Сладкарничка за книги - тема 23

• 20 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Лелееее  Рейн , Лита , страхотни подаръци са ви спретнали Гиговче и Петя , направо очите ми останаха на снимките , невероятни емоции отново струят в темичката ни . Да са ви честити подаръците , момичета   bouquet  

Пак ще имате среща , искаме и ние с вааааааасссссс  newsm68  Къде е чак февруари месец  newsm78   Laughing

Лоренка , ядеш ли мед ? Не пий нищо горещо , само хладки неща  Praynig  Моля се бързо да се оправяш  Hug

# 691
  • София
Извинете, но кога в неделя и къде ще бъде срещата?  Embarassed
Лита, в Мр. Пица на ул. Верила, до НДК. 13 часа.

# 692
  • Пловдив
Привет и от мен...днес ми е много мързеливо... а малко по-късно трябва да почистя из вкъщи.

Лофче, книжката ти от 3.12 ми излиза че ти е на гише

Цвети * не знам какво сте си писали с Миж, но не се махай от нас...не ми харесва да чета че някой ще се отписва от тук.

Рейнче, Лита страхотни неща видяха очите ми   bouquet

Другарче мое...в твоя пакет бухали няма, просто в Пловдив наистина красиви бухали няма...имаше в един магазин сувенир бухал с флейта и с цигулка...а с книга защо нямаше  Crossing Arms

Нели и в Асеновград питах в една книжарница за печат бухал тц  #2gunfire рано или късно съм сигурна, че ще се появи.

Лоренка, чувала съм че е хубаво да се пие кока-кола на стайна температура при ангина

Нара, искам вече февруари...софиянки с тази скорост ще направят още 5 срещи до тогава...леко им завиждам

Хубав ден от мен  Hug

# 693
  • София
Лоренка, ангина ли си лепнала? Много неприятно! Прави си често гаргари със сода или сол.
Лита, ако решиш - добре си дошла! Пете, жалко, че няма да успееш, но ще те извиним  Hug.

# 694
Деска , нищо мила , ние поне гледаме снимки и им се радваме за срещите . А между другото и на мен ми грабна очите новата книга на Демет Алтънеликиоглу , май ще я вмъкна за 8 март , ако не я купя дотогава  Thinking

Излизам в обедна и отивах да хапна , чеееее откакто видях на Камиче сладката пица сутринта , коремчето ми бушува от глад  Laughing

# 695
Деси ще ходя да ги видя какви ги вършат тези в пощата. Напиши ми само номера на пратката, че съм през телефона.

# 696
  • София
Вени  Hug ще пийнете по едно айрянче  hahaha за мен

# 697
  • София
Вени  Hug ще пийнете по едно айрянче  hahaha за мен
Хах, добрееее hahaha!

# 698
Излизам в обедна и отивах да хапна , чеееее откакто видях на Камиче сладката пица сутринта , коремчето ми бушува от глад  Laughing
Аз от тогава два пъти хапнах, бе Нарче. Ти гладна ли стоиш още?  Shocked

И аз мисля да пийна един айрян  Flutter Joy

# 699
Рейнче,радвам се че съм те направила поне малко щастлива! Както забелязвате не съм слагала сладко в подаръчето,защото Рейн се храни здравословно, а и каза че не иска,та затова реших че не е редно да я дразня...а алкохола беше малко рисковано първо за да не се счупи и второ някак си алкохолни подаръци са малко неприлични май...ама понеже тя каза че обича...та реших да рискувам...а книгата уж я опаковах отделно да те чака за Коледа под елхата,ама явно не си издържала Simple Smile Ако поне мъничко съм те направила щастлива Рейнче, това ще бъде огромна радост за мен!!!
Не разбрах кога и какво се е случило с Цвети и какви дискусии е имало?

# 700
  • Пловдив
Лофче, PS4267000449H

# 701
Не разбрах кога и какво се е случило с Цвети и какви дискусии е имало?

ОК. Ще го напиша тук и ще оставя въпроса да го решим  Simple Smile
Всички знаем, че животът е тежък, гаден, несправедлив и т.н. Че има болести и смърт. Че това е нещо неизбежно и може да застигне всеки един човек във всеки един момент.
Въпросът е искаме ли, влизайки в тази темичка, в нашата Сладкарничка за книги, да научаваме кой познат на някой потребител е болен от рак или от друго страшно нещо или не. Дискутира ли ви се подобна тематика или не?
Защото на мен - ИЗВИНЯВАЙТЕ! - но не ми се дискутира. Нито ми е нужна подобна негативна информация.
Може би повредата е в моя телевизор, за което се ИЗВИНЯВАМ още веднъж и на всички вас, и специално на Цвети     bouquet

# 702
Аз от тогава два пъти хапнах, бе Нарче. Ти гладна ли стоиш още?  Shocked

И аз мисля да пийна един айрян  Flutter Joy

Да , Мери , даже понякога шефовете се сърдят , че излизам в обедна , щяло клиенти да идват мен да ме няма и си гладувам до 18 ч , ама мъжка му работа , те нали са наядени .....  Crossing Arms   Laughing

# 703
Ние с mijjjka вярвам, че се разбрахме на лични. Аз също се извинявам на всички момичета, които пишат в темата. Няма да се повтори. Peace

# 704
Да , Мери , даже понякога шефовете се сърдят , че излизам в обедна , щяло клиенти да идват мен да ме няма и си гладувам до 18 ч , ама мъжка му работа , те нали са наядени .....  Crossing Arms   Laughing
ooooh! Ще ме извиняват, ама аз гладна не мога да стоя.. освен ако не искат да ме вдигат до спешното, щото съм се разтреперала и припаднала на работното си място  Laughing И хич не се шегувам. И заради тях и едната работа няма да си пропилявам здравето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт