От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 408
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
I r r a, Габко вече имат офис в Бургас. Адресът е: гр. Бургас, ул. Сливница 67 (до руски склад, м/у ул. цар Калоян, под сфетофара, магазин VELDIM).  Simple Smile

# 346
  • Бургас
I r r a, Габко вече имат офис в Бургас. Адресът е: гр. Бургас, ул. Сливница 67 (до руски склад, м/у ул. цар Калоян, под сфетофара, магазин VELDIM).  Simple Smile
Ето това е новина, el_ . Проспала съм я! Благодаря за информацията.  Hug

# 347
Здравейте,
Пиша за първи път и се надявам на помощ,защото имам следния проблем:
Пазарувам от Маталан от 2 години,като плащам с Visa на Сибанк и ползвам превозвач Kdshoppinguk без проблем.Наскоро Kdshoppinguk си смениха адреса,като аз направих същото в Маталан и си получих вече 1 поръчка.Вчера си напълних кошницата и когато отидох да плащам ми изписва, че билинг адреса трябва да е същият като на картата и не мога да платя. Дайте съвет какво да направя?

# 348
  • София
пробва ли да смениш билинг адреса  Rolling Eyes

# 349
Напоследък доста англ. сайтове искат англ. карта.

# 350
За билинг адрес съм посочила този в address book, но има възможност да се въведе нов адрес, който ще бъде същият на превозвача. Превозвача ми каза да регистрирам нов имейл.

# 351
  • София
Здравейте!
Бих искала да закупя нещо от сайта на Найк, но изглежда ще трябва да използвам посредник. Преди време използвах Габко, но за покупки от Амазон. Бих била благодарна, ако някой, който е пазарувал от сайта им ми каже за коя страна е направил заявката и кой е бил посредника? Тук прочетох, че и сайтът им приема само английски карти, но някой по-запознат може ли да ми каже има ли опция за плащане чрез PeyPal?

# 352
Някой скоро поръчвали ли е от Адидас УК,от години пазарувах там,сега като дам чекаут и не ми дава да продължа с валидиране и плащане.Имам два акаунта и двата са така,няма  и менюто с последни поръчки ,абе изобщо все едно не си се логнал,ама отгоре си пише инак"Добре дошъл,Павлина".Да не би да са ограничили достъпа за българи.

# 353
Някой скоро поръчвали ли е от Адидас УК,от години пазарувах там,сега като дам чекаут и не ми дава да продължа с валидиране и плащане.Имам два акаунта и двата са така,няма  и менюто с последни поръчки ,абе изобщо все едно не си се логнал,ама отгоре си пише инак"Добре дошъл,Павлина".Да не би да са ограничили достъпа за българи.

Аз пусках миналата седмица,нямах проблем плащането,но после ми я отказаха и ми върнаха парите,защото "картата ми не била английска",а имам няколко успешни поръчки с нея от там.

# 354
В Адидас вече не става с бг карти , пробвах 3-4 -виртуални, кредитни, през ПП - всичко отказват, само с английска става вече.

# 355
  • Бургас
Тази седмица изненадващо получих пратка от uktobg, въпреки че не съм ги ползвала откакто закриха офиса си в Бургас преди. Изненадващо, защото всъщност ползвах услугите на кдшопинг от тогава. Изпращачът е пропуснал инициалите КД след името ми, но пък няма написано и ID, както са адресирани пратките до Габиели т.е. де факто май двете фирми са хвърляли чоп при коя да попадне пратката ми Laughing В случая съм ОК, тъй като цената на Габиели е по-ниска от на КД, ама все пак човек може да си прави някакви сметки и ако ще се бъркат така като сега са на един адрес... хич няма да ми е приятно, поне на мен Rolling Eyes

# 356
  • Варна
Здравейте, може ли ми кажете имат ли Габиели такса за опаковане на  гросъри пратки? Трябва ми доставчик с офис във Варна без доп. такси. Благодаря!

# 357
Не, нямат.  Peace

# 358
  • Димитровград
Цитат
В Адидас вече не става с бг карти , пробвах 3-4 -виртуални, кредитни, през ПП - всичко отказват, само с английска става вече.

Аз имам поръчка от адидас.ук,преди 10 дена.Поръчката вече е при мен.Платих с виза на ЦКБ.
От NIKE.com с каква карта плащате,гледам има и pay pal newsm78 newsm78.

# 359
Момичета, имате ли идея колко време след като го получат в UK, Габко уведомяват, че са го получили с email? За пръв път ползвам подобна услуга, от тракинга виждам, че е доставено днес, но нямам потвърждение от Габко.

Общи условия

Активация на акаунт