Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 624
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Скрит текст:
Бубе и аз много ще се радвам, ако Сурадж и Сандия се съберат отново. Те са родени един за друг Heart Eyes  Two Hearts  txtloves Благодаря ти за разказите на епизодите винаги ги чета с интерес, както и разказите на Тереза за Кармата Hug Hug

Рокси благодаря и на теб за разказите на епизодите в Индия. Втората серия не съм я гледала, но сега ще я пусна. Благодаря ти и за клипа и аз вчера го гледах, но не знаех, че е като промо за следващи епизоди. Дано заглавието на клипа да е вярно и романтиката им да продължи Praynig

И аз вярвам, че скоро нещата около Сурадж и Сандия в епизодите в Индия ще се оправят ...  Praynig Praynig Praynig

Бубе, благодаря за разказаните епизоди - ще е интересно. Хубаво, че Сурадж е видял огърлицата на врата на Менакши. Да я видим сега ...  Hug

Аз днес гледах епизодите по БТВ и видях това с въпроса към Сандия дали обича Сурадж или не - явно тези от Войо са имали проблем при качването - тук излъчиха всичко. Явно епизода е бил по-дълъг - защото имаше може би 10-тина минути след този въпрос. Обещавам по-късно да разкажа какво стана през това време както и основното от епизодите. Определено беше доста интересно ...  newsm10
shirindeniz - Благодаря ти за хубавите пожелания. Напълно те разбирам - и аз съм доста настинала. Този грип е ужасен. Надявам се и двете скоро да се оправим ... [/b][/color][/size] Praynig Praynig Praynig
[/quote]

Дано да е скоро ooooh! HugРоси и на теб и на Бубе ви благодаря за разказаните епизоди.Както винаги ,здрави или болни вие сте 6+ Hug newsm51

И другите момичета са огън Heart Eyes Hug,но те не гледат нашия сериал Rolling Eyes JoyНо пък най-добре си ги чета.. Naughty  bouquet

# 721
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
здравейте искам да ви попитам кой епизод на малката булка се излъчва в момента? Ананди и Джагдиш събират ли се или той си остава с втората жена? Simple Smile
За щастие не се събират. Женят се за други хора. Peace
Това е и същинското послание на филма. "Ранните бракове не са добра идея и не носят нищо хубаво" Naughty

Ето какво стана днес...не са се виждали с години имаше 5мин. идилия и вече почват драмите, споровете, налагането на Джаго за всичко.
Лекето не приема, че понякога има и друга истина освен неговата.

Гледах го  Hug Имах предвид в Индия кой епизод е стигнат и какво се случва?  По телевизията дават срещата на Ананди и Джаго след пет години може би около 500 епизод  Peace
Не знам....нали не са по номерация, а по дати та сигурно е над 1900-ния Rolling Eyes
Ананди е бременна и ще има близнаци, ама още не знае, че бебетата са две.  Joy Joy Joy
Джаго се задоми за Ганга и си живее с нея имат син...и те така. Grinning Grinning Grinning

# 722
Здравейте и от мен!

Рокси, благодаря ти за епизодите, както и че ще разкажеш това за въпросите към Сандия. Във войо точно когато Сантош я попита дали обича Сурач серията спира и не дават нищо повече.

Ширин, спокойно, аз също не можех до скоро да гледам епизодите, та малко така на веднъж, имах и доста проблеми. Днес изгледах поредните 3 в които имаше доста музика и в интерес на истината ми бяха много объркани, но ще разкажа важното, което разбрах.

Сандия даде документите на Сантош, които доказват, че брат и не е залагал огърлицата. Чави ги прочете и каза, че няма такова нещо, но Сантош реши, че документите са фалшиви, много ме из дразни. Сандия настоя Мухит да погледне документите, понеже работи в същата банка, където брат и е кандидатствал. Мухит също каза, че документите не са фалшиви. Бащата на Сурач се успокои. После си говориха със Сантош и той и каза да се опита да не се държи толкова злобно, понеже това и навлича повече гняв и не може да се владее.

Менакши естествено заплашена от Сурач отиде и показа огърлицата на Сантош, като измисли някаква история, че я открила в някакво сари, което Сандия била облякла когато ходили в онова село на сватбата. Сантош каза, че огърлицата е била в кутия, но Менакши измисли, че вероятно по пътя кутията се е отворила и огърлицата някак се е увила в сарито. Викрам се зачуди как така Мена е станала толкова добра, че е решила да помогне на Сандия, но тя му каза, че всичко е заради камерата. Сандия благодари на Менакши, че е дала огърлицата и въобще че я е намерила, но мен ме хвана яд на Сурач, че я прикри.

