Лидл ::54::

• 82 137
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм в голяма чуденка за кафемашината. С две цедки ли я виждате? Че ми се струва, че е за една.

# 106
Само че в описанието на електрическата кана за чай пише, че трябва да се изчака да изстине стъклото и чааак тогава да наливаш студена вода. Е, 100% ще забравя някой път и ще се пукне  Crossing Arms

# 107
Здравейте момичета   bouquet Искам да ви питам някой има ли идея колко грама са сушените домати в буркан Baresa. Нямам възможност да отида до Лидл а искам да направя шарана по рецепта на Шишков. Благодаря ви предварително.

# 108
Имам въпрос към тези които взеха от дървената магистрала- имате ли човечета?В понеделник мъжа ми взе магистрала,но чак днес имах възможност да разгледам подробно и липсват човечетата.Вие имате ли?

# 109
Аз се чудя за Лавацата, доволни ли сте newsm78

# 110
  • Русе
Аз се чудя за Лавацата, доволни ли сте newsm78
Специално тази Лаваца, която е намалена на мен не ми харесва. Купувала съм, много горчи. Една приятелка работи в кафене и кафето им е същото. Освен, че горчи, после ме боли стомах, когато пия кафе при нея.
Синята е по-хубава.

# 111
Здравейте момичета   bouquet Искам да ви питам някой има ли идея колко грама са сушените домати в буркан Baresa. Нямам възможност да отида до Лидл а искам да направя шарана по рецепта на Шишков. Благодаря ви предварително.

285 гр. намерих като инфо. , самите домати са 128, 25гр.

# 112
Миналата година си взехме килим за 79лв. Доволни сме, нямам забележки.  Peace

Благодаря

За кой килим говорите?

ето за този  - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15617

# 113
Джаджите за камина бива ли ги?  Rolling Eyes Че смятам да купя за свеки..

# 114
  • Пловдив
Момичета, и аз с въпрос. Вчера видях едни големи панери за пране, праноъгълни. В този магазин бяха в два цвята- лилаво и бяло. Някой виждал ли е в други цветове, за да знам дали да обикалям?

# 115
  • София
Записвам се и се връщам да ви чета.
Вчера обзаведох детето с всичко от скиорските дрехи, доволен е и той, и аз. Grinning
Новата брошура още не са ни я донесли.

# 116
Здравейте момичета   bouquet Искам да ви питам някой има ли идея колко грама са сушените домати в буркан Baresa. Нямам възможност да отида до Лидл а искам да направя шарана по рецепта на Шишков. Благодаря ви предварително.

285 гр. намерих като инфо. , самите домати са 128, 25гр.

Благодаря много.

# 117
Май каната за чай няма да ми свърши работа за шипките  Sad Смятам да си взема поне заек, миналият път ми хареса  Peace

# 118
Здравейте , и аз да се запиша за темата.
Харесах си доста неща от тази брошура 8 дек. Но едно  ме грабна доста понеже  един път го пропуснах. Има ли някои коментар за електронната пила  " комплект за маникюр и педикюр"  Предната седмица си взех този комплект за  с  и сам супер доволна страшно добро качество са геловете  лепилото фурната изпича всякакви видове гел, изпробвах я и сега искам да си взема  и тази пила но ми се иска да попитам дали някои не си я е взел лятото  около юли месец и ако е може ли някакъв коментар. Благодаря Ви
Върнете са назад в темата,коментираха го! Peace

Гледах но не видях, но по прескочих няколко. Мерси и се извинявам
Няма за какво да се извинявате,исках да Ви насоча,сега видях,че на 1-ва страница има коментари!  Peace PeacePeace

# 119
  Електрическия чайник го имам от предишния път, като цял е хубав, слагат  се  билки отгоре в цедката, пълни се с вода, включва се, и има една тръбичка и някак си през нея минава пара от водата, която отива до билките и така се запарват и става много хубав и ароматен чай. Ползвала съм го само с набран чай, не съм пробвала с пакетчета или шипки. За мен неудобството е, че цедката е малка и трудно се слагат билките, но ако е пакетчета или шипки, това няма да е проблем. Има решим на поддържане на температурата, която всъщност е малко излишна, защото  се губи ефекта от първоначалното запарване и ако по продължително време стои включен,  билките се накисват твърде много, ако ме разбирате какво имам предвид.  Сега си мисля, че за шипки обаче тази функция ще  е полезна, защото те пък трябва да поврят и покиснат, за да стане хубав и тъмен чай.  
 Термометъра също го имам, не съм доволна, не е точен на челото като се мери, или аз не мога да меря правилно, но не го ползвам, така си стои. Ползвам един, подобен на живачния, но не с живак вътре.
 Днес взех от ръкавичките с един пръст, много удобни и дългички са, влизат доста навътре към лакътя, и така няма да се мокри детето.
 Също взех и един шал с лепки, за детето, много удобно, слагаш, залепяш, под якето, няма връзване и отвръзване, беше в ски аксесоарите.
 Да похваля и един кашкавал, до сега не бях взимала, тъкмо го пробвах, с една глава на крава отпред, има чушки и домати на етикета, пише само КАШКАВАЛ - със жълти букви, 10.99 лв е кг, в развасовки от около 500 гр е, много ни хареса, не очаквах чак, защото някак си изглежда по светъл, но е много вкусен.  
 Другите неща са обичайните - мляко, шунка, шоколад, банани.
 И аз се интересувам от кафемашината, ако някой разбере някакви озиви за нея, да пише!
 А и за плочата за палачинки, ако някой има отзиви, моля нека пише!
 Това е засега, отчетох се!
 Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт