От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 411
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Тъй като досега не съм използвал услугите на подобен род фирми, имам едно питане. Имам поръчка към Габко, но няма да съм в страната, когато пристигне тук. Може ли да изпратя друг човек да я вземе и трябва ли да носи някакви документи?

# 331
  • София
Тъй като досега не съм използвал услугите на подобен род фирми, имам едно питане. Имам поръчка към Габко, но няма да съм в страната, когато пристигне тук. Може ли да изпратя друг човек да я вземе и трябва ли да носи някакви документи?
Ето информация от сайта им, раздел често задавани въпроси:

"16. Може ли мой представител да вземе пратката вместо мен от склад София - Иван Вазов и склад София - Овча Купел, склад Русе, склад Варна, склад Пловдив - център,  склад Пловдив - Коматево, склад Велико Търново?
- Да, след като представи Вашия ID номер, номер на пратка и трите Ви имена.
- След като уведомите вашия представител, ТРЯБВА да влезете в личния си профил, натиснете бутон "МОЯТ ПРОФИЛ" или "ТРАНСПОРТНА УСЛУГА UK/DE", след това натиснете бутон "ПРОМЕНИ АДРЕС ИЛИ НАЧИН НА ДОСТАВКА", напишете в полето ЗАБЕЛЕЖКА (--- ЖЕЛАЯ МОЯ ПРАТКА С Ном.... ОТ КУРС Ном.... ДА БЪДЕ ВЗЕТА ОТ: трите имена на човека който ще вземе пратката), и потвърдете като натиснете бутон "ЗАПИС". Моля пишете с главни букви на кирилица както е написано по горе. За Ваша сигурност, след получаване на пратката от вашия представител изтриите от полето ЗАБЕЛЕЖКА целия текст  (--- ЖЕЛАЯ МОЯ ПРАТКА С Ном.... ОТ КУРС Ном.... ДА БЪДЕ ВЗЕТА ОТ: трите имена на човека който ще вземе пратката).
При взимане на пратка от друг човек(ваш представител), от склад София - Полигона, склад София - Иван Вазов, склад София - Овча Купел, склад Русе, склад Варна, склад Пловдив - център,  склад Пловдив - Коматево, склад Велико Търново, ще му бъде поискан документ за самоличност(лична карта). Ако вашия представител откаже да предостави документ за самоличност(лична карта), пратката Ви няма да му бъде предадена."

# 332
  • Сф
Коригирам си поста, защото от Габко ми се обадиха и уточнихме случката. Благодаря за отношението.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 18:07 от Miraj*

# 333
  • София
И аз искам да се оплача, но от GGBG. Последните ми пратки винаги закъсняват, незнайно защо. Миналия път отидох в четвъртък, както досега, да си взема пратката в офиса им в Дружба, не били дошли. Евентуално вечерта или в петък сутринта щели да дойдат. Днес реших да им звънна - дамата ми отговори, че не знае кога ще дойдат, след като първо попита за какви пратки става дума. Да съм звъннела в Младост да попитам... Преди винаги в четвъртък си получавах нещата, а сега вече трябва да мятам боб дали са дошли...

# 334
Малко Сладко Коте, не съм чула да имат някакъв проблем. Аз винаги си ги получавам от офиса в Младост и още щом получа имейл, че са пристигнали пратките в склада им в БГ, когато и да отида съм си я получавала без проблем. Може би забавянето идва от прехвърлянето между двата им офиса, а не от УК/ДЕ.

# 335
  • София
Мисля да си променя и аз мястото за доставка, предпочитам ден-два по-рано и малко по-далеч, отколкото да чакам неизвестно колко време.

# 336
3D-Authentication failed. This vendor's rules require a successful 3D-Authentication.

Какво се прави в този случай?

# 337
  • София
ЗДравейте. Питах и в другата тема, но май съм по-ориентирана вече и реших при вас  Grinning Спечелих ърг в ebay. За първи път ми е и нямам идея какво да правя... Притеснява ме доставката, която ми пише за БГ - 24 лири  #Crazy Не съм сигурна, вие ще ми помогнете как се действа - май най-добре излиза да я платя на продавача и да му дам адрес на една от фирмите посредници, те след това да ми я докарат в СФ. Така ли е и може ли така да се процедира? Показва ми, че до Лондон например, доставката е 6.50 лири - май там са разните складове. После до Бг се връзва няколко лв, тъй като не е тежка. На прав път ли съм? Може ли да се действа така? Много благодаря   Blush

# 338
  • София
Да kitty_ls, на прав път си. Избираш си превозвач, регистрираш се и изпращаш пратката на адреса на превозвача.

# 339
  • София
"Здравейте,
Уведомяваме Ви , че офисите ни във гр.Варна и гр.Бургас ще бъдат активни от 01.09.2015г.
гр.Бургас - ул. "Цариградска" 64 А (до рибен пазар "Краснодар").
гр.Варна - ул."Дубровник" 58 (сградата на "Топбилд" , с/у военна болница).
Молим всички клиенти , желаещи да получават пратките си от тези офиси да сменят начина си на доставка в профила си в сайта.
Поздрави,
Екипа на Габиели!

Gabieli LTD.
UK Tel: 020 3092 0102
UK Mob: 078 3235 6000
BG Mob: 0988 945 446
www.uktobg.com "

# 340
препоръ4айте ми някой сайт 4рез който мога да направя поръ4ка от амазон

# 341
  • София
И аз пазарувам чрез GGBG. От офиса в Младост си вземам нещата. Винаги са били страшно бързи. Не съм имала такъв проблем до сега.

# 342
  • Бургас
Здравейте, момичета! Някой ползвал ли е Simplyshopping, Uktobg или KDshopping за доставка на стоки от ASDA Groseries или Ocado? Четох, че Gabco получават на адреса си пратки от там, но не ме устройват, защото нямат офис в Бургас, а разход за куриер би обезсмислил начинанието.

# 343
  • София
от асда до Uktobg съм поръчвала, опаковаха ми ги в кашонче, всичко си беше здраво.
от Ocado обаче не доставят до техния адрес, за тях ползвам ggbg, ама те в бургас нямат офис.
KDshopping са на адреса на Uktobg вече.

# 344
  • Бургас
бамбарадамбара, благодаря за бързия отговор!  Hug
Остава някой да сподели дали има друг вариант освен ggbg за Ocado.

Общи условия

Активация на акаунт