Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 787
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
Ани, не пиша много, че в тон с темата и мен ме  е хванало някакво депресарско. Нищо не ми се прави, детето ми е с температура от три дни. Чак днес се оцефери. Нещо нанагорно ми идва. От януари ще започвам да работя по малко, да помогна за годишното приключване, а дребната ще я въртим кой не е на работа.

# 586
  • до едно тепе
Сигме вчера тъкмо се замислих че отдавна не си се мяркала. Я горе гребена. Да се оправя бързо Лия Hug

# 587
  • Sydney
sigma да се оправя малкото сладурче  Hug

# 588
  • Северозапада
Сигма, бързо да оздравявате
Алекс, вие също
София е пак на инхалации  Confused
При нас само тати къпе, аз когато него го няма  Peace Но ние от самото начало заедно я къпем, а в последствие почна той сам.

# 589
Честото зъбче на Вили,честити ходещи крачета на Лили и честит празник на Сиянка! Всички честитки накуп Mr. Green

Цветенце, Радина има различни периоди, имахме проблем с това да стои при татко си, не даваше пампи да сменяме, не ме пускаше да стана от килима, на който най-често играем, не даваше никой да я храни и облича...всичко беше временно. Сега пак си слагаме спокойно пампитата, играе с татко си и т.н. Само с приспиването е по-трудно, при него заспива, ако вече е тотално изнемощяла.

Сега сме с нови двайсет..обрина се до носа, било от зъбите и до няколко дни щяло да мине. Писна ми с тези зъби, а ни чакат още 12.

# 590
  • shumen
Честито зъбче на Вили.Да растат все така без проблем.
Лилка,дано е добре вече Ники.Според мен си е било вирус това.
Сигме,бързо да оздравява Лия.
Цвете,Дени и той не иска да стои с друг,а само с мен.Сега откак сме с нашите остава при баба си или дядо си,но ако се забавя и започва да ме търси.
Алексче,според мен ако е шарка няма да е толкова ниска Т.

# 591
  • Велико Търново
Лилка, добре че си имала смелост да откажеш болницата.  Hug
Алексче, аз като меря под мишничката с електронния задържам още малко време, след като изпиука, защото продължава да отчита и след сигнала.
Сандре, Маги, дано скоро излезете от дупката. Всеки от време на време има такива моменти, гушкайте дечурлигата и ще мине  Hug
Магнитче, много сладко Simple Smile

И аз съм чувала и знам, че се натиска около ушичките и ако има нещо започват да плачат. Даже понякога и на Тони съм й го правила  Crazy

Феичка, много е сладък Вили  Hug И да ви е честито зъбчето. Нека и останалите израстат неусетно, бели и здрави  Heart Eyes
Ани, много се радвам, че всичко е наред с бебчето. Чакаме феталната  Hug
Моме, на нашия инхалатор пише да не се ползва с нищо друго освен с физ. р-р.

# 592
  • до едно тепе
Добро утрооо!Изпихте ли си кафенцето вече Laughing
Скрит текст:

Зузко да и минава обрива на снахичката и бързо да поникват зъбите, че да не я мъчат толкова. Hug
С електронен термометър отдавна не меря. Купих си стъклен,пускам му ТВ да гледа и мушим под мишницата. Обикновено успявам да го задържа 5 мин.
Аз съм на ФМ днес и ми е едно такова спечено на душичкатааа. Rolling Eyes
Е поне скатах от работа. Сега след коледа чак Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 08:48 от pospalancho

# 593
  • Сливен
Поспаланчо, стискам палци за ФМ, всичко ще е наред  Hug
Днес времето при нас е направо пролетно, как да н го е яд човек , че е на работа.
Хубав ден на всички  Hug

# 594
  • В къщурката на хълма на феите
Зузо явно вашите периоди са по-кратички .. нашия период, през който пищим, че не искаме да се обличаме и да си сменяме памперса, все още продължава от около 2 години Mr. Green Mr. Green

# 595
  • NE
Мойто чаве от първият ден в който аз се занимавам с преобличането му пищи и реве всеки път когато имам ръкави да навличам. ooooh! Явно е до дете.
А вчера успя да ме пребие за интервал от няколко минути цели 2 пъти - сцепи ми леко устната и ме надра с маникюра, който се чудя как да изрежа отново. Crazy

# 596
  • Sydney
pospalancho Чакаме хубави новини Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 597
Поспаланче, стискам палци  Hug Hug Hug Hug Чакаме те с нетърпение да докладваш.
Ние с ММ продължаваме да си боледуваме, снощи вдигнах и аз лека температура. Бабите днес ще сменят караула. Абе, ние ще се оправим, не е проблем.
Имам едно питане - моля, ако нечие детенце е поддържало дълго време високи стойности на АСАТ и АЛАТ, да ми пишете на лични. На бебо пак му се е вдигнал АСАТ-а, отново няма да му бием ваксина, педи ни праща още веднъж на гастроентеролог, а като се разрових из англоезични сайтове за инфо, ми настръхна косата от споменати диагнози. Ако можете да ми препоръчате и добър детски гастроентеролог в Плд или Сф, също ще съм благодарна.

# 598
  • София
Поспаланче, стискам палци  Hug Hug Hug Hug Чакаме те с нетърпение да докладваш.
Ние с ММ продължаваме да си боледуваме, снощи вдигнах и аз лека температура. Бабите днес ще сменят караула. Абе, ние ще се оправим, не е проблем.
Имам едно питане - моля, ако нечие детенце е поддържало дълго време високи стойности на АСАТ и АЛАТ, да ми пишете на лични. На бебо пак му се е вдигнал АСАТ-а, отново няма да му бием ваксина, педи ни праща още веднъж на гастроентеролог, а като се разрових из англоезични сайтове за инфо, ми настръхна косата от споменати диагнози. Ако можете да ми препоръчате и добър детски гастроентеролог в Плд или Сф, също ще съм благодарна.

Моме,

С две ръца препоръчвам д-р Лазарова от Токуда (детски гастроентеролог).По принцип часовете за нея са много напред, но ако обясниш според мен могат да те вмъкнат и по рано.

С електронен термометър отдавна не меря. Купих си стъклен,пускам му ТВ да гледа и мушим под мишницата. Обикновено успявам да го задържа 5 мин.
Аз съм на ФМ днес и ми е едно такова спечено на душичкатааа. Rolling Eyes
Е поне скатах от работа. Сега след коледа чак Mr. Green

Поспаланче,

Ние сме с инфраред термометър ама оная нощ не успях да го открия.
Хайде стискам палци за ФМ и да се върнеш с хубави новини.

Алексче, аз като меря под мишничката с електронния задържам още малко време, след като изпиука, защото продължава да отчита и след сигнала.

Яже,

И аз така го направих ама въпреки това ми отчете ниска Т., а детето видимо гореше.

Днес е последен ден на ясла и аз на работа. Като аз съм последен ден на работа за тази година  newsm44 newsm44 newsm44 Иначе ако е ОК малката мисля на 29.12 и 30.12 да си я пусна на ясла, че аз имам да свърша някои неща, а ако съм с нея няма да мога.

# 599
  • до едно тепе
Прибрахме сее. Всичко е наред. Имаме си нормална носна костица и всичките гънки са с прекрасни размери. Малко по-кротичко ми се видя бебето от батю си Laughing  Сега ще чакаме статистиката. Реших все пак да пусна една кръв Whistling Иии да може би ще сме с розАви гащи, но доктора каза че е много рано още да каже със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт