Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 710
  • 749
  •   1
Отговори
# 435

О да, аз от време на време също поглеждам, но тази седмица не съм. Те в булката от начало почти повтарят от предната серия, това много ме дразни понякога. Нека показват какво се е случило, ама то половин серия минава само с повторения.

Светлината много ми липсва във войо, сигурно и другата седмица няма да има серии, но пък после през почивните дни вече ще качват за по следващата седмица и ще може да се гледа. Интересно дали булката ще го дават, или ще спрат и него през почивните дни.

Интересно, щом сега не се разделят Сандия и Сурач, какво ли ще се случи пак, че ще трябва Сандия да си тръгне? Аз така и не разбрах брат и като дойде дали си тръгна и въобще защо беше дошъл, той епизода свърши и май не се видяха със Сандия.

Сурадж нещо беше ядосан на Сандия и сам й стяга багажа и я изпраща на автогарата ама за какво не знам. Гледах цялата серия и ми се изясни това, което не сьм разбрала. Когато Сандия се качва на автобуса Сурадж се качва с нея, за да се сбогуват. После той слиза и се качва на една рикша (Сандия му даде куклата, която са направили, за да има спомен от нея). През прозореца тя вижда как той стиска куклата. Когато тръгна с рикшата в последния момент той се връща и се качва в автобуса като внимаваше тя да не го види. Не знам автобуса къде спира ама той слезе, а тя остана вътре.  Забравих да кажа, че Сандия като тръгна с автобуса говореше с бащата на Сурадж на него му беше много мъчно, че тя си заминава и искаше да държи връзка с нея.

В сайта видеоклип бг има всички серии до 134 епизод сигурно това е епизода по Войо.

# 436
Чак па сладурко Джаго - НЕ  Naughty Naughty Naughty
Не си променям  така лесно мнението. Знам, че вече няма нищо общо с предишния нещастник, но продължава да ми е антипатичен.
Требваше и тоя артист да го сменят с некой по засукан, па можеше и да си променя мнението  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чей, че забрайх да ти турнем сладурко в кавички... hahaha hahaha hahaha
Нали ти казах да вадиш от контекста... hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз до скоро мучах, че му нямам доверие... Naughty Сега съм спряла, че станах банална...инак си поддържам мнението hahaha hahaha hahaha

Альооооо, слагай си кавичките, иначе знаеш, че съм буквояд  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мац Hug пак дигнах температурата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 437
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не си променям  така лесно мнението. Знам, че вече няма нищо общо с предишния нещастник, но продължава да ми е антипатичен.
Требваше и тоя артист да го сменят с некой по засукан, па можеше и да си променя мнението  hahaha hahaha hahaha

Аз до скоро мучах, че му нямам доверие... Naughty Сега съм спряла, че станах банална...инак си поддържам мнението hahaha hahaha hahaha

Альооооо, слагай си кавичките, иначе знаеш, че съм буквояд  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Пий фервекс, че ще прасна накрая.... #Cussing out
Кво ти говорим цела вечер... ooooh! ooooh! ooooh!
Айде легай, утре ще се чуем да видя как си... Hug Heart Eyes Hug

# 438

Пия всичко бе  Hug Hug Hug Hug Hug
Лека  Hug

# 439
Ауууу, какъв бонбон се появи у Кармата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страшно е комисарчетУ Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Хиндитата кви смешни белезници имат... hahaha hahaha hahaha
Оная полицайката фана тендовагинит да врътка заключалката hahaha hahaha hahaha
Тука се вика "Да му щракнат сейкото" , там "Да ти завият сейкото" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лелеле, Тъпата ''дворцова съветничка' Joy Joy Joy Joy как и тичка панделата... hahaha hahaha hahaha Имало справедливост бееееееееее...е, поне за малко Mr. Green

# 440
Тереза ако ти харесва песента, която съм пуснала на страница 17 и ако искаш можеш да я сложиш в другата тема на 1 страница. Не че нещо просто ти предлагам Peace Разбира се, ако нещо си заета и не можеш да пуснеш темата тогава няма проблем Hug

# 441
  • София
   Ани ще се опитам, че идват празници и от понеделник започват гоститата на родата.  Grinning
   И аз гледах снощи Светлината. Много ми стана мъчно, че двамата се разделят. Дано   Сантош оправи работата. Интересното беше, че цялата фамилия защити Сандия, а Сурадж я обвинява. Даже той бил взел решението да се разделят още докато Сантош беше в болницата. Някой може ли да разкаже каква е била тази драма със заложниците и защо обвиняват Сандия, че е предпочела дълга си като полицай пред семейството си.

# 442

Пия всичко бе  Hug Hug Hug Hug Hug
Лека  Hug

Добро утро!

Между другото на мен температурата ми спада единствено от течен аналгин, от нищо друго.

Сетила съм се нещо, та да питам. Тоя Джаго по някое време не се ли женеше и за тая Санчи, дето е братовчедка на Разврати, или нещо се бъркам?

# 443
..
и на мен много ми е неприятен визуално този Джаго. Трябвашя да изберат някой по-убав, да прилича повече на Байрон и на малкия Джаго. Първият беше по-хубав... Е.. с дебел газ, но в муцката... Особенно като малък...
Запленена съм от началото на романтиката м/у Ананди и Шив. Толкова сасладки, пардон е сладък тоз Шив, дано да не им прави мизерия ония грозник... Нали това се готви да направи... Ще му се получи ли номера?

# 444
Нищо няма да раздели Развратови Naughty
По едно време Джаго беше решил да откаже РазвратИ от годежа и оня от любов кандиса да се отдръпне, ама тва беше точно за 20мин. hahaha hahaha
После ревна на Развратова, че се объркал и тя му прости та се взеха Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, няма да се жени за Санчи...за което аз много съжалявам, че не събраха двата боклука да си направят сметище hahaha hahaha hahaha Само се сгоди за нея, пък разбра, че са си лика прилика и се отказа...Тогава имаше леки  трусове в Шейкърци, но РазвратИ не се кара с нея и не я остави....малко само бяха напрегнати, пък като се разбра истината Шейкърци ше си строшат краката да се извиняват на Развратова hahaha hahaha

# 445
   И аз гледах снощи Светлината. Много ми стана мъчно, че двамата се разделят. Дано   Сантош оправи работата. Интересното беше, че цялата фамилия защити Сандия, а Сурадж я обвинява. Даже той бил взел решението да се разделят още докато Сантош беше в болницата. Някой може ли да разкаже каква е била тази драма със заложниците и защо обвиняват Сандия, че е предпочела дълга си като полицай пред семейството си.

Много ще е жалко ако сега се разделят Сурадж и Сандия! Аз следя епизодите в Индия и ми е много мъчно. В момента цялото семейство е на страната на Сандия, но бащата се промени коренно. Все едно не е същия човек. Чак да стигне до там да изгони сина си и снаха си. Сурадж в момента не го разбирам - от къде му е хрумнало да се разделят. Според мен и той в момента страда от някакъв стрес от станалото, и по някакъв начин обвинява себе си и нея ... newsm78

Незнам дали си прочела това дето разказвах за предните епизоди! Аз ги започнах в Индия малко преди Сурадж, Сантош и Чатури да заминат. Тогава Сандия и Сурадж бяха толкова щастливи - тя си е полицай, той я подкрепяше за всичко. После заминаха - а с тях и една от терористките, изглежда преди това се е въртяла около семейството и се е правела на тяхна приятелка. Другата терористка също. А най-големия терорист Раджкумар беше в затвора заради Сандия. Затова тези отвлякоха самолета, за да освободи тя Раджкумар. Бащата на Сандия се ядоса, че заради нея той е влязъл в живота им. Дори преди да го арестува е правил мизерии и е нападал веднъж Сурадж. Много е лош. Ще ти копирам какво друго писах за самолета и отвличането ...  Peace

Повече от 2 седмици излъчваха това с отвлечения самолет. В него бяха Сурадж, Сантош и Чатури, както и много пътници. Първоначално Сурадж си спомни какво го е учила Сандия и как може да взима чужди пистолети. Той приложи същия метод и залови терористките с помощта на други от самолета, но после те хванаха едно дете и той се принуди да ги пусне, за да не ги убият. Така те останаха заложници. Междувременно свалиха самолета в някаква местност пълна с други терористи. Трите гаднярки непрекъснато ги тормозеха и дори накараха Сантош да играе на руска ролетка с един пистолет и да видят кого ще убие. Тя искаше да гръмне и себе си, но нямаше куршум - в крайна сметка при един от опитите пистолета гръмна и рани един от пътниците. Той беше жив, но терористката го гръмна и уби. Уби още няколко човека - как ли не тормозеше пътниците. Сурадж направи и невъзможното за да им помага. Дори се жертва да опитва някакво пиле, в което не знаеше какво има - само и само пътниците да хапнат нещо. Това беше условието - Сурадж е страхотен ...  Peace

Желанието на терористките беше Сандия да освободи главатаря им и брат на едната - известния и опасен престъпник Раджкумар. В замяна пуснаха няколко пътника сред които Чатури. Тя се върна, но Сантош и Сурадж останаха ...  Peace

Сандия нямаше избор, но заедно с приятеля си и колега Закер измислиха план като скенираха лицето му с това на Раджкумар, обучиха го да прави същите жестове, за да заблудят онези трите. По това време бащата на Сурадж ходи при Сандия в полицията и разбра за плана й. Тогава я обвини, че не мисли за живота на съпруга си и свекърва си, а си прави каквото иска. Тя му обясняваше, че трябва да опитат и този начин, за да видят дали ще успеят. Обеща му, че ще ги доведе живи и здрави...  Wink

Сандия отиде на мястото със Закер и пилота полицай. Там имаще поне още 20 терориста с пушки. Онази обаче ги разкри и щеше да убие Сурадж, но Сандия каза, че истинския Раджкумар е в багажника на хеликоптера. После го извади и се наложи да го пуснат. Онзи искаше да убие Сурадж, но Сантош се молеше да не го прави - той се съгласи, ако Сантош пребие Сандия пред всички - караше я да я удря с все сила. Сандия й направи знак да го направи, за да спасят Сурадж - така Сантош я би. После Раджкумар искаше да празнува рождения си ден - донесе торта върху една слама - на любимата му й изпадна апаратчето против асма. Сандия видя и точно, когато Радкумар се канеше да убие Сурадж тя почна да се моли да не го прави и падна уж в краката на престъпника - като даде знак на колегата си - от там бутна свеща и подпали сламата. Онази с асмата се закашля и видя, че и няма апаратчето. Сандия й взе пистолета и каза, че ще гръмне апарата ако не пуснат Сурадж. Колегата й и пилота полицай също обезвредиха тези до тях. Раджкумар нямаше избор - Сандия хвана Сурадж, Сантош и другите да ги прибира в самолета. Колегата й започна да се бие с престъпниците, пилота също - стана страшна престрелка и екшън. Сандия също стреляше. Каза на Сурадж да не излизат - тя подгони един опасен и Сурадж хукна след нея да й помага - една бомба гръмна и една кола се взриви - Сандия падна, но за щастие беше добре. Сурадж я гушна да й помогне - в тоя момент и Сантош излезе да търси Сурадж и почна да вика. А то летят куршуми навсякъде. Сурадж и Сандия се затичаха към Сантош. В това време онези трите ги гръмнаха - едната Сандия, едната Закир, едната пилота. Между другото и Закир и пилота са печени и готини. Раджкумар обаче тръгна да стреля в Сурадж - Сантош го видя и застана пред него. Така куршума улучи нея - Сандия простреля Раджкумар. Пътниците бяха спасени - престъпниците убити, но Сантош беше зле и едва се спаси. Сега страда от пост травматичен стрес. Всякакви оръжия, червени предмети и шумове я плашат. Сандия е полицай - бащата не я иска тук ....
 no

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 14:01 от Roxis

# 446
Ей, не може да ѝ се отрече на Тапася, супер хитра е и всичко съобразява. Да видим идиотката Ичха дали ще се върже, залагам с 99.99% сигурност, че да. Grinning

# 447
Ох, беееееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тъпата у гетото Joy Joy Joy Joy Joy има плъх за съквартирант, ама не мой му взима наем hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 448
   И аз гледах снощи Светлината. Много ми стана мъчно, че двамата се разделят. Дано   Сантош оправи работата. Интересното беше, че цялата фамилия защити Сандия, а Сурадж я обвинява. Даже той бил взел решението да се разделят още докато Сантош беше в болницата. Някой може ли да разкаже каква е била тази драма със заложниците и защо обвиняват Сандия, че е предпочела дълга си като полицай пред семейството си.

Много ще е жалко ако сега се разделят Сурадж и Сандия! Аз следя епизодите в Индия и ми е много мъчно. В момента цялото семейство е на страната на Сандия, но бащата се промени коренно. Все едно не е същия човек. Чак да стигне до там да изгони сина си и снаха си. Сурадж в момента не го разбирам - от къде му е хрумнало да се разделят. Според мен и той в момента страда от някакъв стрес от станалото, и по някакъв начин обвинява себе си и нея ... newsm78

Незнам дали си прочела това дето разказвах за предните епизоди! Аз ги започнах в Индия малко преди Сурадж, Сантош и Чатури да заминат. Тогава Сандия и Сурадж бяха толкова щастливи - тя си е полицай, той я подкрепяше за всичко. После заминаха - а с тях и една от терористките, изглежда преди това се е въртяла около семейството и се е правела на тяхна приятелка. Другата терористка също. А най-големия терорист Раджкумар беше в затвора заради Сандия. Затова тези отвлякоха самолета, за да освободи тя Раджкумар. Бащата на Сандия се ядоса, че заради нея той е влязъл в живота им. Дори преди да го арестува е правил мизерии и е нападал веднъж Сурадж. Много е лош. Ще ти копирам какво друго писах за самолета и отвличането ...  Peace

