Лидл ::54::

• 81 994
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, имаше едни домашни пантофки, тип балеринки, от плат. Видях ги някъде в брошурите, но не помня ни за коя дата, ни в коя брошура. Някой да ги е мяркал някъде?  bouquet
Пловдив-Филипово.

Значи не съм закъсняла безвъзвратно, ще тичам да разгледам в нашите два магазина (в друг град съм), може пък да са останали. Предните ги разграбиха за норматив. Купих за себе си, сега искам и за майка.
Only,    bouquet
[/quoteНа 20 стр. от брошурата, от четвъртък 11.12.14г., пак има домашни пантофи  тип балерина за 6лв, с противоплъзгащо ходило..

# 331
  • Пловдив
Момичета, имаше едни домашни пантофки, тип балеринки, от плат. Видях ги някъде в брошурите, но не помня ни за коя дата, ни в коя брошура. Някой да ги е мяркал някъде?  bouquet
Пловдив-Филипово.

Значи не съм закъсняла безвъзвратно, ще тичам да разгледам в нашите два магазина (в друг град съм), може пък да са останали. Предните ги разграбиха за норматив. Купих за себе си, сега искам и за майка.
Only,    bouquet
[/quoteНа 20 стр. от брошурата, от четвъртък 11.12.14г., пак има домашни пантофи  тип балерина за 6лв, с противоплъзгащо ходило..

Тези са други.Имаше едни малко по-обикновени,ако мога така да се изразя. Simple Smile

# 332
Нищо де, ако мацката не намери другите, може да огледа и тези Peace

# 333
  • Варна
Срещам в някой постове отзиви за уред 3 в 1...Какъв е уредът  newsm78 и ако може линк примерно,че нещо съм го пропуснала  Tired
Ето това е въпросния уред, тостер 3 в 1  Peace

Мерси   bouquet И цената му е  newsm78 Rolling Eyes  Mr. Green

Ако не се лъжа беше 40лв  Peace

# 334
  • София
Имам си страхотна кафе машина ( чак ме е яд Simple Smile) и няма как да се възползвам от таз седмичния пазар.
Затова сега се чувставам като дърта германка на морето след сезона. Simple Smile
Напазарувах си неща от стари промоции, да не съм капо  Simple Smile, ама съм много щастлива.
Тавата за печене с решетката ( 22лв), супер работа ще ми свърши за риба, патка, пиле и т.н. Грабнах и от овлажнителите за въздух ! Взех и от т.нар. дамски клин, който си е жив плътен чорапогащник и става и за под дънки и за под спортна пола!
Да похваля пъстървата - беше супер, така че в петък ще си взема пак, ще е на промоция!
Честито на всички с нови придобивки! Да си ги ползвате със здраве!

# 335
И аз много му се чудя на термометъра /или да си поръчам един набелязан от чужд сайт, и на него цената му е подобна  Rolling Eyes/
Предполагам, че до 1 месец мога да го върна, ако не работи добре и не е точен, нали?

Честно да си призная, никога досега не съм връщала нещо, което не ми допадне /не само в Лидл/, а само сменям размер примерно и ми е много чудно как повечето постоянно го правят.  Simple Smile Тук през няколко поста се пише за връщане и то не поради дефект и т.н., а заради нехаресване  Rolling Eyes Но може би пък от тези неща правят разпродажбите в Лидл !?!?!?! И все пак си е малко кофти, защото до 1 месец човек сигурно е ползвал нещото, пък после други купуват де факто "втора употреба"  newsm78

# 336
Аз връщах - гофретник, който се оказа не това което очаквах, по скоро беше уред за вафли ( не знам как се казва точно). Бяха го пуснали една люта зима, дребната беше бебе още, аз нямаше как да отида до маг,  помолих баща ми да ми купи....той човека колко разбира, пък и инструкции получил - купи. Гофретника се оказа 30см правоъгълник със сите му пластмаси, вътре разделен на 6 малки кутийки, размер кибритени  Rolling Eyes. Отворих, почесах, почесах главата за какво ми е това чудо - натоварихме се в колата и го върнах. Де факто не го считам за втора употреба  Peace.

