Шапка, шал и ръкавички пазят ЮЛСКИТЕ колички. - Тема 4

• 37 610
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Най- после се завръщате,че доста пусто беше тука.
Ние излезнахме днес,до детски магазин за манджа,бибка 6+,и музикална играчка.
Ококорисе естествено на 30- та мин,ама аз инат и вън с дъждобрана,та заспа и вече 1 ч и 40.можело значи.
И аз имсм загоряла тенджера,ама спасих я,та си спирам котлона вече,просто забравям.Пробвах на пара,ама то време си иска ,нонза жслост неразполсгам с такова и варя.Въведохме тиква,картоф,броколи( Sad) и пащърнак,разбрахте кое не се хареса.До 20 дни ми остават морков,зел. Чушка и тиквичка за др не се сещам сега.После плодовете,кашата,яйцето и мръвката,глутен....как ще се случи ще видим.Така го мисля в момента.Днес вдигнах на 100 пюре+ 60 АМ(баща му само толкова отпусна)ми откскто захр той повече огладнява.Които заместихте обедното по колко давате?
Да питам мсмите на АР,с него ли ще си оставаме,то няма за 6+ месеца,а дали ще задоволява нуждите на детето.,все пак неслучайно има номерации.
Лека ви.

# 451
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, милички. Hug Може и наистина да е искал да е с нас, просто аз го познавам в друга светлина и ми е малко странно. Wink

Вчера Елица стана на 6 месеца. Направо не знам кога мина това време, да ми е жива и здрава и все така да ни радва. Леле, още толкова и става на годинка. Heart Eyes

Радвам се, че темата се оживи. И по този повод - давайте предложения за заглавие на новата тема.  love001

# 452
По случай новата година,юлчето първи зъбчета си има
  Simple Smile

# 453
  • Пловдив
Днес вдигнах на 100 пюре+ 60 АМ(баща му само толкова отпусна)ми откскто захр той повече огладнява.

В зел пюре слагай АМ.Като заместиш съвсем с пюре обяда също ще слагаш АМ вътре.Голи зеленчуци няма как да го заситят

# 454
  • Пловдив
Гледам че говорите за килограмите след празниците.Аз пък съм свалила 2 килограма не знам как е станало,а ядох многооооо  Laughing
Днес след обяд малкия се разрева без причина както си стоеше и играеше и се разплака.Не знам какво му стана не го болеше нищо.Рядко плаче и много се стресирам като се разплаче.  Sad
Спи по цяла нощ,но през деня спи 2-3 пъти по 30 минути,виждам го че е уморен пробвала съм да го приспя не иска.Пробвах и с разходка с количката не става.Вече към 17 часа много се изнервя и едва дочаква да го изкъпя към 19:30ч и заспива.Става чак в 6ч сутринта за хапване.Някоя мама да даде съвет как да го накарам да поспива повечко през деня,че да не му е толкова напрегнато.
Лека вечер. Hug

# 455
Спи по цяла нощ,но през деня спи 2-3 пъти по 30 минути,виждам го че е уморен пробвала съм да го приспя не иска.Пробвах и с разходка с количката не става.Вече към 17 часа много се изнервя и едва дочаква да го изкъпя към 19:30ч и заспива.Става чак в 6ч сутринта за хапване.Някоя мама да даде съвет как да го накарам да поспива повечко през деня,че да не му е толкова напрегнато.
Лека вечер. Hug
Ние сме по същия начин ,единствения изход при Влади е спането на ръце,но в момента в който го оставя на леглото или в кошарата се буди,не те съветвам как да спиш,защото моето е най-неправилното просто казвам.Сега ще предстои  да се учи поне да заспива до мен ,а не в ръцете ми.Вечер вече почна да свиква да заспива сам в креватчето,прочитам приказка и давам гумената книжка и той се успива

# 456
  • Пловдив
Лека вечер. Hug
Ние сме по същия начин ,единствения изход при Влади е спането на ръце,но в момента в който го оставя на леглото или в кошарата се буди,не те съветвам как да спиш,защото моето е най-неправилното просто казвам.Сега ще предстои  да се учи поне да заспива до мен ,а не в ръцете ми.Вечер вече почна да свиква да заспива сам в креватчето,прочитам приказка и давам гумената книжка и той се успива
И на ръце не иска.Заспива си сам вечер в кошарата няма проблем,просто през деня повече от 30 мин.не спи.Виждам го че е уморен пробвах на ръце,повивах го,люлях го в люлка гушках го до мен,покривах му лицето,затъмнявах стаята и още 100 неща и не става.Не знам какво да го правя това дете.

# 457
 Joy Joy Joy и ние сме така със спането вкъщи.И вчера като ги дремна тия 30 мин,го взех на ръце друс 15 мин,писле в кошарата в студената спалня,завих го до ушите и люлях 15 мин  Mr. Green и поспа още 1 час.Навън а съм спряла движението и пак 30 мин,но друсам и като заспи,спи и в нас.Днес го бутнах директно с количката пак в спалнята,нз,но вкъщи чува всичкооооо .Тъй ще е зимата,не са сами нашите деца...
Елфи,мерси,аз слагам АМ в пюрето.

