О да, аз от време на време също поглеждам, но тази седмица не съм. Те в булката от начало почти повтарят от предната серия, това много ме дразни понякога. Нека показват какво се е случило, ама то половин серия минава само с повторения.
Светлината много ми липсва във войо, сигурно и другата седмица няма да има серии, но пък после през почивните дни вече ще качват за по следващата седмица и ще може да се гледа. Интересно дали булката ще го дават, или ще спрат и него през почивните дни.
Интересно, щом сега не се разделят Сандия и Сурач, какво ли ще се случи пак, че ще трябва Сандия да си тръгне? Аз така и не разбрах брат и като дойде дали си тръгна и въобще защо беше дошъл, той епизода свърши и май не се видяха със Сандия.
Сурадж нещо беше ядосан на Сандия и сам й стяга багажа и я изпраща на автогарата ама за какво не знам. Гледах цялата серия и ми се изясни това, което не сьм разбрала. Когато Сандия се качва на автобуса Сурадж се качва с нея, за да се сбогуват. После той слиза и се качва на една рикша (Сандия му даде куклата, която са направили, за да има спомен от нея). През прозореца тя вижда как той стиска куклата. Когато тръгна с рикшата в последния момент той се връща и се качва в автобуса като внимаваше тя да не го види. Не знам автобуса къде спира ама той слезе, а тя остана вътре. Забравих да кажа, че Сандия като тръгна с автобуса говореше с бащата на Сурадж на него му беше много мъчно, че тя си заминава и искаше да държи връзка с нея.
В сайта видеоклип бг има всички серии до 134 епизод сигурно това е епизода по Войо.