# 337
  • София
Щастлива, не винаги има с какво да се смени поради липса на номера. Аз връщам доста често, защото купувам дрехи за дъщеря си. Тя хем е капризна и не всичко харесва как ѝ стои, хем е най-малкия дамски номер и често са ѝ големи дрехите и няма с какво да се сменят. Не става въпрос за едномесечно използване, а за връщане на дреха след еднократно мерене и опакована прилежно в почти същия търговски вид, в който съм купила. Ако имаха пробни в магазина, това можеше да се избегне, но пък така ми е по-удобно, защото мога да купувам без нея и да не се притеснявам за връщането.  Grinning Все пак ако дрехата/уреда е в разпродажба или е някоя единична бройка, останала доста време след периода на промоцията, съм почти сигурна, че е "втора употреба". Затова и добре премислям дали си заслужава.  Wink

# 338
  • София
Кафемелачката мели чудесно бадеми и семена, благодарение на тази тема се сдобих с нея Simple Smile Благодаря!

Някой купи ли си подгряваща подложка за автомобилна седалка? Нашата нещо не нагрявала равномерно, нито достатъчно бързо и силно.

# 339
Е чак пък втора употреба...върнатите неща. Поне пишещите тук не го правят де Mr. Green
Излезе, че ги носим/употребяваме месец и на крайната дата ги връщаме hahaha

За мен това, че може да се върне, е удобство. Ето сега харесах обувките мъжките от четвъртък, ще взема за ММ, няма да ги носим един месец, просто ММ ще ги пробва, като се прибере в страната и ако евентуално не съм нацелила размера, естествено, ще ги върна  Peace

# 340
Поли ти не си го ползвала и така става . Не си го купила директно ти и да си имала възможността да го огледаш . Според мен е логично да се върне нещо ,което е дефектно или не практично . Но съм чела и че някой си купил кафе май беше /не помня / пробвал го ,не му харесал вкуса и го върнал. За мен е хубаво ,че се зачита клиента ,но не трябва да се минават граници .

Скрит текст:
Да си купя например тостер и да си пека филии 28 дена и да го върна ,ами нагло ми се вижда просто .
 Миналата година някой пита - Може ли да върна термометър ? -след въпроса -Какво му се провреди -каква е причината?
отговора ме разби от смях - беше  - Изпуснах го . / Grinning /
  Просто трябва да си има допустима граница , никой не иска да си купи ползван уред опакован като нов .
   / Лятото ли беше на една промоция на чопър ,на всички кутиите им бяха опаковани с тиксо ./.
     Така ,че подкрепям напълно Щастлива .

Да похваля  чая мента - вчера като търсех локум и го зърнах ,на промоция е 0,59 . Синът ми изпи 2 чаши една след друга /и даже не поиска захар за втората -а той иска по 4 лъжички на чаша  Laughing/ . Мисля следващият път да си накупя няколко кутии ,че да пратя и на село.
    Вчера имаше и лук намален в мрежа ,та си взех 2 кг.

# 341
  • Щастлива мама на 3 слънца
аз днес като върнах пъзела и на касата ме питаха ,дали има проблем с него или не ми харесва за да знаят какво да го правят. т.е ако е дефектен го връщат ако не ми допада до продават, така беше и за машата ...

# 342
Да си купя например тостер и да си пека филии 28 дена и да го върна ,ами нагло ми се вижда просто .
 Миналата година някой пита - Може ли да върна термометър ? -след въпроса -Какво му се провреди -каква е причината?
отговора ме разби от смях - беше  - Изпуснах го . / Very Happy /
  Просто трябва да си има допустима граница , никой не иска да си купи ползван уред опакован като нов .
   / Лятото ли беше на една промоция на чопър ,на всички кутиите им бяха опаковани с тиксо ./.
     Така ,че подкрепям напълно Щастлива .

Еми с тиксо са опаковани, с какво да са опаковани..за чопърите говоря.. И какво като са с тиксо опаковани, като работят..
Който купува, гледа и решава...и в крайна сметка знае в какъв магазин пазарува Peace
Като не му се рискува-да пазарува от техномаркет или Технополис..

# 343
  • София
аз днес като върнах пъзела и на касата ме питаха ,дали има проблем с него или не ми харесва за да знаят какво да го правят. т.е ако е дефектен го връщат ако не ми допада до продават, така беше и за машата ...

Де да беше така! Бях писала тук преди няколко месеца за якето на мъжа ми. Улучих го и на размер и на вкус, но се оказа, че е с дефектен усукан ръкав. Сменихме го със 100 уговорки и уточнения, че е много дефектно, не става за носене и трябва да го бракуват. На следващото ходене погледнах - същото яке беше в коша при другите якета.  Mr. Green

# 344
Страхотен е чая от мента, аз съм заредила 4-5 кутии вкъщи  Laughing И аз, и сина умираме за него...Всяка вечер  пием поне по 2 чаши Simple Smile  (но аз го купувам постоянно, без значение дали е на промо, любим ми е)

Общи условия

Активация на акаунт