Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 619
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Roxis Hug аз си ви чета редовно бе мац, в час съм с всичко  hahaha hahaha hahaha

Не знам, за сега още не съм се решила. Плюс това ми се струва, че този филм е с предизвестен финал. Не ми се гледат повече драми. След Цветовете повече не искам да  си причинявам това. Не знам защо, но си мисля, че на финала Сандия ще си замине в ползу роду и може би това е по съществената причина да не го започвам.

Иначе и дума не може да става за сравнение на физики и химии с Развратови и Сара и Ангад. Ето например РазвратИ си ме кефи от как се е появил, а Пратюша въпреки, че е много красива органически не я понасях. И те така. Поживьом, увидим  Joy Joy Joy Joy Joy

О и при мен не може да става дума за сравнение! За мен никой не може да е като Сара и Ангад - те са уникални и неповторими във всяко отношение. При тях има страст, химия, прехвърчат искри във всеки поглед и във всеки жест ...  Mr. Green  newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

"Светлината" обаче ми харесва. Сандия и Сурадж са много сладки. Надявам се, че не си права относно финала. Честно казано не вярвам да е такъв. Аз се надявам на хубав и щастлив финал. Другото би било ужасно. Само това остава - още съм бясна заради финала на "Цветовете", но за мен той си свършва щастливо с раждането на Садна и радостта им с Алек при появата на дъщеря им Куши. Другото не го приемам и край ...  newsm10  Flushed Heart Eyes

Мисля, че "Светлината" трябва да завърши добре - нали е пак с образователна цел. Как образованата Сандия променя закостенелите хора в дома на съпруга си. Но ще видим - в тези индийски сериали нищо не се знае до последно. Все измислят по някоя щуротия накрая. Иначе ако се решиш да го гледаш и ти трябва нещо - казвай ...
Hug

Бубе Hug Това са епизодите около 20 юли 2012 г.
Ще ти бъда много благодарна ако ги намериш   bouquet

Това за епизодите го писах аз! Ще опитам да ти ги намеря ...   bouquet

Аз се чудя за какви епизоди става въпрос, тъкмо мислех да питам.

Наистина в Светлината традициите лека полека се променят. Дано няма лош финал, но ти не се притеснявай, този път по рано ще го разберем още доста преди да стигнем до там. Мисля, че Сандия и Сурач след време и те ще са хубава двойка.

# 511
Марвела, намерих ти епизодите на "Светлината" - ето тук първите от горния ред е като тръгват за Сингапур. Вече, за да видиш епизодите там върни на 57-ма страница и почвай да гледаш. Като сложиш мишката върху някой и си ги пише по дати. Дефакто отдолу нагоре ще гледаш. Нали качват нови и се подреждат така. Дано ме разбра и съм ти помогнала ...  Mr. Green newsm76 smile3525  Kissing Heart Two Hearts

http://www.startv.in/show/diya-aur-baati-hum-episodes/304/58

# 512
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Много сте мили  Hug
Аничка  Hug Аз съм абонирана за Войо, та по празниците може и да го почна  newsm78

Роси  bouquet

# 513
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да кажем за седемнайсти път Джаго и Ананди отидоха на РД на Виир.... Joy Joy Joy Joy
Правят си хората гостуване от сериал в сериал... hahaha hahaha hahaha

# 514
Наистина в Светлината традициите лека полека се променят. Дано няма лош финал, но ти не се притеснявай, този път по рано ще го разберем още доста преди да стигнем до там. Мисля, че Сандия и Сурач след време и те ще са хубава двойка.

Те са хубава двойка и сега. Аз много ги харесвам, но някак не ме грабват чак така! Много са сладки, но за мен няма втори като Сара и Ангад/ Садна и Алек. Те са ми слабост и ги обожавам ...  newsm10  Heart Eyes Mr. Green

Надявам се финала на "Светлината" да е хубав. Вярно ще разберем по-рано, но дано този път ни изненадат приятно. Макар, че то още не се знае кога ще е финала ...
  Hug

# 515
Да кажем за седемнайсти път Джаго и Ананди отидоха на РД на Виир.... Joy Joy Joy Joy

Това често го има с актьори от една телевизия да си гостуват в други сериали ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 516
Аничка  Hug Аз съм абонирана за Войо, та по празниците може и да го почна  newsm78

Роси  bouquet

Оо, ако го почнеш във войо тъкмо ще казваш какво се случва в сериите дето са напред, поне имаш време да се включваш по често. Там понякога доста моменти ми се губят.

# 517

Роси  bouquet

Супер, щом имаш регистрация във Войо ще ти е още по-лесно ако решиш да започнеш "Светлината" - според мен бързо ще го наваксаш ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 518

Да, ти все го разправяш това, ама аз така и не разбрах точно, за истинските актьори ли говориш, или като герои от сериала, как така ходят от сериал в сериал? Може да е тъп въпрос, ама нещо не мога да схвана.

# 519
Сандия като се влюбва в Сурадж става още по-красива. Сега до няколко дни вероятно след Нова година ще дават това, което разказах преди - как Сурадж се къпе, а Сандия му носи кърпа. Тук обаче пак се бях объркала и се извинавам то като дават само по 5 мин толкова съм и разбрала. Истината е, че Сурадж като разбра, че Сандия го е видяла така се засрами, че преобърна кофата с водата после се изправи да пусне душа, но не можа и тогава Сандия започна да го полива с канчето да се изплакне. А тя се подхлъзва на сапун и за да не падне Сурадж я хваща. Във видеоклип бг някои от по-старите серии са изтрити, а в сайта на БТВ има откъси от всички епизоди само най-интересното. Ако искаш може да ги гледаш. newsm10

На мен много ми харесва песента на Сандия и Сурадж и често си я пускам.

Така е Ани! Точно сега ще са тези моменти - аз видях откъс във вибокса. Това с къпането ще е сега - вероятно другата седмица или след празниците ще го дадат по БТВ. Нямам търпение. Там Сурадж и Сандия са много сладки. И точно, когато Сурадж я хвана да не падне чешмата започна да тече и те целите бяха мокри, а Сурадж гол до кръста и с кърпа. Там се гледат много хубаво  ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

На мен ми бяха много сладки и вчера като паднаха един върху друг на леглото и после ги завариха, както и днес като Сурадж танцуваше, а тя го гледаше. После си представяше как танцува с нея. Той е голям красавец ...  txtloves

Бубе, тези дни ще разкажа по-важното от тези епизоди по БТВ. Просто нямаше кога по-рано ... 
Hug

# 520

Роси  bouquet

Супер, щом имаш регистрация във Войо ще ти е още по-лесно ако решиш да започнеш "Светлината" - според мен бързо ще го наваксаш ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

Аз се бях абонирала за тестовия 7 дневен период и за това време изгледах около 150 серии на цветовете, от началото до средата, понеже не бях ги гледала, ама това означаваше гледане по цяла нощ до сутринта, някъде към 6 си лягах, спях около 2 часа и към 8 с едно силно кафе за ободрение продължавах.

# 521
Сандия като се влюбва в Сурадж става още по-красива. Сега до няколко дни вероятно след Нова година ще дават това, което разказах преди - как Сурадж се къпе, а Сандия му носи кърпа. Тук обаче пак се бях объркала и се извинавам то като дават само по 5 мин толкова съм и разбрала. Истината е, че Сурадж като разбра, че Сандия го е видяла така се засрами, че преобърна кофата с водата после се изправи да пусне душа, но не можа и тогава Сандия започна да го полива с канчето да се изплакне. А тя се подхлъзва на сапун и за да не падне Сурадж я хваща. Във видеоклип бг някои от по-старите серии са изтрити, а в сайта на БТВ има откъси от всички епизоди само най-интересното. Ако искаш може да ги гледаш. newsm10

На мен много ми харесва песента на Сандия и Сурадж и често си я пускам.

Така е Ани! Точно сега ще са тези моменти - аз видях откъс във вибокса. Това с къпането ще е сега - вероятно другата седмица или след празниците ще го дадат по БТВ. Нямам търпение. Там Сурадж и Сандия са много сладки. И точно, когато Сурадж я хвана да не падне чешмата започна да тече и те целите бяха мокри, а Сурадж гол до кръста и с кърпа. Там се гледат много хубаво  ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

На мен ми бяха много сладки и вчера като паднаха един върху друг на леглото и после ги завариха, както и днес като Сурадж танцуваше, а тя го гледаше. После си представяше как танцува с нея. Той е голям красавец ...  txtloves

Бубе, тези дни ще разкажа по-важното от тези епизоди по БТВ. Просто нямаше кога по-рано ... 
Hug

Не е проблем, когато можеш тогава. Коя е тая песен на Сандия и Сурач? Не знам дали това с къпането са го давали във войо, ако не са вероятно няма да е сега, понеже по празниците явно няма да излъчват сериала и затова няма качени нови епизоди.

# 522
Бубе, Ананди и Джаго героите отидоха на РД-то на Виир. Този похват се нарича ''Крос оувър".
Гостуване от сериал в сериал е това...едните герои от единия филм отиват на гости в другия сериал.
Както са Дневниците и Древните...там понеже и продуцентите и телевизията са едни исъщи и гостуването на актьори от единия сериал в другия е нещо нормално.
Дали ме разбра...актьорите и персонажите Ананди и Джаго  бяха на ''крос оувър''
И като му поднесоха подаръка той каза Тенк ю Ананди, тенк ю Джагдиш...

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 01:39 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 523
Бубе, Ананди и Джаго героите отидоха на РД-то на Виир. Този похват се нарича ''Крос оувър".
Гостуване от сериал в сериал е това...едните герои от единия филм отиват на гости в другия сериал.
Както са Дневниците и Древните...там понеже и продуцентите и телевизията са едни исъщи и гостуването на актьори от единия сериал в другия е нещо нормално.

Аз помислих, че това се е излъчвало в някой от епизодите на кармата, където Виир е имал рожден ден и те са били поканени.

# 524

Аз помислих, че това се е излъчвало в някой от епизодите на кармата, където Виир е имал рожден ден и те са били поканени.
Еми да де...в 452 епизод беше... hahaha hahaha hahaha
Ох май не ме разбираш и не знам как да ти го обясня... Rolling Eyes
В самия епизод Виир имаше РД и Ананди и Джаго бяха поканени на гости на РД-то...Джаго и Виир бяха приятели...сега разбра ли ме... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт