Сладкарничка за книги - тема 23

• 20 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Да , Мери , даже понякога шефовете се сърдят , че излизам в обедна , щяло клиенти да идват мен да ме няма и си гладувам до 18 ч , ама мъжка му работа , те нали са наядени .....  Crossing Arms   Laughing
ooooh! Ще ме извиняват, ама аз гладна не мога да стоя.. освен ако не искат да ме вдигат до спешното, щото съм се разтреперала и припаднала на работното си място  Laughing И хич не се шегувам. И заради тях и едната работа няма да си пропилявам здравето Simple Smile

Ела да превъзпиташ моите хора , Мери , ще съм ти благодарна . Вече ще си пиша вредни и с тези парички ще си купувам книги  Crossing Arms   Joy

Отивам да чета за Ричърчо и да си хапвам млякото с ориз и канела , може да се поровя и за някоя сладка рецепта да спретна довечера , че доста конфитюри и сладка имам из нас .  Whistling

# 706
Ще се изкажа след малко по повод поста на Мижка,само че в момента ми изникна служебна работа...

# 707
Момичета, дано   bouquet
Миж  Hug
Това е оазис на чудеса, любов и добро настроение. Има момичета, споделили в скрит текст. Всеки има такава нужда понякога, аз затова и не винаги чета скритите, когато се предупреждава  Peace

И съвсем не по темата, но съм толкова очарована, по незнайно каква причина досега съм избягвала Шекспир. Голяма глупост, прекрасен е, прекрасен!

# 708
  • София
На мен не ми се дискутират такива неща. Дотолкова не ми се дискутират, че напълно игнорирах, докато не се постави въпроса към нас.

# 709
Ела да превъзпиташ моите хора , Мери , ще съм ти благодарна . Вече ще си пиша вредни и с тези парички ще си купувам книги  Crossing Arms   Joy
Да ти кажа, то си е за теб, не за тях Simple Smile

# 710
Хей, страхотни подаръци са спретнали Гигова и Петяя smile3501
А разказът на Рейн трябва да вземе приз за най-добро описание на получаване на подарък!
Ама и аз докато стигна до другарчето се изприщих Mr. Green

Цвети съжалявам ако имаш такъв познат. Кофти Sad
Но съм съгласна, че не е приятно да се дискутира в Сладкарничката ни.
Проблеми всеки е споделял, но не и от такова естество Peace

# 711
Харесах си сладичко да си спретна http://recepti.gotvach.bg/r-7673-%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC_%D0%A8 … D0%B8%D0%BB%D0%B0  Но ще го направя в по - малко количество , че 10 - 12 порции .... са доста нещо , трябва да ми идвате на гости да си хапнем заедно   chef

# 712
  • Benelux / Varna
Момичета, нямам никакво време тези дни, затова само искам да честитя и да кажа, че видях уникални подаръчета!!!!! Браво!!!!
Точ , прекрасна кутийка видях от Дъглас! Чуднааааа!
Рейнче, разказът ти ми спря дъха и аз чаках с нетърпение да разбера кой е виновникът!
ЛИТА, забравих миличка, Честит Рожден Ден на патерички, да си жива и здрава! Много обичана!
Прекрасен подарък е получила и Кали!

Нелко, хайде чакаме те да се похвалиш, кое, кое ти е другарчето де!!! Искаме и снимков материал!
Хвърлям по едно око от време на време,,,,

# 713
  • Пловдив
И на мен не ми е приятно да чета такива неща, ако е ежедневие  Peace Около нас в обществото има много хора, болни от тази чума на 21 век. Ако си заровим главите в пясъка, не означава, че тези хора не съществуват. Цвети може да е имала нужда от подкрепа или да сподели с нас...може в реала да няма кой да е изслуша и да се чувства сама с болката си  Peace
Може би е добре при по-тежки написани неща да се правят в скрит текст и който иска да чете, който не иска да пропуска. Понякога човек наистина има нужда от две мили думи, които да стоплят сивото му ежедневие. Тук всички сме хубави хора и в дадени ситуации по един или друг начин сме си помагали дори без да го осъзнаваме....

# 714
Честити подаръчета на Рейн и Лита!   Simple Smile
Изпращачите са се справили страхотно!     bouquet
С две неща съм съгласна-
едното е -мнението на Кости-"А разказът на Рейн трябва да вземе приз за най-добро описание на получаване на подарък!"   Peace
другото е- мнението на Деси по казуса Мижжка и Цвети.  Peace
За неделя много искам да дойда ,но не знам дали ще успея за 1 часа. Ако беше малко по-късно,може би щях да имам по-голям шанс. Но нищо още не е сигурно,де.   Wink

# 715
  • Benelux / Varna
И аз подкрепям казаното от Деси, изцяло покрива моето виждане по въпроса. Може би Цвети е сгрешила, че не го е поставила в скрит текст, за който има желание да го прочете, който няма просто да го подмине, но живота ни е неименуемо изпълнен с такива трудни моменти и не можем да избягаме от тях. Прекрасно би било, ако това присъства по-малко в нашия си свят тук, но ние не можем да се капсулираме, понякога нещата ни тежат и имаме нужда да ги споделим с приятели. А тук всички сме такива и бихме подали ръка, на всеки който има нужда от нас!

# 716
Завърнах се с новите нокти  Mr. Green

Деси взела съм книжката ... От пощата се направиха на ударени, че седи при тях повече от седмица а аз ходих през това време за други неща  Peace

Нарче мило другарче и книжките от теб пристигнаха, благодаря за шоколада /може и да не ти се вярва, но това е един от любимите ми/. Най-накрая получих и книжката от играта на Софпрес  Wink

# 717
  • София
Честно казано, мен повече ме натоварва дискусия от този тип, отколкото това да подмина някоя тъжна новина, ако не искам да я чета и преживявам. В крайна сметка, по-хубаво интернет място от нашата темичка няма за мен  Hug и мисля, че човек от типа на колежката на Слив (пречиш ми, че си усмихнат) не би намерил място тук. по някакъв естествен начин няма да се впише. а Цвети я усещам като много приятен човек  Party Деси, +1 за "несъзнателната подкрепа, която сме си давали по един или друг начин..."
Рейн, уби ме с поста си , няколко пъти се връщах с началото да видя къде изпуснах името на другарчето ти, после се замислих дали да не се върна в стари постове, ядосвах се, едва те дочетох  Joy   Joy   Joy верно си за приз  Grinning
хубав ден на всички ви   bouquet
п.с. помня, че Слив потвърди, че ще дойде в неделя  Peace

# 718
Хайде да забравим за това . Минало , заминало е , не е маловажно , но съм убедена , че Мижче и Цвети са се разбрали като едни големи прекрасни хора .  Heart Eyes

Излиза нова книга на Марина Фиорато  ooooh!  Е то бива бива , ама само хубави книги издават и ме дразнят така .  Crossing Arms Joy

Лофче другарче , да си го хапнеш с кеф , в събота ще ти пратя още един  Laughing  Hug както и книжката де  Whistling

# 719
Честити подаръци на Рейн и Лита!

Рейнче, страхотен съспенс (друго си е то културната дума) имаше в твоя разказ. Почвай да пишеш трилъри. Laughing

За неделя и аз не знам още как ще се подредят нещата при мене. Дъщеря ми е решила да черпи за едни нейни служебни успехи. Ще ни води на пица, ама не е решила дали в събота след работа или в неделя на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт