, дззззззз
ако е много топло яденето и го сипеш в бурканчето, тогава капачката хлътва. Т.е. като го отвориш тя ще пукне и ще вземе въздух. Но понеже семейството на мъж ми са много чувствителни на тема развалена храна и за това за по-сигурно, ние не слагахме много топло ядене в бурканчета, но затова пък варихме в тенджера около 30 мин. Слагаш в такава тенджера, в която да са покрити бурканчетата с вода и да няма много разстояние между тях. Мисля , че е това, както се вижда аз бях само наблюдател 

както се унасяше за 2-4 мин люлеене или гушнати на леглото, от вчера е голям зор. Не иска на ръце, не може сам на леглото, иска си гърда, пищи и се надува от инат, дупето ни е като маймунски задник, а второ зъбче не се вижда. Първото като се показа под венеца освен малко по-мрънлив и подсечен на дупето друго не е имало. Даже и венеца му не е бил променен, та сега незнам кога да го чакам този зъб.....само дано е скоро 
Моля се да му няма нищо, не ми се влиза в този филм

А сам си го беше махнал. Има вечери, в които се буди на 2ч, като първото му будене е в 01:54ч
И накрая естествено стана на неговата-сложих го на гърда и след няколко минути беше заспал. Как и кога ще се отучваме отново не е много ясно. 

. Нощното хранене ми е голямата мъка и на мен и то не толкова самото кърмене, ами будуването. От както се е родила няма спокоен нощен сън и като ви чета как се будят вашите деца чак сутрин в 5 ми звучи извънземно. Тази нощ например заспа в 8.30, събуди се в 10 и после до 12.30 вися на гърдите ми и а понеча да се дръпна, а се е размрънкала. Дори не ми дава да се обърна на другата страна, а така изкривена към нея не мога да заспя. И в 4 окончателно ококори очите и забръмча с уста. Днес светът ми е черен и след малко лягам и аз да използвам докато спи.

А, дано и днес след като обядва и се кърмим малко да поспи повечко 
Препоръчани теми