# 458
  • Пловдив
Joy Joy Joy и ние сме така със спането вкъщи.И вчера като ги дремна тия 30 мин,го взех на ръце друс 15 мин,писле в кошарата в студената спалня,завих го до ушите и люлях 15 мин  Mr. Green и поспа още 1 час.Навън а съм спряла движението и пак 30 мин,но друсам и като заспи,спи и в нас.Днес го бутнах директно с количката пак в спалнята,нз,но вкъщи чува всичкооооо .Тъй ще е зимата,не са сами нашите деца...
Елфи,мерси,аз слагам АМ в пюрето.
Joy Joy Joy вярно е това че не са сами.МС пък нищо не чува спи на телевизор на музика на всякакъв шум и пак 30 мин. и е точен като швейцарски часовник как веднъж 1 мин.отгоре не поспа  Joy ама пък е щастлив през повечето време,освен като го намерят лудите.Поне не плаче само почервенява и мрънка,че ако плачеше и не знам щях да изперкам  Joy

# 459
Ще се наложи да изтърпят зимата нашит деца,много е неприятно наистина това с не спането,но и те стават вече по-активни и се надявам да се изморяват повече,но ако трябва да съм честна по-добре да си спинка през ноща качевствено,пък през деня колкото иска.Интересното е че МС заспива на зайченцето бяло ,като я изпея 2-3 пъти,ако е друга мелодийката ококорва очи веднага.

# 460
За спането - не мога да дам съвет, защото при нас е различно - понякога спи, понякога не. Защо един път спи, а друг не спи, не съм намерила отговор. Правя едно и също всеки път. Забелязала съм обаче, че ако не спи през деня и през нощта не е спокойна. Спи ли през деня и нощният и сън е спокоен и продължителен.
Не е по темата, за пазаруване в София е.
Скрит текст:
Софийските мами - имате ли намаления по моловете? Тази седмица ще съм столичанка в повече и ми се иска да поразгледам. Интересувам се основно от МОЛ-а на Стамболийски и Сердика. И как е този новият, който отвориха?

# 461
Здравейте, мами! И аз да се включа по темата за спането. Вечер си заспиваме без проблем- баня, хапване и  цоп в леглото за сън до сутринта. Ако не е заспал на шишето, си заспива сам. През деня обаче  ooooh! Единствения начин за приспиване е количката. Като започне да мрънка се бутаме напред- назад из хола  #2gunfire Спи спокойно 30 мин. след което следва бутане отново за да се успи поне още 30 мин. През деня му се връзват общо 2 часа сън. Да се похваля, че вече ни се белна първото зъбче. Също заместихме обедното ядене със зеленчуково пюренце- собствено пройзводство. Лек ден от мен!

# 462
Здравейте!

i444i - честито зъбче!! Ние още нямаме, но въпреки всичко ме хапе докато суче и съм разранена..!!! На едно място венецът под едното зъбче е подут и белее. Като пуканка е. Това ли е признак за избиване на зъб?

За спането - винаги заспива сам, освен ако не го боли нещо. Оставям го сам. Сам най-добре се приспива. Моето присъствие само го разсейва и изнервя. Това съм забелязала аз.

тара: Не съм ходила отдавна в мол, но мисля, че в момента има намаления. В Сердика ще намериш доста повече магазини от мола на Стамболийки. В този на Стамболийски няма много магазини.

Лаленче - честита половин годинка на малката буболечка Еличка  Heart Eyes

Някой може ли да ми каже - ако направя голямо количество пюре(например тиква с картофче) и го напъхам по бурканчета и после ги стерилизирам колко време може да седят така? Не искам да замразявам, но бих стерилизирала!

И още един въпрос - бяхме обсъждали преди време каша от кафяв ориз. Кафявият ориз не запича, нали? Т.е. мога да я давам на моя позапечен мъник вместо стандартна оризова каша?

# 463
Здравейте, за добро утро се събудихме със кихане, кашлаяне на моменти и малко сополи, , веднага започнах физиологичен разтвор, дадох вит С  и стодал, , корема му  покъркорва но докато опита био баланса и плюе.Чакам сега баща му да ми донесе осцилокоткцинум и дано го пресека навреме, че точно днес педиатърката ни отсъства.
Честита половин годинка наа всички навършилия и честит имен ден на именницити, , нека са живи и здрави и имената им се споменават само с добро.
А покрай всичко все забравям да кажа че си имаме две долни зъбчета, за Коледа избиха наведнъж.
Усмихнат ден, въпреки мамещото слънце, навън си е клинч

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 11:54 от yulianka

# 464
Честит празник на всички именници   bouquet За съня и Деа заспива вечер сама в кошарата. През деня откарва 3-4 пъти по час някъде, понякога сама, докато си играе, друг път ме търси и иска или да ме хване за ръката или да е сгушена в мен. Аз кг. покрай празниците не съм качвала, но започнах да ходя пак на пилатес  Sunglasses ей хора чувствам се друг човек  Peace трябва до лятото да съм се отървала от целулита и пак да си ходя с къси гащета, че предното лято само с дълги дънки и панталони умрях. Имам приятелка която води тренировки по KANGOO JUMPS и сега и започва и SPINNING да води и все ме кани да отида да се пробвам и взех вече да се замислям  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт