Шапка, шал и ръкавички пазят ЮЛСКИТЕ колички. - Тема 4

• 37 686
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами, пиша набързо и после ще дочитам ако остане време, че от 2 дни ни мъчат зъби, АД е и на всичко отгоре таблета и компа ми се бъгнаха, това е от тия книги дето свалям от къде ли не

Така вчера бяхме при педи и тя каза, че най- вероятно ни мъчат същите неща като Пайчето, демек от храната ще да е, но.....заради един силно миризлив памперс (разбирайте такова нещо за почти 5 месеца не бях надушвала) дадохме проба за бактерия в акото за да сме спокойни. Четвъртък ще е готово и сега тръпна в очакване. Доки кзва бактерия няма от къде да хване и аз веднага се сещам как 13678888999999 пъти казвам ръцете и лицето на бебето да не се целуват (освен мен и тати много ясно) и все едно говоря на стената. Това от мен, сори ако има много грешки, но гадния таблет не дава нито емотикончета, нито корекции да правя Sad Ако има болни да оздравяват бързо, а на другите зъбите да излизат тихомълком и безболезнено, че много гадно иначе, а и да се наспят всички мами Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 16:50 от Blaire

# 166
  • София
Ние имаме инхалатор на Пик - пингвин, доволна съм и много сме ползвали. Основно за кашлица, каката правеше спастични бронхити и ми е бил много полезен. Това, че е във формата на животно поне при нас не беше от значение - винаги инхалациите се правиха след дълго кандърдисване. На Омрон знам, че са хубави инхалаторите, но личен опит нямам. Благодарение на него и на хомеопатията досега съм дала само 2 пъти АБ, и то единия път можеше да се избегне, ама шубето голям страх. Та с две думи - купете, не се колебайте.
За мъжете какво да кажа - всеки луд с номера си  Crazy. 1905, много е неприятно това отношение на ТМ, не се давай  Laughing. При нас пък ролите са обърнати и аз реагирам по-хладнокръвно при проблем, докато той е склонен да внася напрежение. Свекърва ми е далече и не ми се е месила, но той на моменти компенсира  ooooh! "Нищо и няма" е обикновено моя реплика  Wink

Лаленце, бързо да се устроите и много радости да имате в новия дом!

# 167
  • Пловдив
След як скандал със съпружието, че му нарушавам нощния сън, че видиш ли той бил на работа,

Ох,как го издържаш тоя твой мъж не знам. ooooh!

Значи,бързо оздравяване на Ивко и включи пробиотик,че тоя Аугментин така раздрисква пейзажа .Инхалатор имаш ли?Много е важно да му правиш инхалации и вкъщи.Ако нямаш,да ти дам моя

Елфита: Би ли споделила точно кой ви е инхалаторът?

Омрон С28 е нашия.Има и педиатрична маска,което е важно за децата
http://kbs-omron.com/details.php?id=31

Бебе,ужасен старт на деня.Най мразя така да започна

Лаленце,лесно и бързо преместване

Можете ли да препоръчате марка ампулки с подходящ физиологичен разтвор.

Купувам на Браун ампулките.Отговарят на всички изисквания за инхалиране

Като ви слушам разказите за мъжете, си давам сметка какво злато е моя.

И аз така.Май трябва да му целувам и ръцете,и краката.Или най-малкото като в турските филми вечер да го чакам с пантофи в ръка и да му сервирам

дали може да ми обясните в кои случаи се ползва

При хрема-задна,предна,всякаква.Като задната е особено упорита и трудна.Инхлациите помагат много.Кашлица всякаква.Вече за по-сериозните неща-бронхити,ларингити,пневмонии,също.Така може и болница да се отърве.При инхалатор вкъщи,се ходи само сутрин и вечер да се влива антибиотика

Аз днес успях да си купя желаната не скъпа и не спортна дамска чанта,цвят тъмен шоколад.Доволна съм

# 168
Елика и ние с ММ сме така, той е паниката а аз само повтарям, че нищо й няма.  hahaha
И пак да пита как разпознавате задната хрема?

# 169
Пайче, Виктор имаше хрема, ама задна ли беше , предна ли беше..странична ли  newsm78 Не знам... знам само, че се давеше от нея. Може би на това се вика задна?

Елфита мерси! Ще се сдобием и ние с един инхалатор.

Лаленце: Ахх че хубаво! Коледа в нов дом! Успешно пренасяне!

Аз пък днес поръчах ерго раница, по препоръка на една мама от фб групата. Реплика е и е намалена на всичкото отгоре от 70 лв на 30 и съм супер доволна. Дори и на Виктор да не му хареса вътре или на мен да не ми хареса особено поне няма да ме е яд за парите. С моето кенгуру нищо не става. Виктор е вече почти 9кг и няма начин да го нося в него и мисля даже да го продам. А ми се иска да имам нещо, с което да мога да изляза до кварталния магазин и като цяло да съм по-мобилна.

Пайче - скоро нямаш ли път пак към центъра да се организираме пак да се видим?

Спокойна вечер от мен !

# 170
1905vv ужас, дано още тази вечер да има подобрение, горкото дребосъче   Praynig аз също кърмя но си пийвам кафе, даже покрай тези безсънни нощи напоследък и по 2 по-слабички, така че няма лошо в едно кафенце, малко пауър да ти даде
Кате ти ли беше питала за подсичането, педи каза че е от зъбите, нашето е в памперс зоната и зад ушичките, мажа със судокрем и за ден мина

Лаленце безаварийно пренасяне.....малко тегаво, но друго си е на новичко  Hug

Не помня кой питаше как проверяваме дали на детето му е студено, проверява се във вратлето/гръбчето. За ръчичките знам че е нормално да са хладни, а при температура парят, нослето ....той и моя нос навън ми е студен  hahaha

За мъжете - 90% не оценят и не осъзнават половината неща, които жената прави, а пък откакто сме с деца пък съвсем. Другите 10 % ще имат други кусури така че споко. Според мен цаката е да се напомня, моли, нарежда, каквото върши работа, но да не се оставят да свикнат ние да правим всичко. Аз помрънках, помрънках и взе че се научи и ми е много по-леко вече

Надъхахте ме и мен за инхалатор  Thinking

# 171
  • Велинград
1905vv тръпки ме побиха...ужасна случка а и да нямаш подкрепата на мъжа.....абе стягай го нещо направи, така не може, все пак е татко. Бързо оздравяване ти пожелавам и стягане на ТМ.
Sweetpie това със запушването е ужас. Аз наптавих едно такова, ама с 39 градуса температура, биха ми онжекция оксотоцин мускулно т.е. В задната ми част Simple Smile и АБ оспексин пиех....и да ти кажа от това че аз вдигнах температурата бебката акаше зелени акита 1-2 дни...но после се оправи всичко, не съм и давала нищо. Вярно нямше нито кръв нито желета но беше зелено.
Аз да се оплача аз се разболях. Температури кашлици хреми....като с чук ме одариха. Абе не можех да си вдигна бебето за ам ам....на др ден всичко това изчезна и даде път на сериозно разстройство......няма край втори ден...нямам сили вече.. Пих какви ли не хапчета - пандоли и аналгин течен за темп, инфлуцит, хомеожен и испа за гурло, едни капки за нос за кърмачки, 15 капки клеева тинктура. Разтривки с ракия, краката в вода със сол, имофиум хидрисепт как пък ги помня...имаше и още. От този коктейл мгически накарах детето да се изака без моя помощ за първи път от почти един месец....уииии

# 172
Айде стана време и аз да почета във форума след като всички са по леглата:-)

Ние днес се поразходихме навън но аз умрях от студ докато чаках малкия да поиграе на една площадка- незнам но всяка зима ми е все по студено от ЕГН- то ще да е хи хи

Гледам обсъждате марки инхалатори - моя е на ПИК и хич не съм доволна и от сервиза им в това число горчиво съжелявам че не купих омрон ама пусто малкия за склони да прави инхалации купихме пингвина.

ММ е добра душа и за децата мило и драго дава не мога да се оплача никак даже слънце ми е той

Аз сега месих тесто за бухти че имам поръчка от малкия за закуска и го метнах в хладилника ох ама и аз ще похапна утре Simple Smile

Задна хрема е когато секретите вместо през носа напред се стичат в гърлото - лоша е защото ги дави и също директно заразява и гърлото -моя син е така от бебе и като гледам и малката е тръгнала по неговите стъпки.

Лаленце успешно пренасяне и само любов и усмивки в новия дом Simple Smile и много благодаря за рецептата

Пайче как е Лили?

1905 радвам се че малкия по добре стискам палци бързо да се оправи Simple Smile

Хубава и Спокойна а вечер

# 173
  • Бургас
Добро утро!
Като чета отзивите за инхалаторите направо взех да се замислям  Thinking Ама понеже не съм имала кой знае какви проблеми с баткото и не ми се е налагало да ползвам такива чудесии.
Да дам отчет от вчерашната ДК. Ръст 65 см, тегло 7600 гр. ЛЛ каза др.месец ще пускаме кръв,урина и тогава ме праща на снимка на тазобедрена става. Фонтанелата е почти затворена и каза, че мога да прескачам витамин Д-то, да го давам през ден-два.
Всички болнички скорошно оздравяване, че много лоши тези вируси. Само мърморя на баткото да мие хубаво ръце и лице и веднага след училище да сменя дрехите, че много ме е страх от този грип. На доста приятелки децата се натръшкаха и като ги слушам как са притеснени направо ужасна работа  Tired
Хайде успех и на Лале в дъжда с пренасянето. Екшъна е голям, че и ние минахме тази година по този път, но пък сега ми е кеф и приятно в новото жилище.
Blaire много си права за мъжете, поне и моя е от този ВИД  Mr. Green

# 174
Добро утро, момичета!
Благодаря ви, че ни мислите! Heart Eyes

Нощта я изкарахме с доста кашлица, но не беше така зловещо, както предната нощ. Дишаше си горе-долу спокойно, не като да е глътнал свирка. Проветрявах на всеки час по пет минутки. Към 4,00 спрях духалката, с която се отопляваме, повдигнах гръбчето с едно одеало под него и Ивайло заспа спокойно до 6,00 ч. Дере се и лае, но видимо е по-спокоен и диша. АБ-то си го изпи насън+140 мл мляко. Дори не се усети, че го събудих. Да чукам на дърво, прояде това дете. Значи на оправяне върви работата. Но аз почти не съм мигнала, че ме беше страх да не се унеса дълбоко и да пропусна, ако се закашли. Сега чакам баба свеки да дойдат на гости, че и тях притесних вчера и искат да ни видят. У нас е кочина, защото от вчера нищо не съм чистила и оправяла, двата тазманийски дявола се изнесоха сутринта и оставиха чудо невиждано след себе си. Манджа няма. Изобщо...чудо. Но като дойдат свекърите, ще ги използвам за час да гледат Ивко, пък аз да пооправя малко, че ме е срам как ще ги посрещна така.

Ели, благодаря за предложението за инхалатора. Ще купя тия дни, сега проучвам въпроса. Отново ще изправя косъма на ММ с тази покупка  hahaha  Иначе и той е мъж-мечта - никога не повишава тон, нито използва обиди, чисти, пере, готви по-добре от мен, глади, децата също може да ги гледа по-добре от мен, но не иска, щото е уморен; има златни ръце и не е мързелив..Обачееее, комбинацията дете+болест+лекар го кара нещо да му се изключи в главния мозък и откача... Освен това от невъзмутимото му спокойствие  ми идва да се разстрелям  #2gunfire  Всичко ще е шест, ако децата не се разболяват и не реват, щото го изнервяло това  Mr. Green  Снощи ме инструктира - ако Ивко не диша, първо му дай противоалергичните капки и ако не се оправи, тогава ме събуди да ходим в спешното  ooooh!  Попитах го, може ли, докато чакам Ивко да продиша, аз да си изгладя балната рокля и тогава да ходим в спешното.....Божкееееййййй, тряснах му една възглавница и му пожелах лека нощ.

Благодаря ви още веднъж, че ме изслушвате и съветвате! Няма на кой така да си помрънкам, а ми омръзна да се правя на желязна. Сега отивам да чета малко за инхалаторите, че довечера предвиждам да  обсъдим тази покупка  Mr. Green

# 175
Добро утро   food010

Нали Павчето не спа последните 2 нощи, снощи пратих ММ в другата стая, поне като си похърква от време на време да не го буди допълнително......нямаше такъв обиден и наранен поглед   hahaha и с уговорката "Ама само тази нощ"  Joy горкия чак ми стана жал и по закона на Мърфи и двамата с беб се гушкахме и спахме като пънове. Имаше само включване в 4 и нещо за храна  Joy Ние май сме със скок в растежа, че нещо изведнъж  много взе да си служи с тези ръце  Heart Eyes

Момичета да ви питам освен Baby love и Libero има ли други памперси без лосиони, бои и аромати? Нали сме с памперс дерматит, който не е от вида памперс, защото и други приятелки имат и всяка различна марка ползва, но все пак се замислих, че по-малко химия по добре. Гореописаните марки пропускат и ми омръзна да сменам всички дрехи по няколко пъти на ден, зима е все пак. От Pampers съм страшно доволна, нямам случай от пишкане да е пропуснал, но.....ако сложа един в гардероба мога да го ползвам за ароматизатор за цяла зима. Другото е как да разбера какъв звят му е акото, като той памперса е син, зелен, пимбян...аман. Ако някой е доволен от нещо, че това проба-грешка засвега все на грешка бие и ми омръзна  ooooh!

Вече съм сигурна, че Павел сънува, 2 пъти го хващам да се смее с глас на сън, а когато майката на ММ го приспива плаче за мен и после на сън хълца и хлипа  Tired множо жално ми става  Cry

# 176
Лаленце, пожелавам леко пренасяне и много, много щастие в новия апартамент. Да направите от жилището дом, който да напълните с много спомени!!!

За последните 5 години сменихме 5 жилища, даже имам изработена стратегия как най-бързо се събира, изнася и нарежда багаж  Mr. Green  Всичко го правим в събота и неделя, като никой не помага, само за мебелите се включват приятели. Не е приятно, но пък знаеш, че е за хубаво.

Ние си построихме това лято къща на два етажа. За ужасТ на роднините си купихме парцел в едно близко до Пловдив село /с.Труд на 5-10 км /май?/ от Пловдив/. Ама как сме щяли на село да живеем и разни такива.....То Труд си е вече като квартал на Пловдив, ще си имаме и двор.  Сега предстои да се довършва вътре и да се обзавежда. Та мислех, докато зимата съм вкъщи да нюхам за интериорни решения из нета, дано Ивко е спокоен само. Та напролет да започнем полека лека и ако не 2016, то поне 2017 да посрещнем в новата къща.

Blaire, аз Ползвам Пуфис и съм доволна. Сега ми подариха едни от Лидл, тяхна марка някаква, нямат аромат никакъв, което е хубаво, обаче или Ивко много пишка, или тези памперси бързо се пълнят.

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 09:39 от 1905vv

# 177
Добро утро   food010
Момичета да ви питам освен Baby love и Libero има ли други памперси без лосиони, бои и аромати?  От Pampers съм страшно доволна, нямам случай от пишкане да е пропуснал, но.....ако сложа един в гардероба мога да го ползвам за ароматизатор за цяла зима. Другото е как да разбера какъв звят му е акото, като той памперса е син, зелен, пимбян...аман. Ако някой е доволен от нещо, че това проба-грешка засвега все на грешка бие и ми омръзна  ooooh!
Блеър, аз съм доволна от Памперс-  http://www.pampers.bg/bg/premium-care . Малко по-скъпи са от зеления, но ползвам основно такъв. Наскоро започнах да купувам от зеления и то защото има по-често промоции по магазините. Ако искаш да не са ароматизирани не купувай от турските. Зная, че са по-евтини, но те не миришат, а направо вонят. Проверявай големите вериги, промоции има почти през седмица и са 20-30% по-евтини.
1905vv, радвам се, че Ивчо е по-добре Hug. А къща в близко село до града.. еха..супер. Дано бързо се нанесете.

# 178
Майчета, в момента в На Кафе дават за инхалаторите и инахалациите.

# 179

Блеър, аз съм доволна от Памперс-  http://www.pampers.bg/bg/premium-care . Малко по-скъпи са от зеления, но ползвам основно такъв. Наскоро започнах да купувам от зеления и то защото има по-често промоции по магазините. Ако искаш да не са ароматизирани не купувай от турските. Зная, че са по-евтини, но те не миришат, а направо вонят. Проверявай големите вериги, промоции има почти през седмица и са 20-30% по-евтини.
1905vv, радвам се, че Ивчо е по-добре Hug. А къща в близко село до града.. еха..супер. Дано бързо се нанесете.

Добро утро, мами!
Blair не питах аз за подсичането. Слава богу досега не ми се е подсичала. Аз също ползвам премиум памперси и съм изключително доволна. Аз ги купувам от Продавалник по 20лв пакета 3-ка. Което е 10лв от магазинната цена. Хората, които ги продават имат 2 магазина в София, но не знам къде са. По-късно, ако искате мога да ви дам координати. Супер евтино е!

Иначе Калина за първа нощ спа без да се събужда да яде. Обаче към 4ч стана неспокойна и почна да се върти и да мрънка, но отказа цицката... тези зъби и променят режима.

Общи условия

Активация на акаунт