Сладкарничка за книги - тема 23

• 20 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • USA, Steak State
Мила Елинка! Скъпо другарче, не знаеш как разплака мен и сестра ми от щастие. Мен защото знам колко много е вложено в този прекрасен подарък, който си ми направила, а сестра ми защото и върна вярата, че все още добри хора съществуват.

Прекрасни са всички неща, които си ми пратила, а книгата е дълго желана!
От много емоции сестра ми пропуснала да ми направи обща снимка, качвам всичко в албума и като ми прати обща снимка ще сложа и тук в темата.

Ох бе Ели, направо...  smile3501 newsm45

Страхотна си!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Нелка, благодаря ти мила, че събра толкова прекрасни души на едно място!  Heart Eyes

# 721
Оооо, Паяче, честит подарък и браво на Ели, че така ви е разчувствала и двете Grinning  Hug Чакаме снимки  Crazy Затова живеем  Joy

# 722
  • USA, Steak State
Мери, в албумчето са. Тук ще кача само общата като ми я пратят.  Peace

Тя Елка ми е много скъпа, беше една от първите дами от темата пратила ми книжка за прочит.  Hug

# 723
Ох колко съм разсеянаааа

Рейн честит ти подарък, страхотен разказ с интерес го четох   bouquet Браво на моето другарче Гигова   bouquet

Паяче честит подарък, Елинка доста се е постарала  Peace

Елинка пиша тук, че е по-удобно аз скоро може и да не я прочета "Руско мастило", но с удоволствие ще ти я пратя за прочит когато решиш, обещах на Нарчето първо и после мога да ти я пратя  Hug

Нарче ти до Бургас искаш да се търкалям ли? Аз верно на там съм тръгнала ама ...  Blush Hug

# 724
  • в огледалото на живота
Момичета,ако няма желаещи мога да пусна тема малко по-късно  Rolling Eyes
Милето е пътуваща,Кали май е доста ангажирана с работа...
Миж?
Само предлагам...

# 725
  • Пловдив
Пак съм тук  Twisted Evil

Паяче, честити ти подаръци след малко ще надникна в албума да ги разгледам.

Аз пък ще ви кача няколко снимки на бухльовци от едно пловдивско изложение от 2012година  #Crazy
Скрит текст:

Бухал (Bubo bubo) С дължина на тялото 65-70см. и размах на крилете 160-180см., бухалът е най-едрата нощна граблива птица в България. Мъжките тежат около 2 килограма, а женските достигат до 4,5 килограма. Срещат се в стари широколистни и иглолистни гори, степи, полупустини, влажни низини и сухи, скалисти терени.

Африкански бухал (Bubo africanus) Един от най-малките бухали в света. На тегло варират от 480-800гр. и размах на крилете от 100 до 120см. Срещат се в Африка на юг от екватора и части от Арабския полуостров.

Полярна сова (Bubo scandiacus) Среща се в най-северните райони на Америка, Европа и Азия. Гнезди в тундрата през късото арктическо лято и мигрира на юг през зимата. Отбелязани са наблюдения на полярни сови в щатите Тенеси и Джорджия, Южна Русия и Китай. На тегло варират от 1,6 до 3 кг.

Индийски (бенгалски) бухал (Bubo bengalensis) Среща в Западните Хималаи, Пакистан, Индия, Кашмир, Непал, Асам и Бирма. На тегло мъжкия достига до килограм, а женската до килограм и половина.

Запознайте се с Ейвъри - азиатска кафява улулица. Среща се в Южна Азия от Индия и Шри Ланка на юг до Западна Индонезия е Южен Китай. Тя е средно голяма сова, която достига на дължина до 55см. и тегло до 900гр. Беше много мила и любопитна имам снимка с нея  bowuu

Дано да не съм ви досадила!

И молба към хората с фейсбук, ако желаете може да харесате снимката ми  bowuu   bouquet

# 726
  • София
Вени,аз също ще дойда в неделя Party

# 727
Дев, пускай  Hug

# 728
  • София
Вени,аз също ще дойда в неделя Party
Супер, отбелязвам те в списъка!

# 729
Паяче честит ти подарък! А Елинка наистина е едно мило момиче с огромно сърце Heart Eyes

Дев и аз за темата се чудех кой ще прави Laughing Айде направи ни ти една Grinning Hug

# 730
  • на североизток от Рая
 Добър вечер! Включвам се в края на темата, но сега свърши работният ми ден.

Кости, тук ли си, чуваш ли ме? Потвърди, моля!  Hug

От седмица време имаш пратка. Едно другарче вече много се притеснява какво се случва и защо не казваш, че е получена. Аз също се разтревожих, защото това са доста дни неизвестност.

Ще пиша после пак, може би в новата тема.

Мариша, обичам те! Имам нещо да ти казвам. Даже ще го направя публично.  Naughty

# 731
Лофче другарче , ти се търкулни от Сливен , аз ще се търкулна от Бургас  и току сме се търкулнали и срещнали на Карнобат на по кафе и на пазар  Laughing  Laughing  Сериозно , за теб ми е запазен в шкафа така , че да мълчиш . Naughty  [/URL  [URL=http://smayliki.ru/smilie-961452423.html]

Паяче , да ти е честит подаръка от Елинка , ама как само е предизвикала и при теб и при сестричката ти сълзи от щастие , браво , браво на Ели  Hug

Чакаме сега да се похвали и Нели Hug

# 732
  • в огледалото на живота
Миж, Peace
Пишете тогава още малко,отивам да дооформя картинки  Hug

# 733
  • на североизток от Рая
 Искам да се включа с нещо в тази тема, за да не го пренасям после в новата.
 Не мислях да го коментирам, но да не стане така, че нямам отношение. Става дума за онова нещо, което не съм го прочела, но е възникнало като полемика между Мижжж и Цвети. Не съм компетентна, защото не прочетох какво е казано от Цвети, но аз винаги бих откликнала на повик за помощ, съвет към някого. Ако тук е имало нужда, насреща съм, но дано да не бъбря излишно и не на място. Цвети, не спирай да пишеш, не се засягай, често си казваме нещата, както ги мислим, лоши чувства към теб не прочетох.  Hug На мен много ми допадаш и така леко и с финес се вписа при нас. Пиши!  Hug

Гигова, ти си Чудо!  Heart Eyes Рейн, ти заслужаваш това, което си получила.  Hug

Паяче, честита радост и на теб. Миличката, как ли си искаш подаръчето при теб.  Heart Eyes

Аз също щях да купувам вино на другарчето си. Изникна ми като идея, но после тази идея заместих с друга.  Grinning Гигова, доста сходно мислим, бе, душа.  Hug

Снимах моите чудеса от Маришка, но не сега, моля.  Naughty

# 734
И аз ще го напиша в старата тема, защото не искам новата да започва с каквито и да било негативи. Поне от моя страна. Що се отнася до мен всичко е забравено, нямам лоши чувства към никоя от вас. Мижка така го е почувствала, така го е казала. По принцип ми допадат директните хора. Деси обаче беше много права с това, че "понякога думите много помагат, без дори да си осъзнал". В тази връзка и тук благодаря на Зори за нейните думи към мен. Много добре ми подействаха.

За всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт