповядайте в спортната тема за домашни тренировки, там има доста момичета с опит в тренировките по време на бременност, ще ви бъдат полезни с конкретни съвети и препоръки.  Hug
Темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=829454.240

# 4
Аз спортувах вкъщи. Намерих клип с йога упражнения за бременни. Много е приятно, отпускащо и зареждащо с енергия и позитивизъм.
Prenatal Kundalini Yoga with Sarah Kamrath  - така се казва клипчето.

Успех.

Общи условия

Активация на акаунт