Повече от 2 седмици излъчваха това с отвлечения самолет. В него бяха Сурадж, Сантош и Чатури, както и много пътници. Първоначално Сурадж си спомни какво го е учила Сандия и как може да взима чужди пистолети. Той приложи същия метод и залови терористките с помощта на други от самолета, но после те хванаха едно дете и той се принуди да ги пусне, за да не ги убият. Така те останаха заложници. Междувременно свалиха самолета в някаква местност пълна с други терористи. Трите гаднярки непрекъснато ги тормозеха и дори накараха Сантош да играе на руска ролетка с един пистолет и да видят кого ще убие. Тя искаше да гръмне и себе си, но нямаше куршум - в крайна сметка при един от опитите пистолета гръмна и рани един от пътниците. Той беше жив, но терористката го гръмна и уби. Уби още няколко човека - как ли не тормозеше пътниците. Сурадж направи и невъзможното за да им помага. Дори се жертва да опитва някакво пиле, в което не знаеше какво има - само и само пътниците да хапнат нещо. Това беше условието - Сурадж е страхотен ...  Peace

Желанието на терористките беше Сандия да освободи главатаря им и брат на едната - известния и опасен престъпник Раджкумар. В замяна пуснаха няколко пътника сред които Чатури. Тя се върна, но Сантош и Сурадж останаха ...  Peace

Сандия нямаше избор, но заедно с приятеля си и колега Закер измислиха план като скенираха лицето му с това на Раджкумар, обучиха го да прави същите жестове, за да заблудят онези трите. По това време бащата на Сурадж ходи при Сандия в полицията и разбра за плана й. Тогава я обвини, че не мисли за живота на съпруга си и свекърва си, а си прави каквото иска. Тя му обясняваше, че трябва да опитат и този начин, за да видят дали ще успеят. Обеща му, че ще ги доведе живи и здрави...  Wink

Сандия отиде на мястото със Закер и пилота полицай. Там имаще поне още 20 терориста с пушки. Онази обаче ги разкри и щеше да убие Сурадж, но Сандия каза, че истинския Раджкумар е в багажника на хеликоптера. После го извади и се наложи да го пуснат. Онзи искаше да убие Сурадж, но Сантош се молеше да не го прави - той се съгласи, ако Сантош пребие Сандия пред всички - караше я да я удря с все сила. Сандия й направи знак да го направи, за да спасят Сурадж - така Сантош я би. После Раджкумар искаше да празнува рождения си ден - донесе торта върху една слама - на любимата му й изпадна апаратчето против асма. Сандия видя и точно, когато Радкумар се канеше да убие Сурадж тя почна да се моли да не го прави и падна уж в краката на престъпника - като даде знак на колегата си - от там бутна свеща и подпали сламата. Онази с асмата се закашля и видя, че и няма апаратчето. Сандия й взе пистолета и каза, че ще гръмне апарата ако не пуснат Сурадж. Колегата й и пилота полицай също обезвредиха тези до тях. Раджкумар нямаше избор - Сандия хвана Сурадж, Сантош и другите да ги прибира в самолета. Колегата й започна да се бие с престъпниците, пилота също - стана страшна престрелка и екшън. Сандия също стреляше. Каза на Сурадж да не излизат - тя подгони един опасен и Сурадж хукна след нея да й помага - една бомба гръмна и една кола се взриви - Сандия падна, но за щастие беше добре. Сурадж я гушна да й помогне - в тоя момент и Сантош излезе да търси Сурадж и почна да вика. А то летят куршуми навсякъде. Сурадж и Сандия се затичаха към Сантош. В това време онези трите ги гръмнаха - едната Сандия, едната Закир, едната пилота. Между другото и Закир и пилота са печени и готини. Раджкумар обаче тръгна да стреля в Сурадж - Сантош го видя и застана пред него. Така куршума улучи нея - Сандия простреля Раджкумар. Пътниците бяха спасени - престъпниците убити, но Сантош беше зле и едва се спаси. Сега страда от пост травматичен стрес. Всякакви оръжия, червени предмети и шумове я плашат. Сандия е полицай - бащата не я иска тук ....
 no

Според мен Сурач не е прав да иска да се разделя със Сандия, не го разбирам никак. Дали все пак Сантош ако се оправи ще им попречи, или и тя ще намрази Сандия и отново ще застане против нея, все още не мога да повярвам, че бащата на Сурач, който винаги е бил толкова безгласна буква и стоеше на страни от всичко сега ще застане против Сандия. Много интересен сериал, интересно развитие. Дано накрая всички са живи и здрави и има хубав финал, поне за щастие ще разберем много преди тук да го излъчат, та ще знам дали да го продължавам. Ако и там някой от главните умре просто ще спра да го следя, да не ме е яд.

# 449
Ох, беееееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тъпата у гетото Joy Joy Joy Joy Joy има плъх за съквартирант, ама не мой му взима наем hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това ще са едни страхотни епизоди, може да си ги използвам за финал на кармата като стигне до тях, поне да го запомня с добро.

Общи условия

Активация на акаунт