Сантош все пак каза, че трябвало да се провери дали това е същата огърлица. После на доста места имаше музика и не знам какво толкова ставаше, но в крайна сметка изтекоха прословутите 15 дни, които се влачат вече сума епизоди. Сантош отиде при Сандия и и каза, че очаква решението и. Пак имаше музика, явно си представяха. Братът на Сандия отиде и попита Сантош дали ще му позволи да отведе сестра си. В крайна сметка Сантош каза, че е обещала, че ако Сандия издържи изпита няма да я изгони от къщата и щяла да си спази обещанието. Каза на Сандия, че оставя избора в нейните ръце. Ако тя реши може да си тръгне, но тя лично няма да я изгони. Менакши пък през цялото време се молеше Сантош да реши да я изгони, но не я огря. После Сантош каза на мъжа си, че е решила да я остави единствено заради това, че не искала да нарани сърцето на Сурач. Така свършиха епизодите, ще видим какво ще стане утре, дано са по разбираеми.

# 723
здравейте искам да ви попитам кой епизод на малката булка се излъчва в момента? Ананди и Джагдиш събират ли се или той си остава с втората жена? Simple Smile
За щастие не се събират. Женят се за други хора. Peace
Това е и същинското послание на филма. "Ранните бракове не са добра идея и не носят нищо хубаво" Naughty

Ето какво стана днес...не са се виждали с години имаше 5мин. идилия и вече почват драмите, споровете, налагането на Джаго за всичко.
Лекето не приема, че понякога има и друга истина освен неговата.

Гледах го  Hug Имах предвид в Индия кой епизод е стигнат и какво се случва?  По телевизията дават срещата на Ананди и Джаго след пет години може би около 500 епизод  Peace
Не знам....нали не са по номерация, а по дати та сигурно е над 1900-ния Rolling Eyes
Ананди е бременна и ще има близнаци, ама още не знае, че бебетата са две.  Joy Joy Joy
Джаго се задоми за Ганга и си живее с нея имат син...и те така. Grinning Grinning Grinning

Аз днешните епизоди не ги схванах много, примерно там около срещата на Ананди и Джаго имаше доста музика и не можах да разбера какво толкова показваха.

По едно време накрая обаче дойде племенницата ми. Каза, че Джаго бил ужасен, не бил за гледане. Казах, че и тук във форума се коментираше нещо подобно.

# 724
Бана не ми е как изглежда Джаго... hahaha hahaha hahaha
Бубе, ми той се появи уж за изненада на всички...имаше 5мин идилия между влюбените гълъбчета и после настана драма. Joy Joy Joy
Джаго  с такъв овчи поглед гледаше Ананди, че направо можеше да и изкърти ламината още на дансинга... Joy Joy Joy Той за тва напъва да си я вземе...писнало му е да кара на ръчна hahaha hahaha hahaha Мишок... Mr. Green

# 725
Привет мацки santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

Благодаря на всички за милите поздрави по случай бременността на Ананди, такова чакане му ударихме със Зиза, че си заслужихме поздравленията.  Hug Hug Hug

Зиз Hug Очакват се обрати в историята с Амол. Щели да се появят биологичните му родители. Те ще го вземат със себе си, като ще се изяснява причината за изоставянето му в сиропиталище. Развратови ще бъдат разбити от ситуацията, но нещата щели да се оправят като се появят близнаците  Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Новината от снощи е, че Разврати са го хванали да шофира след употреба на алкохол  Mr. Green Глобили са го 2000 лири и в четвъртък трябва да се явява в съда. Зизу, тоя пич от нашата партия ше дойде  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

kavak_yelleri_fan Добре дошла  Hug Hug Hug
Не знам по TV-то коя серия дават, но за сега Джаго остава с третата си жена  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Оооооооооо, чак сега тЪ забелязах  Hug Heart Eyes Hug Joy Joy Joy
Не ми Аресва, че ще им вземат Амол... Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Егати ужаса...как ще го преживеят всичко това...? ooooh! ooooh! ooooh!

Разврати от нашта партия...ама ние кат пием не караме... Joy Joy Joy Joy

# 726
Абе как ще им взимат Амол бе... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Нали го осиновиха и носи фамилията на РазвратИ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аййй, не мой се помирим начи... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Къде отидоха посланията и желанието да се даде пример на другите, че няма нищо лошо да осиновиш дете от сиропиталище... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега какво излезе... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Послание " Вземи си дете инвалид,(лесно е, нали никой не го иска) привържи се към него, обикни го , направи го щастливо, излекувай го и после идват некви заплеси дето са го захвърлили там и си го взимат. Здраво, право и щастливо от досегашния си живот"

"Да живее глупостта и добротата" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 727
Дертовете за Амол ще са много  ooooh! ooooh! ooooh! Не искам повече да гледам тъжни Развратови  Crossing Arms Между другото четох статия в която пишеше, че Булчето е единствения сериал, който през цялото време държи зрителския интерес на много високо ниво Peace Много са им добри сценаристите. Дали са били същите и до 1000-та серия  newsm78 newsm78 newsm78

Зиз Hug вероятно причината Амол да бъде изоставен не е в това, че е бил инвалид. Пишеше, че ще се разнищват причините, което ме навежда на мисълта, че е било неизбежно.

