Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 815
  • 706
  •   1
Отговори
# 120
  • Северозапада
Аз още кърмя, всички вируси изкарах с нея,би следвало да и предавам антитела, ама ей го  Cry Просто в повече ми дойде и постъпването в болница.

# 121
Оф, Мравче  Tired Дано бързо го овладеете.

# 122
  • Варна
Мравче, бързо да оздравява София ! Искрено ти съчувствам за болницата, важното е да се оправи бързо детенцето !
Мами от София, можете ли да ми препоръчате хотел близо до клиниката по Алергология на д-р Мустаков ?
Цвете, имаме същия уолкър. Ако ми беше споменала, че търсите такова нещо, щях да ви го подаря. Чисто нов е, Насето не го хареса, но той проходи много рано. Ако някой желае ще му го изпратя, подарявам го !

# 123
  • NE
Арвенче Много мило, но мъжо го намери на добра оферта в ибей. А и ние скоро няма да го ползваме май по предназначение.
Всички познати деца днес бяха пред педи, докато чаках док да ме прегледа. Shocked

# 124
  • shumen
Мравче,да се оправя скоро София.Оф,тези деца май лепят всичко от яслата.Наистина влизането в болница е ужасно.Моя не е кърмен нито ден,но де що мине нещо и го прикача.
Цвете,нашия уолкър е на Чиполино и бях доволна.Наистина падаше в началото,но му свикна бързо.
Поспалане,браво за добрите резултати.
Алексче,дано се справите скоро с обрива и да разберете от какво е.
На моето дете му нямаше нищо сутринта и го пуснах на ясла.Явно хъркането е от 3 сливица,а потичането на носа е било нещо инцидентно.Довечера като го взема ще го обработя пак и ще му дам и Коризалия и дано се разминем само с това.

# 125
Аз съм на мнение, че имунитета е сринат от яслите. Моето дете нито е кърмено, нито е пазено, но въобще не е боледувало. Но тръгне ли на ясла, веднага сигурно ще олепи нещо.

# 126
  • shumen
Сигме,така е.Моето две години не знаеше какво е АБ,а сега откак е на ясла вече 3 пъти пи.До две години и не беше се разболявал сериозно,а сега за 3 месеца на ясла ми направи 3 гнойни ангини.

# 127
Мраве - дано скоро се подобри София и да я изпишат от болницата  Hug. И аз имам наблюдения , че кърменето не винаги е гаранция за разминаване с болести .Вторите деца на три мои приятелки боледуват доста по-често ( сравнявам с Дафина , която веднъж е боледувала) , заради каките си които са много по-контактни с вирусоносители ,а и често прихващат нещо в градината .
 Дафина е много контактна - последно , докато беше по-топло и имаше деца по площадките беше започнала много да се заиграва. Обикновено с по- големи , които и обърнат внимание , но и с наборчета  Simple Smile- преследваше ги да им подава топка или просто ги преследваше  hahaha.Вкъщи има контакт предимно с брадовчедка си , която почти непрестанно е с хрема заради трета сливица , проблем не сме имали , но и те се виждат по за два часа седмично.Имаме още 2-3 приятелки , но ни е трудно да се организираме да се виждаме редовно. Като беше по-малка си се разхождахме сами , защото нямаше с кой да си нагодя режима . Сега си седим повече в къщи , но дори да излезем по площадките до нас , няма деца , надявам се да не подивее до пролетта . И аз си мисля, че ако трябваше да я записвам на ясла нямаше да отървем болестите  Rolling Eyes.
 Поспаланчо- браво за добрите рзултати  Heart Eyes.
 Теди - да оздравявате вече и да не посрещате празниците болни .
 Дани - аз знам това правило за студеното време - никога къпане преди излизане  Hug , дано сте пресекли настинката  Heart Eyes.
 Зузи - не е ли започнала да пълзи Ради , тогава ще ти олекне с една идея , като проходи- съвсем , но  ще са други дертовете .
Аз от месец-два се чувствам една идея по-свободна вкъщи - Дафина периодично се заиграва и сама, без да има опасност от сериозни травми  Crazy. Ей на вчера и двамата с мъжа ми не сме я усетили кога е драскала с молив по едната стена в коридора  Mr. Green.Приемам идеи за отстраняването му от латекса - с мокра гъбичка го изтрих частично .
 Честит да е днешният празник на майките ни студентки , а и на тези които още се чувстват студенти по душа   bouquet.

# 128
  • Северозапада
Най-много ми е гадно, защото с ММ сме били здрави хлапета, нямаме алергии,през бременността се стараех да се храня добре, кърмя, тя не яде "боклуци" ,наблягам на плодове и зеленчуци и накрая все едно нищо не съм направила. А и на ясла съм я пратила да лови вирусите. Много ми е гузно,чувствам се виновна. Съжалявам, че ви товаря, но пред близките гледам да се държа и да изглеждам сигурна, че правя най-доброто за детето си.
Честито на всички празнуващи и празнували в последните дни!.
П.П. И София не е боледувала от настинка, защото сме излезли  на студено или не е била облечена достатъчно, а не я навличам, но вирусите и разказаха играта.

# 129
Феичка тъкмо щях да питам ползвате ли го и дали се справя, но видях че си писала Wink

Аз чесно казано предпочитах да не лази , че сме и с куче ама на, детето е на друго мнение  Mr. Green
Иначе по мебели се пидпира и си обикаля и за ръчичка също , но си мисля че ще му е интерсно да бута, защото гледам че се опитва да бута проходилката , но тя е много голяма и вече ще я махам , че не иска в нея .

Мраее не се обвинявай , всичко си е до дете и това че сега ви се случва да боледува детенце не значи че ти не правиш нещо както трябва или че ти си причината.

# 130
  • Сливен
ant G, не се обвинявай, просто някои деца така изграждат имунитет. Дано бързо се оправи сега и после да нямате други такива премеждия.
ponyo, Ивка е второ дете, ходи на ясла вече цяла 1г. и три месеца, и е изключително здраво дете - така че първо, второ, трето дете, ясла, не ясла - всичко си е индивидуално, зависи от детето, от начина на гледане, от кърменето, от толкова много неща, че няма как да хванем всичко. Просто да се молим да минава по-бързо този период с често боледуване.

# 131
  • Sydney
Аз съм на мнение, че имунитета е сринат от яслите. Моето дете нито е кърмено, нито е пазено, но въобще не е боледувало. Но тръгне ли на ясла, веднага сигурно ще олепи нещо.
+1  Peace
ant G много неприятно, много... бързо да минава, че като знам какъв тормоз е за децата и за родителите тея инхалации и болници Sad  Hug
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® какъв е обрива? ако те притеснява и съмнява ходете на дерматолог, нашите гъби ги оправихме с клотримазол... а сега я мажа с един органик крем и съм супер доволна

# 132
  • София
Жорко не е кърмен, цедях се и давах и дефакто беше на смесено АМ и кърма и не боледуваше, сега Лили е изцяло кърмаче от родилното още до ден днешен и се спука да боледува наравно с нас...

Мраве да се махате по- скоро от болницата!

# 133
  • shumen
Пони,аз го къпах след като се прибрахме.Преди това не посмях,а винаги го правя така както казваш ти.Засега не са се обаждали от яслата и се надявам да сме го присякли.След час като отида да го взема ще разбера как е бил днеска.

# 134
  • София
+1  Peace
ant G много неприятно, много... бързо да минава, че като знам какъв тормоз е за децата и за родителите тея инхалации и болници Sad  Hug
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® какъв е обрива? ако те притеснява и съмнява ходете на дерматолог, нашите гъби ги оправихме с клотримазол... а сега я мажа с един органик крем и съм супер доволна

Бени,

Нали тя е с АД и явно най малката промяна и се отразява ( ядене, памперси )......Макар, че памперсите са едни и същи Пуфис и до сега не сме имали проблем, храна - освен, че 2 дена яде леща, после ММ реши, че ще и дава шоколад.....та най вероятно повече и се е насъбрало.
Обадих се на педката и утре сме при нея да види и евентуално да пуснем една микробиология.....и да каже какво ще правим.
Вчера лекарката препоръча да махаме памперса колко се може по скоро - да я държа малко без памперс и после гащи. Айде аз имам такива преходни 2 чифта ама тя като се изпишка 2 пъти и те пропускат.

Най-много ми е гадно, защото с ММ сме били здрави хлапета, нямаме алергии,през бременността се стараех да се храня добре, кърмя, тя не яде "боклуци" ,наблягам на плодове и зеленчуци и накрая все едно нищо не съм направила. А и на ясла съм я пратила да лови вирусите. Много ми е гузно,чувствам се виновна. Съжалявам, че ви товаря, но пред близките гледам да се държа и да изглеждам сигурна, че правя най-доброто за детето си.
Честито на всички празнуващи и празнували в последните дни!.
П.П. И София не е боледувала от настинка, защото сме излезли  на студено или не е била облечена достатъчно, а не я навличам, но вирусите и разказаха играта.

Мравче,

Не се обвинявай. Не си виновна, че така е станало. Нормално е след като ходят на ясла да лепят всички вируси и след най малкото боледуване да им падне имунитета и от там по сериозно след това да се разболяват.
Важното е че сте хванали на време нещата и така по бързо ще се оправи и Софи. Hug Hug

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 15:44 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

Общи условия

Активация на акаунт