Какво ще подарите на мъжете за Коледа

• 18 985
  • 178
  •   1
Отговори
# 105
Чудесна тема   bouquet

Моя е много обран от към ползване на вещи и аксесоари и след 8 години ми е доста трудно всеки път и почти винаги му взимам едно и също. Тази година мисля за някакво готино яке...

Идея за пушачите е гравирана запалка /днес поръчах такава за една приятелка и вярвам, че е чудесен подарък/.

Благодаря за споделянето на шахове от орешак, ще разгледам и евентуално ще се възползвам за племенника ми.

Ako може да ми кажеш от къде поръча запалката,ще ти бъда много благодарна.  Peace

# 106
  • Пловдив
MagMagic, пратих ти лично съобщение.

Аз поръчах вчера шах от Орешак - днес ми пристигна, 1:1 е като на снимките в сайта. Доволна съм от поръчката, надявам се племенника да е два пъти по-доволен от мен  Grinning
Ако някой се интересува може да му изпратя реални снимки  Peace
Опакован е добре има си и бланка за връщане на продукта в 14 дневен срок при несъответствие.

# 107
Може ли и на мен да кажете откъде е луксозната запалка? мерси Simple Smile

# 108
  • Стара Загора
Моят мъж много си пада по ножове и всякакви подобни инструменти за "оцеляване". Та миналия месец си хареса един доста скъп нож и аз му го купих като Коледен подарък. Но не може да го оставя и без подарък под елхата та му взех магнезиева запалка. Отдавна иска и се надявам да се зарадва.

# 109
Аз още от мината Коледа съм си решила проблемите с подаръците за мъжа ми. Преди му купувах пуловери или ризи, но тъй като все оставаше за последния момент и се юрвах да  обикалям из някой Мол и подаръците бяха малко скучни. Сега съм си направила подаръците за цялото семейство предварително. На мъжа избрах хубава туристическа раница от http://campingrocks.bg Знам, че ще му хареса, тъй като редовно разглежда сайта и вече няколко пъти си поръчваме неща от там и сме доволни.
Другите членове на семейството, деца, баби, дядовци са ми малко по-сложни, тъй като те толкова много неща си харесват, че избора става твърде сложен накрая. 

# 110
Аз се чудя за него, но и принципно като семеен подарък за едно Wii.
Той обича да играе понякога на компютъра игри и се надявам да му хареса. Лошото е че нямам познат, който да го има и отзиви дали наистина си заслужава.
Отскоро се запали и по гмуркането и другият вариант е някакви водолазни аксесоари също...

Прекрасен подарък е Wii. Ние във вкъщи имаме и постоянно играем на него и ни е толкова забавно, когато правим нещо заедно и се забавляваме по този начин. От няколко дни играем и на Не се сърди човече просто вече няма скука при нас  Joy

# 111
Може ли и на мен да кажете откъде е луксозната запалка? мерси Simple Smile

Моля и аз.  PraynigМного станахме на клона, но е е идейно.

# 112
Поръчах за баща ми от Zippo. Вчера пристигна. Хубава е, изчистена. Има и по шаренки и с повече мотиви. 
Излезна ми 80 лв.  Не знам луксозна ли е или не, но става.

# 113
Брат ми има рожден ден на 31 Януари и ще му подаря колело, знам, че не е за зима, но има едно старо, счупено и го кара постоянно, ще му се зарадва 100%
За Коледа зимни кецове.
На баща ми таблет обмислям, той е на 60+ и се притеснявам дали ще се научи, до сега не е работил с компютър, но е пенсионер и смятам,че ще му е интересно, ще се опитам да го науча.
на ММ часовник, обувки, риза, обмислям и колан. Ние за Коледа си подаряваме по много подаръци.
Миналата година му купих 1 терабайт Хард диск. Беше много щастлив.
На свекър ми всяка година вино Rolling Eyes всичко си има
Събира пощенски марки, ако видя някоя колекция може да му я взема.
На зет ми часовник.

# 114
Миналата година за Коледа получи дъмпел в куфарче, за рожденния си ден едно нещо дето се слага на касата на вратата да се набира и може и на земята за лицеви опори да се ползва и ръкавици за фитнес, че неговите много зле бяха. За именния ден получи калпак - това искаше и търсеше по магазините и не помня още какво.
За тази година утре ще ходя с брат му да видя едни пролетно-есенни кожени якенца, че много иска такова, ама не знам в този сезон дали ще намеря това което търся. Алтернативат ми е безжични слушалки - така съм си решила проблема с мачовете.  Laughing
Сега като ви чета се замислям и за електрическа самобръсначка, но не знам дали ще я ползва, още повече че се бръсне рядко... newsm78
Трудното е, че на 06.01 има и именден, а след нова година съвсем ми изтънява портфейла, че за именния ден мисля някакви по-скъпи домашни пантофи, ако му намеря евентуално номер, че с тия плавници... Mr. Green
Колкото и да му е накъсан портфейла и да му подаряват приятели и роднини, сменя го само когато аз му подаря нов.
При мен по-трудно е да измисля символичен подарък за Коледа за баща му и брат му.

# 115
Много трудно избирам подаръци.
Дайте ми идея за подарък за родителите ми. Да са ми живи и здрави, всичко си имат Simple Smile
Какво да избера  newsm78
П.П. Избрах си подарък за мен - екскурзия до Париж. ММ не се съгласи Sad

# 116
  • София
Ами понеже нямам никакви парички, всичко отива покрай детето. На мъжа ми ще му подаря: топли прегръдки, нежни целувки с греяно вино пред запалена камина...

Детето е най-важно! Simple Smile

# 117
  • Plovdiv
Alleisha, подари им едно топло одеало, аз това ще подарявам на братовчедка ми и мъжа й Simple Smile

Аз днес взех куфарчето с инструменти на мъжа ми. Чудя се дали да не добавя нещо към него.

# 118
Момичета, аз се колебая между следните:
1.Халат за баня
2.Риболовен билет за 2015
3.Абонамент за автомивка
4.Килимче за баня

Какво мислите?

# 119
  • София
Днес взех на мъжа ми ръкавици за мотора.Това за Коледа.
Остава за р.д

Общи условия

Активация на акаунт