Ако обаче се окаже обратното ще почвам и аз да ги стрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 19:40 от marvela

# 728
Дертовете за Амол ще са много  ooooh! ooooh! ooooh! Не искам повече да гледам тъжни Развратови  Crossing Arms Между другото четох статия в която пишеше, че Булчето е единствения сериал който през цялото време държи зрителския интерес на много високо ниво Peace Много са им добри сценаристите. Дали са били същите и до 1000-та серия  newsm78 newsm78 newsm78

Зиз Hug вероятно причината Амол да бъде изоставен не е в това, че е бил инвалид. Пишеше, че ще се разнищват причините, което ме навежда на мисълта, че е било неизбежно.

Ако обаче се окаже обратното ще почвам и аз да ги стрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз не проумявам къде ще отиде посланието #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Няма неизбежно оставяне на дете в сиропиталище, това е избор на родителя(ите) Naughty
Не го приемам и не е честно. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Няма нищо хуманно в това да разбиеш психиката на дете което е било инвалид до скоро, нито да съсипеш отглеждащото го семейство. Naughty Naughty Naughty
Дали не са сменили сценаристите newsm78 newsm78 Ако направят тази идиотщина няма да се учудя, ако и тия близнаци не се родят. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Просто с връщането на Амол ще плюят на всичко градивно и положително в този сериал и рейтинга ще падне много бърже....кой ще им вярва в борбата за справедливост след това? #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 729
Дертовете за Амол ще са много  ooooh! ooooh! ooooh! Не искам повече да гледам тъжни Развратови  Crossing Arms Между другото четох статия в която пишеше, че Булчето е единствения сериал който през цялото време държи зрителския интерес на много високо ниво Peace Много са им добри сценаристите. Дали са били същите и до 1000-та серия  newsm78 newsm78 newsm78

Аз не проумявам къде ще отиде посланието #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Няма неизбежно оставяне на дете в сиропиталище, това е избор на родителя(ите) Naughty
Не го приемам и не е честно. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Няма нищо хуманно в това да разбиеш психиката на дете което е било инвалид до скоро, нито да съсипеш отглеждащото го семейство. Naughty Naughty Naughty
Дали не са сменили сценаристите newsm78 newsm78 Ако направят тази идиотщина няма да се учудя, ако и тия близнаци не се родят. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Просто с връщането на Амол ще плюят на всичко градивно и положително в този сериал и рейтинга ще падне много бърже....кой ще им вярва в борбата за справедливост след това? #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Възможно е някой да ги е принудил - родителите на мъжа например. За нас прошка няма за такова деяние, но все пак това е Индия и тогава може би и посланието ще е обърнато към тези, които принуждават децата си да вършат това.
Иначе сценаристите са си същите  Peace

# 730
Марвелита Hug не го приемам Naughty

Пак питам...къде отиде посланието??? newsm78 newsm78 newsm78
Пък и защо го търсят чак сега...? Ако е принуда от нечии родители...как пък точно сега падна тая принуда. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

До 1000 серия колкото и драма да е имало, тя водеше основното послание със себе си. Само дето драмата можеше да се реши за по-малко от 1000 серии Mr. Green
Сега с целия бълвоч от пълнежи филма си върви в съответните рамки.
Но, май нещо излизат от пътя ми се види... Laughing

Сигурна ли си, че няма да задържат Амол??? newsm78

Чей,ч е се сетих па за тоя алтавия РазвратИ....тоя кат ше ходи в съда, да не го заключат за едното чудо па сега... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 731

Пък и защо го търсят чак сега...? Ако е принуда от нечии родители...как пък точно сега падна тая принуда. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

До 1000 серия колкото и драма да е имало, тя водеше основното послание със себе си. Само дето драмата можеше да се реши за по-малко от 1000 серии Mr. Green

Чей,ч е се сетих па за тоя алтавия РазвратИ....тоя кат ше ходи в съда, да не го заключат за едното чудо па сега... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мдаааааа, така пише в статията, че Шив и Ананди много ще страдат след като Амол отиде при биологичните си родители Peace Аз имам доверие на сценаристите и все си мисля, че причината Амол да е в сиропиталище не е в родителите му. Naughty

Ма РазвратИ верно много алтав ше дойде. На 2-ри Януари пак нещо с полицията се е разправял, даже има и клип заснет. Не мога да разбера дали става въпрос за едно и също нещо, но новината за шофирането в пияно състояние е от вчера  newsm78 Пише, че свидетелството за управление му е отнето и, че глобата от 2000 лири е платил веднага, както и че в четвъртък трябва да се яви в съда. Не знам какви са законите в Индия за такива нарушения, но не вярвам да е нещо сериозно. Па и курупцията им там е пословична, та РазвратИ не го мислим за това  Party Party Party

