От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 272
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • на Мелмак

По-рано тръгваше всеки петък камиона от Германия, ама сега като гледам датите мисля, че като тръгне от Англия камиона през уикенда, във вторник е в Германия....донатоварва и идва Simple Smile

A dano  Crazy

# 211
Писна ми да чакам Габко и те постоянно да отлагат курсовете си. Та имам питане - GGBG уведомяват ли с имейл, че имаш пратка при тях в UK склад, или чак като дойде тук, научаваш, че имаш пратка? Колко дни след като дойде камионът им в БГ, почва раздаването? Примерно идва в четвъртък, петък се обработва, предполагам, и събота-неделя раздават? Или чак в понеделник почват да раздават?

Камионът на GGBG тръгва всеки уикенд от Англия, получаваш имейли като се получи пратката в Англия, после като се натовари, като дойде в БГ и като я обработят. Обикновено камионът е в БГ в сряда вечер и от четвъртък-петък раздават, дори ако нямаш мейл че ти е обработена поръчката тук в БГ, може да минеш и на момента ти я  теглят и ти я дават. Нямат фискиран ден и час за раздаване, работят всеки ден, можеш да си я вземеш когато искаш ...дори и в събота. С две думи четвъртък след 16 ч вече се раздават пратките от Англия и Германия. Само трябва да влезеш в профилът си в системата им и да им посочиш на самата поръчка от кой офис ще си я получиш.

Щом получиш мейл, че камионът е пристигнал в БГ можеш да минеш и да я вземеш. В сряда им идват камионите обикновено. Аз и в сряда следобяд съм си взимала пратката без проблем. Никога не са ме връщали. Ако по принцип си ги взимаш от офиса им не е нужно всеки път да потвърждаваш метод да получаване. Ако искаш доставка до адрес обикновено се извършва до 1-2 дни, защото трябва да обработят пратките. На мен лично офисът им ми е удобен, взимала съм пратка и в 8.30ч. вечерта, взимала съм и в неделя. Това е и една от причините да сменя Габко.
А за пратките получаваш мейл ( до 24ч.)  за първата пратка за седмицата, а всяка следваща ти я прибавят към описанието на предната(т.е. следи си профила, а не мейла). Когато ти пристигне втора, вместо 1 пакет го редактират на 2 и т.н. Няколко пъти вместо 2 съм получавала 3 пакета, но ми обясниха, че понеже тръгват събота/неделя( след като минат куриерите) и ако някоя пратка е дошла с последните получени директно се товари да пътува. Често поръчвам предимно дрешки за малкия и съм ги разпитвала доста подробно (като любопитна мама). Винаги са учтиви и обясняват с желание и усмивка Simple Smile  Peace

# 212
  • София
Споменахте, че мога директно да мина да си взема пратката от офиса им. За офиса в Младост 1 говорим, нали така? А за офиса им в Дружба 1 същото ли важи, или трябва да поизчакам за там?
Също, трябва ли да описвам пратките, които чакам (не видях такова поле, но не разглеждах особено обстойно)?
Благодаря много!

# 213
Не се описват  Peace

# 214
Споменахте, че мога директно да мина да си взема пратката от офиса им. За офиса в Младост 1 говорим, нали така? А за офиса им в Дружба 1 същото ли важи, или трябва да поизчакам за там?
Също, трябва ли да описвам пратките, които чакам (не видях такова поле, но не разглеждах особено обстойно)?
Благодаря много!

Аз от Младост 1А си ги взимам, там се разтоварват и обработват. Ако искате от офис Дружба, трябва да го отбележите в профила си. И мисля че на следващия ден можете да си я получите Simple Smile

# 215
  • София
А в Младост1А отивам в сряда вечерта и си я взимам директно, така ли? Извинявайте за глупавите въпроси, свикнала съм с Габко да чакам смс и имейл...

# 216
Когато получите е-мейл, че курсът е пристигнал в БГ, може да отидете и да си я вземете, обработват я на място. Ако искате все пак им звъннете преди това.

# 217
Здравейте дами. Искам да попитам някой да е правил скоро поръчка с maxstil ? Поръчах си от sportsdirect чрез тях на 23.01. В сайта им пише, че общата поръчка е в България вече (време беше след толкова мотане), но още не съм си получила нещата. От Русе съм и съм избрала доставка до офис на Еконт. Искам да знам дали някой е поръчвал на тази дата и си е получил колета, защото аз се притеснявам, че моите няма да пристигнат  Confused

Благодаря и хубав ден! Simple Smile

# 218
Има ли някой загубена поръчка с подпис от УКтобг от 07.01.2015г.?!

# 219
  • Бургас
Не мога да намеря къде публикуват графика на курсовете Доставка-Англия. Имам две поръчки, пристигнали при тях на 4ти февруари, пък не знам кога ще тръгват, кога ще пристигнат. Някой може ли да ми помогне?  Praynig

# 220
Не мога да намеря къде публикуват графика на курсовете Доставка-Англия. Имам две поръчки, пристигнали при тях на 4ти февруари, пък не знам кога ще тръгват, кога ще пристигнат. Някой може ли да ми помогне?  Praynig
Тук можеш да гледаш графика:
http://www.dostavka-anglia.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0 … 1%84%D0%B8%D1%8F/
Трябвало е да пристигне днес, но още не е отбелязан.

# 221
Имах пратка, доставена в офиса им на 29.1, предполагам е пътувала с курса на 4.02 и я получих на 07.02. Трудно повярвах, че толкова бързо пристигнаха нещата, но е факт, даже получих мейл ден, че раздават.

# 222
  • Бургас
Някой може ли да ми каже дали с http://www.kdshoppinguk.com все още може да се пазарува от http://www.feelunique.com ?

# 223
  • Под звездите
Някой може ли да ми каже дали с http://www.kdshoppinguk.com все още може да се пазарува от http://www.feelunique.com ?

Предния месец получих парфюм по тях от feelunique, не съм чела да има някаква промяна оттогава, но за повече информация напиши им един имейл.

# 224
  • Бургас
Не мога да намеря къде публикуват графика на курсовете Доставка-Англия. Имам две поръчки, пристигнали при тях на 4ти февруари, пък не знам кога ще тръгват, кога ще пристигнат. Някой може ли да ми помогне?  Praynig
Тук можеш да гледаш графика:
http://www.dostavka-anglia.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0 … 1%84%D0%B8%D1%8F/
Трябвало е да пристигне днес, но още не е отбелязан.
Много благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт