Какви поразии и странни неща заварихте след последните наематели?

• 39 243
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
  • Berlin
pidetka, съжалявам, явно си споделила преди поста за представителната извадка. Laughing
Ние също се разделихме с котка, защото следващите хазяи не искаха, но и през ум не ни е минавало да я оставим на предишните. ooooh! Дадохме я на свекърите. Laughing

# 91
  • на брега на морето
Като се  замисля - заради моя котарак баща ми два пъти претапицира меките мебели, а  с майка ми спасявахме разцепен почти на две килим Hug
Кучето на наемателката - вълча порода - само поразпра балатума в кухнята, а тя го довърши Laughing
Душички мили, не трябва да им се сърдим. Grinning

# 92
  • на брега на морето
pidetka, съжалявам, явно си споделила преди поста за представителната извадка. Laughing
Ние също се разделихме с котка, защото следващите хазяи не искаха, но и през ум не ни е минавало да я оставим на предишните. ooooh! Дадохме я на свекърите. Laughing
Ако не бъркам Пидетка е получила котката като дар от напуснали наематели newsm78

# 93
Пидетка, я кажи какво прави  котката, а и снимчица може да пуснеш  Grinning
Сигурно е на казаните за боклук Laughing

Не, котарака си го гледаме и до днес. Най- обикновен черен котарак улична порода.
Съжалявам за лошите снимки. Тези са от пролетта, може да го снимам и сега-  малко се поугои.
https://copy.com/gfK6zrXygflxb4L4
https://copy.com/94QEQyZji3yyqPpE
https://copy.com/VCzz4fEkDLsFNXjD
https://copy.com/kCAmRyxUMrRl4Apm

# 94
  • на брега на морето
Ах, какво сладурче  Grinning Черните котки ми носят късмет, особено ако ми минат път Grinning

# 95
  • Там, където ме обичат
 Peace

# 96
Пидетка, я кажи какво прави  котката, а и снимчица може да пуснеш  Grinning
Сигурно е на казаните за боклук Laughing

Аз се чудя защо ви се връзвам???
Че и снимки качвам, за да илюстрирам, че не си измислям...
Явно не ви се вярва написаното от мен и мислите, че си измислям ли, що ли?
Колкото за казаните- само ще кажа, че въпросния котарак не яде каква да е храна- така е научен...Най- евтините гранули не ги и помирисва, а ако си помисля да му дам кренвирши- не ги удостоява с внимание, та репликата за казаните за боклук ме кара да се усмихвам. Simple Smile
А що се касае за квартиранти и оставените поразии от тях -скоро пак ще пиша в темата, тъй като сегашният наемател спря да изпълнява договорните си задължения, с което иска да каже, че не желае повече да бъде наемател на жилището... Просто спря да плаща наем и сметки за ток и вода...
Даже вече съвсем сериозно се замислям да спра да отдавам имота под наем. Като теглиш чертата накрая- остават само негативите...
А котарака- дори и натрапен- си го обичаме... Той си стана наш. Котката се привързва към дома. Кучето- към стопанина.

# 97
Стига де не се впрягай,шегувах се.Вярно е не допусках, че някой може да си остави котката в квартира,колко трябва да си безотговорен?!Това че сте го осиновили и много хубаво.  bouquet
Относно неплащащия,колкото по скоро се отървете от него, по добре,просто защото ще натрупа още разходи все за ваша сметка.

# 98
При проблемни наематели, много бързо може да ги вкарате в правият път като им закриете партидата на тока. При мен проработи 2 пъти,  единият път както бяха в чужбина и рязко се прибраха Laughing

# 99
Това решение е гениално!

# 100
Като се закрие партидата, нали после трябва да се открие наново...или следващите наематели на свещи ще живеят? Тези балкански решения за мен не са решение на проблема "нагли наематели".

# 101
Моите наематели ми оставиха хлебарки.От тези кафявите,дето нямат изтребване.С какво ли не пръсках,че и фирма виках.Никакъв ефект-след 1 месец пак се появиха.Накрая брат ми доведе някакво момче,от някаква фирма,което за 20-тина лева третира апартамента и от тогава една година нямам никакъв проблем с хлебарките.Бяха вмирисали целия апартамент.От устройството на Булсаткома,ако щете вярвайте изпаднаха над 100-на измрели и изсъхнали след третирането.А аз след третирането съм ги събирала с лопати... Joy Joy Joy

# 102
  • Пловдив
Сигурно гнусните наематели са ги въдели умишлено, за да ти отровят гадните твари живота след изнасянето на наемателите.
Няма шанс хлебарките да са дошли от канализацията или от съседни жилища.
Поиска ли неустойка или поне наемателите да поемат 20 лв. за изтреблението и разходите по почистването на хлебарчестите трупове?

# 103
О,наемателите веднага ще кажат "ние не сме виновни".Вашия имот е дефектен. Laughing Laughing Laughing
Кви 20,кви 5 лева... Mr. Green

# 104
Като се закрие партидата, нали после трябва да се открие наново...или следващите наематели на свещи ще живеят? Тези балкански решения за мен не са решение на проблема "нагли наематели".
Моят казус беше следният: Не си плащаха сметките редовно криеха се за наема. Законово се оказа, че даже и с полиция няма как да ги изкарам от собственото си жилище, ако те доброволно не напуснат.  #Crazy. Взех балканското решение да им закрия партидата на тока и след по-малко от 4 часа, изведнъж се върнаха от чужбина, изкараха една нощ на свещи, на следващият ден си платиха за включването на тока+ всички сметки и наема и да чукна на дърво и до ден днешен са най-коректните наематели, след като видяха, че нямам намерение да ги бавя.
Колко взетите от мен мерки са балкански -нямам идея, но е факт, че проработи. Споделям това във форума , защотото може да е от полза на някой, който е в подобна ситуация.  Включването на тока беше от рода на 40-50 лева по спомен, а парите с които ме мотаеха-в пъти повече.

Общи условия

Активация на акаунт