# 732

Мдаааааа, така пише в статията, че Шив и Ананди много ще страдат след като Амол отиде при биологичните си родители Peace Аз имам доверие на сценаристите и все си мисля, че причината Амол да е в сиропиталище не е в родителите му. Naughty

Ма РазвратИ верно много алтав ше дойде. На 2-ри Януари пак нещо с полицията се е разправял, даже има и клип заснет. Не мога да разбера дали става въпрос за едно и също нещо, но новината за шофирането в пияно състояние е от вчера  newsm78 Пише, че свидетелството за управление му е отнето и, че глобата от 2000 лири е платил веднага, както и че в четвъртък трябва да се яви в съда. Не знам какви са законите в Индия за такива нарушения, но не вярвам да е нещо сериозно. Па и курупцията им там е пословична, та РазвратИ не го мислим за това  Party Party Party

Аз и друго си мисля, толкова ли пък това дете няма да поиска да остане при тях? Нали все пак те са го отгледали, нали би трябвало и то да е превързано към тях, за едно дете онези, които го отглеждат са истинските родители по принцип.

Не знам, но аз също мисля, че няма причина да оставиш детето си в сиропиталище, освен ако нещо не е откраднато по някакъв начин и да са излъгали родителите примерно, че е починало или нещо подобно, знам ли, но съм чувала пък, че тук в България още преди години май като се роди дете инвалид доста са убеждавали родителите да го оставят, дори моите са ги убеждавали в болницата. На мен затова ми беше толкова любопитно как стоят нещата в Индия именно по този въпрос, какво се случва обикновено с такива деца и в последствия дали по някакъв начин са защитени с някакво социално подпомагане, или са оставени на произвола на съдбата.

# 733
Марвелита  Hug дано корупцията свърши работа, че инак требе да мислят някоя сюжетна линия от пандиза... hahaha hahaha hahaha

Аз пък вярвам, че Амол ще остане при тях...ще видиш, че ще променят сюжета в полза на правдата. Разбира се, че ще има драма, но Амол за нищо не е виновен та да го лашкат насам натам, нито Развратови са виновни, че отглеждат детето с любов.
Другия вариант е да вкарат сюжетна линия в която има отвлечено или уж умряло дете (Амол) и да искат да възтържествува справедливостта и той да се върне при родителите си които са страдали за него с години. Може би и това е причината да забременят Развратова с близнаци...за да не стане толкова дълбока драмата с липсата на Амол. Другото...ако Амол пък остане с тях...защо е забременена с близнаци? Thinking

Спомням си в Кашмир когато баба ти и се обади да и каже, че Гена е бременна, Разратова беше много въодушевена, каза на РазвратИ, че едно семейство трябва да има поне 2 деца за да не расте едното само. Та в тоя ред на мисли, може би за това са близнаците...защото Амол си отива, или просто сценаристите са решили да им дадат две деца, но няма време да ги ражда по отделно.... newsm78

Знам ли...така или иначе...не е справедливо да им отнемат Амол. Crossing Arms

Бубе, да отглеждат го, но не от дълго време...не е при тях повече от 1г и половина.

Марвелита Hug Казаките са качили серия... Grinning

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

# 734
Ауууу Зиз Hug и мен ме напрегна, та до сега като луда съм се ровила из форумите. Изчетох 14 страници коментари  #Crazy Феновете яко са се активирали. Почти няма негативни мнения освен едно-две и те са свързани с участието му в предаването "Индия отвръща на удара", където чете лекции за беззаконието. Всички останали го подкрепят и го молят да не повтаря грешката, защото искали да го виждат щастлив и успешен. Peace и все такива. Всеобщо е мнението, че медиите прекалено преекспонират инцидента, който можел да се случи на всеки  Laughing Laughing Laughing . Че той не е хванат за  превишаване на допустимата скорост или шофиране под влияние на алкохол. Той  "просто е бил уловен при рутинна проверка на превозни средства и установеното количество алкохол  също е под ограниченията, но медиите правят голям проблем от инцидента". За затвор или нещо подобно и дума не се споменава, но са му взели и книжката и колата.
С две думи - нема страшно. Случката е станала на връх Нова Година в 3,30 ч. на 1-ви Януари. РазвратИ е пътувал за купон  hahaha hahaha hahaha Свеж е като краставица  Joy Joy Joy Joy Joy Алкохола в кръвта му е 0,4 промила, демек трезвен е като камила  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.dailymotion.com/video/x2dvb74_pakde-gaye-siddharth-shukla-balika-vadhu-2nd-jan-2015_tv

Общи условия

Активация на акаунт